Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Ben bugün 3. günümü bitirdim yarın tartılamayacağım ama 54 den 60 oldum ve tekrar bu diyetle diyet serüvenime başladım..
Başlangıç: 01.05.2017 60.06 kg
1. gün: 60.01
2. gün:59.03
3.gün: -
Bugün biraz kaçamaklı geçti yarın zaten çok düşüş beklemiyorum :dondurma: Yani tartılamayacak olmam iyi bir şeyy:deli:

Herkese merhaba kızlar :KK73:Ben de yarın bu diyete başlayayım diyorum:KK37: Kilomu ölçüp sizinle yarın paylaşacağım. Sonra ise gün gün ölçüm ve sonuç bildirimi:KK9:Başaralım bu sefer:dua:

Herkese merhaba kızlar :KK73:Ben de yarın bu diyete başlayayım diyorum:KK37: Kilomu ölçüp sizinle yarın paylaşacağım. Sonra ise gün gün ölçüm ve sonuç bildirimi:KK9:Başaralım bu sefer:dua:

Ay selam bildirim gelince bakayım dedim birisinin bu diyete başlıyor olması güzel bende başlıyayım o zaman en baştan zaten bu sabah 59.08 dim Yani 500 gr almıştım Koruyamıyorum kilomu ehhehehe Neyse sizinle tekrar başlıyayım :halay:

uzun zamandır spor ve sağlıklı beslenme ile geçen düzenli hayatım evlenip şehir değiştirince bozulduğu için, hızla kilo aldım ve kilolarımdan dolayı mutsuzum. bir dönem bu diyeti yapıp güzel kilo vermiştim. şimdi yeniden spora başlamışken bu diyetle kilomu da eski haline çekmeye çalışacağım bakalım. yarından itibaren başlayacağım. umarım biraz olsun motive eder

merhaba hanımlar :KK43: ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum :) ama aklıma takılan bir kaç soru var... tedarik edemeyeceğim besinler var.. ızgara şiş, sosis .. bir de ızgara dana eti denmiş onun yerine evde oğlak eti vrdı o olur mu? dana eti alamam şu anda malesef.. ızgara şiş ve sosis yerine kalorisi aynı olan benzer yemek yesem o günlerde olur mu ? cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim :) kilo verme serüveninizde başarılar dilerim :)

uzun zamandır spor ve sağlıklı beslenme ile geçen düzenli hayatım evlenip şehir değiştirince bozulduğu için, hızla kilo aldım ve kilolarımdan dolayı mutsuzum. bir dönem bu diyeti yapıp güzel kilo vermiştim. şimdi yeniden spora başlamışken bu diyetle kilomu da eski haline çekmeye çalışacağım bakalım. yarından itibaren başlayacağım. umarım biraz olsun motive eder

merhaba hanımlar :KK43: ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum :) ama aklıma takılan bir kaç soru var... tedarik edemeyeceğim besinler var.. ızgara şiş, sosis .. bir de ızgara dana eti denmiş onun yerine evde oğlak eti vrdı o olur mu? dana eti alamam şu anda malesef.. ızgara şiş ve sosis yerine kalorisi aynı olan benzer yemek yesem o günlerde olur mu ? cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim :) kilo verme serüveninizde başarılar dilerim :)

Kızlar başladınız mı? Bende yapayım diyorum da. Birkaç kişi birden başlarsak motivasyon olabilir. Ne dersiniz?

Hadi bakalım, birbirimize destek çıkalım madem öyle :) vermek istediğin kilo ne kadar canım? Ben şu anda 73,5 civarlarında geziniyorum.
aynıyız canım :):) benim boyumda 168 falan işte.. :) ben de sabah 73.5 gibi çıktım daha az da olabilir işte 3 günde anca yerleşiyor kilo :) şuan çok acıktım ya :KK43: öğleyi de 14.30 da yerim diye sabırla bekliyorum.. akşam da köftem yok balık buğulama yaptım.. balık buğulama günün de de köfte yicem :)

bir kaç internet sitesi okudum da .. aralarda salata yiyebiliriz diyor.. ben de şimdi bir slatalık yicem :) bir de taze naneli yeşil çay demliyeyim :) bir saat kaldı öğlen yemeğime )

aynıyız canım :):) benim boyumda 168 falan işte.. :) ben de sabah 73.5 gibi çıktım daha az da olabilir işte 3 günde anca yerleşiyor kilo :) şuan çok acıktım ya :KK43: öğleyi de 14.30 da yerim diye sabırla bekliyorum.. akşam da köftem yok balık buğulama yaptım.. balık buğulama günün de de köfte yicem :)
Boyumuzda aynı :))) bende 169 um, takım yarışmasına da girmek ister misin? Orada çok motive oluyor insan. Ben 5.takımdayım eğer istersen link atarım sana.
Ben az önce bitirdim öğle yemeğimi. Salatayla uğraşamadım domates salatalık dilimledim yumurtalarımın yanına :) kıymamı da çıkardım köfte için çözülmesini bekliyorum.

Süper :super:
Benimde ilk günüm iyi geçti. Akşamüstü çok acıktım ama yemek yapmaya başlayınca geçti. :)

akşam ben de çok acıktım, şekersiz buzlu kahve içtim, doyurdu beni. sabah tartıldığımda da 900 gr. vermiştim.. her gün tartılmak istemiyorum ama kilo veremesem de beni biraz olsun frenliyor :)
2 haftanın sonunda gün gün kilo kaydımı yazmayı planlıyorum. umarım pes edip bırakmam.

günaydın kızlar :) 2. gün :) ya ben değişiklik yapmak zorundayım hep dyet üzerinde evimde malzme yok çünkü.. dün öğleve akşamarası bir elma yedim.. ve gün içinde 2 taze incir kaçamağım oldu :KK43: -500 gr vermişim :) bu da iyi bana göre 72 lilerle uğraşıcam bu hafta :)

canım takımlar çok güzel biliyorum.. ama hergün girip sohbet edemem ki.. orada çok yakın arkadaşlıklar oluyor ben bir kaç saat giriyorum neredyse 10 sayfa okunmamış yazı oluyor :) kendime güvenemiyorum açıkcası devamlılık için

X