Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bazen sadece 1 lt limonsu iciyorum
Normal tuz yerine himalaya veya deniz tuzu varmis o daha iyinis yemeklerde onu kullanicam alip
Afedersin Her gun wc cikinca mesela su kaybi oluyor insanda biraz halsizlestim sabahtan beri elim ayagim titriyor , hemen cok az sekerli biseyler yicem
Ama zayifladiktna sonra da bu sekilde saglikli beslenme diyelim biz buna ben yine bu sekilde devam edicem
Dipnot: beyaz hamur makarna ve pirinc pilavı kesinlikle çıkar dim hayatimdan
tek dıyet yapıyosan gel beklerım.bende buraya yazıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-basina-kilo-veremeyenler.906799/

Eki Görüntüle 1795189
Şimdi 1 tane lokum yedim
Bu sekilde kalorilere bakarak tuketiyorum
Egzersiz yapıyorum.şimdi birazdan da yuruyus yapicam yedigimi yakmak icin
Pilates mesela kiloya gore gerçi degisiyor kalorisi benim yaptigim 200 küsür kalori yakiyor dengelememiz gerekiyor yani . Ye ye yeee otur kilo gitmez :) kalori yakmak lazim hic bisey yapamiyorsun yuruceksin 1 saat kacari yok
Ceylan ben de limonlu maydanoz suyu bir işe yaramadı. Tuvalet konusunda yani:KK43:

Arkadaşlar ben sabah başlıyorum açikcasi 10 kilo falan vermeyi düşünmuyorum tamam 10 kilo fazlam var fakat bunun sagliksiz olacagini düşünuyorum. Hemen geri almaktanda cok korkuyorum. Umarim başaririm cok irademde yoktur ama yapicam insallah. Birkac kilo bile beni mutlu ediyor ve bu diyet baya göz doyurucu gibi umarim işe yarar umarimm. ARKADAŞLAR YAPIPTA ONERILERI OLAN VARSA SEVE SEVE OKUR DINLERIM.

Diyette bazı şeyleri atlarsak mesela öğle yemeği yemesek faydası olurmu? Birde ben kırmızı et tavuk etide yemiyorum sadece salata yiyorum daha hızlı zayıflarmıyım? Birde regl olduğumda diyeti bırakmasam nolur?

Merhaba arkadaşlar :) Dün bu diyete başladım ve fikir edinebilmeniz için gün gün ne kadar kilo verdiğimi kaydetmeye karar verdim. Boyum 1.74
Başlangıç kilom(27\08\16): 79.2
2. gün: 78.5 (-700 gr)
Katilmak isteyen olursa ben buradayim :KK15::KK54:

Arkadaslar sonuclari paylasicam demistim.
Suan tartildim ve 77.8 geldim.:KK73:yani kisaca ozet gecmek gerekirse;
Baslangic kilom:79.2
2. Gun:78.5
3. Gun:77.8
Bu arada bol su iciyorum. Ayrica spor olarak jillian michaels 30 day shred level 1 yapiyorum. Uzun zamandir yaptigim icin hareketler ezberimde ve uzerine birkac hareket daha ekledim. Cogunuz biliyor belki ama bilmeyenler icin bir goz atmanizi tavsiye ederim.:KK36::KK31:

Herkese yeniden merhaba:halay: Az once tartildim ama dune gore fazla ciktim. Regl donemim degil sporum ve suyum tamam ayrica kacamak yapmadim ama nedenini bilmiyorum sizce neden?:110: umarim yarin duzelmis olur.
Baslangic kilom:79.2
2. Gun:78.5
3.gun:77.8
4.gun:78.3

Arkadaslar bu diyet bana pek yaramadi sanirim ters etki yapti hatta. Yarindsn itibaren isvec diyetine basliyorum,bir de onu deniycem faydasini gorursem bildiririm. Herkesr iyi sanslar

merhaba 4 gün önce başlaım bu diyete başladığımda 72.2 ydim dün tartıldığımda 70.5 bugun ise 70.6 yım tüm rejime uymama rağmen ne olduda 100 gr aldım hergün 1 saat yürüyüşte yapıyorum kilo vermem durdu mu acaba :işsiz::işsiz:

merhaba 4 gün önce başlaım bu diyete başladığımda 72.2 ydim dün tartıldığımda 70.5 bugun ise 70.6 yım tüm rejime uymama rağmen ne olduda 100 gr aldım hergün 1 saat yürüyüşte yapıyorum kilo vermem durdu mu acaba :işsiz::işsiz:
Sanmam canım vücut kilo vermeyi algılama süresi çünkü yeni düzene geçişte kilo bile aldırabiliyor korkma sonradan hepsini veriyosun alışma süreci

Ya ben bugün başlıcaktım sabah işte kepekli ekmek bide peynir yedim ama sonra bir sürü tatlı yedim napıcam ben ya
İraden yoksa vay haline buna benzer bir diyetle başladım bende yola ilk hafta hiç et yoktu hatta öğlen ve akşam yemeği sadece salata ve yoğurt ama ben bunun üstesinden de geldim şükür şuan 2 ayda 16 kilo vermişim darısı başınıza :)

Merhaba ben de bugün başlıyorum.
Başlangıç kilom 69.0
1 hafta sonra tartılmayı düşünüyorum geri almalar olursa bırakmaktan korkuyorum. İnşallah dayanabilirim :)

X