Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Pazartesiden beri bu diyete basladim.
Ilk gun 500 gr, ikinci gun 200 gr gitti.
2 hafta devam edebilirsem 3 kg civari kilo veririm zannedersem.
Kacamaklar da olmuyor degil tabi...

benim bu blogdan haberim yoktu nette gezinirken bu diyeti buldum ve bu sabah basladim diyete bende katılabilir miyim araniza

Selamlar ben bu başlığı görünce üye oldum. Daha önce bu diyete başlamıştım biraz kilo da vermiştim ama tatile gidince yarım kalmıştı. Ama bu diyete güveniyorum. 66.60 kg 'yum 8-10 kilo vermem lazım.Artık bu diyette olmazsa diyetisyene gideceğim çünkü moralim çok bozuldu....(

Bugün ilk günüm kahvaltımı yaptım Birazdan salata ve yumurtamı yiyeceğim.

Evet 2 yumurta ve salata mı da yedim. işyerinde olduğum için salatamı mcdonalds'dan söyledim.içinde peynir de vardı biraz ama sanırım birşey olmaz. En iyisi evde yapmak çünkü dışarıdaki salatalar gereksiz pahalı... diyete ani başladığım için vakit bulamadım.

Evet Bugün 2. günüm 1. günüm başarı ile tamamlandı. 3 günde bir kilo bildirimimi yapmayı düşünüyorum.2 günü sabahı kızarmış ekmek peynir ve çery domatesimi yedim. öğlende simit ayran var ! süper bir diyet bu...

Evet bugün 3. gündeyim. Bir iyi bir kötü haberim var. Normalde tartılmayacaktım. Kötü haber regl olduğum için kilom artmadan tartılayim dedim. Ve sonuç 2 gün sonunda tam 1 kg vermişim 65.60 olmuşum. (hatta bir kaçamak bile yaptım ama en son söyleyeceğim)

öğlen salatalık yoğurt ekmek yedim. akşam da et var... regl bitene kadar tartılmam... çünük kilom artmış olacak moralimi bozamam

selamlar kimseler yok burada ama gerçekten Türk yeme kültürüne uyan uygulaması kolay sağlıklı bir diyet. bende bu diyeti deneyen biri olarak katkı yapayim bari... Bugün 4. gün yine dayanamadım tartıldım. 65.20 olmuşum

öğlende patates salatam var....

su an baska diyet yapıyorum. çarşm günü baslıyabilirim. sizi takip ediyrm. sonuclar motivasyonum için iyi oluyor..

Evet Arkadaşlar ben yeniden başlıyorum çünkü geçen hafta tam 1,5 -2 kg vermiştim ki regl olunca vücudum şişti benimde vücudum şişince moralim bozuldu ve haftasonu diyeti bozmak zorunda kaldım.bugün artık yeniden başlıyorum bu diyet kesinlikle işe yarıyor...

114 kilodan dustum ama sifir kacamakla 14 gunu tamamladim irademe sahip degilim diyeti bozmayacagima yemin ettim :) simdi ikinci kez basladim 3. Gunum iki kilo verdim :)

114 kilodan dustum ama sifir kacamakla 14 gunu tamamladim irademe sahip degilim diyeti bozmayacagima yemin ettim :) simdi ikinci kez basladim 3. Gunum iki kilo verdim :)

Ooo gerçekten süper tebrik ederim. Gerçekten diyetin işe yaradığını kanıtlamış oldunuz. Benimde bugün 2. günüm inşallah bende kaçamak yapmadan tamamlarım senin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…