- 11 Haziran 2009
- 5
- 6
- 43
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.321
selam kızlar... ben de bugün başladım. başlangıç kilom 96. umarım 5-6 kilo veririm iki haftada. moral olur en azından. başka yapan ve sonuç alan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verirsin canım hic moralini bozmadan devam edersen az yada cok veriliyor bu diyetle ben sporsuz verdimselam kızlar... ben de bugün başladım. başlangıç kilom 96. umarım 5-6 kilo veririm iki haftada. moral olur en azından. başka yapan ve sonuç alan var mı?
çok teşekkür ederim. gerçekten de veriliyor. benim dün 3.gün bitti. dayanamayıp tartıldım. tam 2.8 kilo gitti :))) bu defa olacak inşallah. havalar düzelse de bir yürüyüşe çıkabilsemmm (verirsin canım hic moralini bozmadan devam edersen az yada cok veriliyor bu diyetle ben sporsuz verdim
verirsin arkadaşım aynen devam. sakın pes etme. hem 6 kilo gider hemen. bir de benim gibi 36 kilo vermen gerekse bu arada alkali su demişsin. hangisini kullanıyorsun?merhaba arkadaşlar;
Bugün benim 2.günüm. Açık konuşmak gerekirse ilk günüm zor geçti. bugün kesin bıraakırım diye düşünürken sabah bynim istem dışı simit aldırdı bana. Nedense dahaa ilk günden üzerimde bir hafiflik hissediyorum. aralarda hiçbir şey yemeyerek listeye uyuyor ve bol bol alkali su içiyorum.
Şu yıllardan beri başım bela olan 6kiloyu umarım verebilirim.
Afiyet olsun alkali suyun canım umarım zayıflamana destek olur, ben bugün kahvaltıda 1 adet incecik yağsız krep arasına yumurta, peynir, maydanoz, zeytin, ezme ve közlenmiş kırmızı biber koyup yedim. Öğle yemeğinde normalde yoğurt kepek ekmeği ve salatalık var ama ben öğlenide aynen sabah gibi geçirdim bu sefer krep yerine pakette 1 dilim yuvarlak ekmek varya onun içine koydum yedim akşama menüde ızgara balık salata diyor ben tonbalıklı salata yapacağım. Umarım sabah ve öğle yediğimden birşey olmaz bu arada acıkmamıştım ara öğün yapmadım ama atlamamak lazım ara öğünde de formun 1 dilim kıtır ekmek ve peynir yerim.
Teşekkürler Gizemsu spor yapamıyorum bütün gün fabrikada bir oyana bir bu yana koşturuyorum akşama halim kalmıyor . Aslında çocuk istiyorum ben hamile kalmadan birkaç kilo versem iyi olur diye yapıyorum bakalım kısmet bir hasta olsam aşılama yaptıracağım inşallah tutar :)Afiyet olsun
Sıkma canını bu listenin dışına çıkıyor olsan da; sonuçta sağlıklı besleniyorsun.
Elbet yararını göreceksin.
Hanimlar ben bu diyeti sifir kacamakla tamamladim 8 kilo verdim bilginize...
Kesinlikle bu diyet... İsveç diyetini de denedim; çok ağır ve çok sağlıksız. Öncelik sağlık.kızlar merhaba, ben isveç diyetiyle bunun arasında kaldım, sizin öneriniz nedir??
Teşekkürler Gizemsu spor yapamıyorum bütün gün fabrikada bir oyana bir bu yana koşturuyorum akşama halim kalmıyor . Aslında çocuk istiyorum ben hamile kalmadan birkaç kilo versem iyi olur diye yapıyorum bakalım kısmet bir hasta olsam aşılama yaptıracağım inşallah tutar :)