Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Günaydın bende bugün başladım sabah 63.3 çıktım, peynir zeytin ve 2 tane etiformun kıtır kepek ekmeğini yedim , tabiki de öğle yemeğimi getirdim 2 hafta yemekhane yüzü görmeyeceğim :))

Gunaydin arkadaşlar ben de bu diyeti yapiyorum. Bugun 10. Günüm 60 kiloyla baslaslamistim, 7 gün sonra uç kilo verdim, diyet bitince tekrar tartilcam. Aslinda kacamaklarim da oldu. Bol su iciyorum ve yeşil cay iciyorum. 40 dakika da bisiklete biniyorum. insallah 55 kilo olabilirim. Hepimize kolay gelsin...

Evet öğle yemeğini de başarıyla atlattık (saat 12) yerken doyduğumu hissettim, sonra 2 adet kuru incir yedim (saat 14:00) ama az önce (16:00) bayılacak gibiydim hemen bir adet salatalık yedim. Bu arada regl olacağım tatlı krizlerim tutmaya başladı daha ilk günden... 2 haftaya hem diyetim hem reglim biter hobaaaaaaaaa........

Sevgili komşum akşam yemeğinde bana bir tabak dolusu yaprak sarması ve kuru biber dolması getirdi iş çıkışı harika oldu ama ben yemedi ve akşam yemeği menüsü olan ızgara köfte ve salata yedim ama geç geldiğim için geç yiyorum akşam yemeklerini yarının akşam yemeğini de hazırladım haşlama tavuk 2 hafta çabuk geçsin

Günaydın bugünde kahvaltımı yaptım aynen peynir zeytin formun kıtır kepek ekmeği ile. Evden ayranımıda yapıp getirdim, Öğle yemeği için sabahtan simitimi de aldım. Az önce 1 adet incir kurusu yedim (10:00) ara öğün niyetine. Akşam yemeğimi dünden yapmıştım fakat tavuk haşlamayı sade yapmadım içine 1 adet havuç küçük bir patates ve kuru soğanı bütün olarak attım pişirdim :)) % 100 uymasada diyete sadece hafif şeyler ekliyorum. Dün çok yorgundum o yüzden evde spor yapamadım hatta inanmazsınız kanepede uyuya kalmışım :)) Bu arada 5 kilo vermeni ben de tebrik ederim benim de hedef 5 :)) 8-10 abartı geldi bana sanki :))

Benimde birinci hafta bitti iki bucuk kilo vermisim ikinci haftaya bugun basladim bakalim arada sifir şekersiz formmlardan yiyorum bakalim bu hafta nasıl olacak

verirsin canım hic moralini bozmadan devam edersen az yada cok veriliyor bu diyetle ben sporsuz verdim
çok teşekkür ederim. gerçekten de veriliyor. benim dün 3.gün bitti. dayanamayıp tartıldım. tam 2.8 kilo gitti :))) bu defa olacak inşallah. havalar düzelse de bir yürüyüşe çıkabilsemmm :KK43:(

merhaba arkadaşlar;

Bugün benim 2.günüm. Açık konuşmak gerekirse ilk günüm zor geçti. bugün kesin bıraakırım diye düşünürken sabah bynim istem dışı simit aldırdı bana. Nedense dahaa ilk günden üzerimde bir hafiflik hissediyorum. aralarda hiçbir şey yemeyerek listeye uyuyor ve bol bol alkali su içiyorum.
Şu yıllardan beri başım bela olan 6kiloyu umarım verebilirim.

Mücadeleye devam.
Sevgiler :-)

merhaba arkadaşlar;

Bugün benim 2.günüm. Açık konuşmak gerekirse ilk günüm zor geçti. bugün kesin bıraakırım diye düşünürken sabah bynim istem dışı simit aldırdı bana. Nedense dahaa ilk günden üzerimde bir hafiflik hissediyorum. aralarda hiçbir şey yemeyerek listeye uyuyor ve bol bol alkali su içiyorum.
Şu yıllardan beri başım bela olan 6kiloyu umarım verebilirim.
verirsin arkadaşım aynen devam. sakın pes etme. hem 6 kilo gider hemen. bir de benim gibi 36 kilo vermen gerekse :KK43: bu arada alkali su demişsin. hangisini kullanıyorsun?

Fidanka;

Kullandığım bir marka yok. Eczane'den ingiliz Kaarbonatı alarak kendim alkali yapıyorum. 1,5lt suya 1,5 çay kaşığı atıyorum. Günde 3lt bundan içiyorum ama başımda ağrı yaptı.

Afiyet olsun alkali suyun canım umarım zayıflamana destek olur, ben bugün kahvaltıda 1 adet incecik yağsız krep arasına yumurta, peynir, maydanoz, zeytin, ezme ve közlenmiş kırmızı biber koyup yedim. Öğle yemeğinde normalde yoğurt kepek ekmeği ve salatalık var ama ben öğlenide aynen sabah gibi geçirdim bu sefer krep yerine pakette 1 dilim yuvarlak ekmek varya onun içine koydum yedim akşama menüde ızgara balık salata diyor ben tonbalıklı salata yapacağım. Umarım sabah ve öğle yediğimden birşey olmaz :KK43: bu arada acıkmamıştım ara öğün yapmadım ama atlamamak lazım ara öğünde de formun 1 dilim kıtır ekmek ve peynir yerim.

Afiyet olsun alkali suyun canım umarım zayıflamana destek olur, ben bugün kahvaltıda 1 adet incecik yağsız krep arasına yumurta, peynir, maydanoz, zeytin, ezme ve közlenmiş kırmızı biber koyup yedim. Öğle yemeğinde normalde yoğurt kepek ekmeği ve salatalık var ama ben öğlenide aynen sabah gibi geçirdim bu sefer krep yerine pakette 1 dilim yuvarlak ekmek varya onun içine koydum yedim akşama menüde ızgara balık salata diyor ben tonbalıklı salata yapacağım. Umarım sabah ve öğle yediğimden birşey olmaz :KK43: bu arada acıkmamıştım ara öğün yapmadım ama atlamamak lazım ara öğünde de formun 1 dilim kıtır ekmek ve peynir yerim.

Afiyet olsun :-)
Sıkma canını bu listenin dışına çıkıyor olsan da; sonuçta sağlıklı besleniyorsun.
Elbet yararını göreceksin.

Afiyet olsun :-)
Sıkma canını bu listenin dışına çıkıyor olsan da; sonuçta sağlıklı besleniyorsun.
Elbet yararını göreceksin.
Teşekkürler Gizemsu spor yapamıyorum bütün gün fabrikada bir oyana bir bu yana koşturuyorum akşama halim kalmıyor :KK43:. Aslında çocuk istiyorum ben hamile kalmadan birkaç kilo versem iyi olur diye yapıyorum bakalım kısmet bir hasta olsam aşılama yaptıracağım inşallah tutar :)

Teşekkürler Gizemsu spor yapamıyorum bütün gün fabrikada bir oyana bir bu yana koşturuyorum akşama halim kalmıyor :KK43:. Aslında çocuk istiyorum ben hamile kalmadan birkaç kilo versem iyi olur diye yapıyorum bakalım kısmet bir hasta olsam aşılama yaptıracağım inşallah tutar :)

Sevgili Kilec;

elbette tutar. yeter ki; iste. Çocuk da olur kilo da verilir.
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin.
Kolay gelsin; sevgiler...

X