Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Sabah yarım dilim tam buğday ekmeği yedim üstünde biraz peydir sürdüm öylen simit yedim ayran içtim daha akşam yemeği yemedim :KK70:

Ilk gunde simit yoktu ki var miydi yoksa kacamak mi:))
Bende sabah erken uyanmadgm icin oglen yemegyle basladm 2 haslanmis yumurta kahvaltidaki 1 dilim ekmegi buraya koydum bide bol salata domatezs. Ama gorusmem var birazdan karnim acikir gbi oldu bi cikolatali diyet gofret yedim gorusmede karnim guruldamasin die:) aksam icin sabirsizlaniyorum

Ne demek istedin arkadasim yeterli deneyim yok mu yoksa hakkindaki kotu haberler mi :/

duruberil arkadaşımız, muzaffer kuşhan kamplarının geçmişini hatırlatmak istemiş sanırım. 2008de kampında gencecik bir kız öldü.. çok ciddi eleştiriler aldı, kampları kapatıldı.. vs.. vs..
bu tür diyetler ayrıca denilen sürede denilen kiloyu verdiriyor ancak kesinlikle metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilolar 1 yıl içinde %20-30 falası olarak geri dönüyor.. sağlıklı beslenme benmsenmedikçe dönemlik diyetler tam 1 yıllık metabolizma yavaşlamasına maloluyor... sağlığınızdan olmayın kızlar, düzenli dngeli beslenmeye çalışarak daha kalıcı sonuçlar alabilirsiniz..
muzaffe kuşan kampları ile ilgili haberler için birkaç link: http://www.xprodoksit.com/yazi/muzaffer-kushan-diyetleri-bitti
http://arsiv.tgrthaber.com.tr/haber/527947.html
diyebilirsiniz ki biz sadece diyetini yapıyoruz.. yine de bu haberleri ve geçmişte oraya çıkan bu rezillikleri okuyun, sonra karar verin bence de arkadaşlar..

Ilk gunde simit yoktu ki var miydi yoksa kacamak mi:))
Bende sabah erken uyanmadgm icin oglen yemegyle basladm 2 haslanmis yumurta kahvaltidaki 1 dilim ekmegi buraya koydum bide bol salata domatezs. Ama gorusmem var birazdan karnim acikir gbi oldu bi cikolatali diyet gofret yedim gorusmede karnim guruldamasin die:) aksam icin sabirsizlaniyorum

İsveç diyetinin günü bu diyetin gününe benziyordu bende 2. Günden başladım :KK70:

Merhaba arkadaşlar,

4 aydır düzenli spor ile yaklaşık 4 kg yağ verip 1 kg kas aldım... düzenli derken haftada 3 -4 gün salona gidiyordum ve bir diyet uygulamadım. Pazartesi günüde bu diyete başladım bugün 3. günüm ve 1.5 kg tartıda vermişim ve pazartesi-salı olmak üzere 1 saat kardio yaptım ( koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş,uzay bisikleti ve normal bisiklet) eğer isterseniz bu iş oluyor, ek olarak şunu söylemek istiyorum ben sabah kahvaltı yapmaya alışık biri olarak peynir ve kepek ekmeği çok yetersiz kaldığından sabahları menemen ve omlet yapıp yiyorum ama ekmek hiç yok.

Diyet için kötü diyen olursa kesinlikle kötü bir diyet değil, spor salonlarında hocalarımızın zaten bizden beslenmemizi istediği bu, protein ağırlıklı ( tavuk,et,yumurta ) beslenmedir, salatalık,domates sınırsız...sadece şekeri hayatımızdan çıkarıcaz ve hamur işlerini...

Önemli olan kontrollü yavaş kilo vermedir, eğr hızlı veriyorsak sarkmalarımız olur bunlara lütfen dikkat edelim, kaslarımızı çalıştıracak aletler ile sporumuzu ve diyetimizi desteklemeliyiz.Birde şunu eklemek istiyorum kilosu fazla olanlar tabiki daha çabuk vericektir az olanlar yılmadan devam etsin ben 64 kg 1.72 boyundayım hedefim 58-59...

Şimdiden herkese iyi diyetler :)

Son düzenleme:
şuan bu diyeti uyguluyorum 2. Gunumu bitrdm bebeğim olduğu için spor maalesf yok hayatmda 63.6 ile başladım şuan 62.6 gordum 1 hafta sonra baklm ne olcak paylaşcm sZinle

Gunaydin bugün basladim boy:1.69 kilo:74 kahvalti(10:00)da yaptim 1dilim kepek ekmeği peynir cay biraz sonra 1 fincan yeşil cay içeceğin bakalim 1 hafta sonra Tarti ne gösterecek

Öğle yemeğimide yedim 1haslanmis yumurta ve marul salatasi yumurtanın birini yavru kus yedi :) (14:30) 16:00gb sade bi kahve 18de de aksam yemeğimi yemeyi düşünüyorum

16da kahve icildi 18de marul salatasi ve kiyma köfteler yendi hmm extradan 4 kaşik yoğurt yedim ilk günden kacamak mi olur ya oğlusun kurabiyesinden yedim 3 lt su biraz sonra da yeşil cay içerim günü kapattim kurabiye yemeseydim iyidi :KK43: :KK43: :KK43:

Tunaydin :) haftasonu geç uyanmalar kocaya güzel kahvaltilar ve benim kepek ekmeği oldu yumurtalı ekmek (12:00)telafi olarak öğle yemeğindeki 1 simit yerine 1 dilim kepek ekmeğinden tost ayran onuda 15:00 gb yerim 18 de de tavuk salata ve 2 fincan Yeşilçay 3lt su

Burada diyet günlüğü gb oldu kendim kendime yaziyorum :)
ne durumdasın güzellik ben ne güzel kilo vermiştim bu diyetle sonra ortam bozdu kalabalık yemekler yani tuutamadım bide ustune iki kilo aldım sabah hamur işi yesemde ertelemeden suandan itibaren bu diyetteyim tekrar :) oğlumun doğum gunune kadar forma girim zayıflayınca yuzum çirkin olsada yapcak bişey yok:KK43:

Ben dün başladım. Akupunktur ve spor yapıyorum uyacak bir liste olsun diye başladım. Ara öğün ekleyecegim bu sebeple. İlk gün 400 gr gitti.

Ara öğün ekleyerek aynen uydum. Bugun 4. gün toplamda 700 gr verdim. 15 günde 8kilo imkansız olsa olsa 4 kilo verdirir bu diyet. Ben yine de devam ediyorum sonucu yazacağım.

Son durum: 7 günde iki kilo
ara öğün olarak bir ayva yedim. Onun dışında hepsine uydum.

Düzenli bir beslenme oldu benim için herşey var diyette çünkü. Bir yılda yediğim peyniri bir haftada yedim. :)
Bırakıyorum.

Benim 15 gün sonra mülakatım var 73 kilo olmam lazım şuan 79.6 kiloyum 1 haftadır yemek yemiyorm bile 600 gram zayıfladm. Bol su da içiyorm..bu diyet işime yarar mı..arada et yerine çorba içsek yada evde yapılan yemekten bikaç kaşık yesek olmaz mı.diyeti bozmuş mu olurum ??

X