Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Kızlar bugün bu diyetteyim ama kahvaltı mı değiştirdim.sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek çok az peynir maydonoz domates çay.
Öğlen yumurta gene oğğ ama diğer oğunler uyucm sizde yazn arkadaşlar

Arkadaşlar günaydın bugün 3. günümdeyim. Ama itiraf edeyim ufak bir kaçamak yaptım.:oops: çikolata yedim bir parça...
Ama kesinlikle çok üzgünüm çünkü bu kaçamaklar kilo vermeyi yavaşlatıyor. İlk denememde günde 500 gr veriyordum kaçamaksız. Ama sporda yapıyordum .Bir de bu diyetin daha da etkili olması için en az yarım saat sporla daha da işe yaradığını görebilirsiniz. Bende hafta sonu yapmaya çalışacağım. şimdi 2 günde 500 gr vermişim sadece (benim yüzümden kızgınım kendime:KK62:) zaten kaçamak yapa yapa kilo almışız. diyet yaparken bir kaçamak yapma dur daa...!!

Kizlar nasil bi diyet sagliksiz mi sagliksiz diyenler olmus gözüm korktu diyet arastrmasi yapoyorumda :KK43:

Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.ekmek var ,peynir var, sebze var ,et var makarna var daha ne olsun! bir tek meyva yok...birçok diyete göre çeşit çok var. Aralarda acıkınca havuç, salatalık sınırsız.ben tavsiye ederim.

Selam bende çarşamba günü başladım bu diyete hiç kaçamağım yok sadece sabah ve öğlen yemeğini birlestirdim bu sabah tartildim toplamda 2.700gr verdim...

Gerçekten tebrik ederim çok güzek kilo vermişin. benim de 4. Günüm. Bozmadım sonunda diyetimi, hatta öğlen patates salatamı yiyecek vakit bulamadım. Ama sanırım ben biraz yavaş kilo veriyorum bu sefer. Bunun sebebi yine ben olabilirim, son zamanlarda çok fazla diyet yaptığın için bünyem direnç gösteriyor sanırım:KK43:

Bende devam ediyorum maalesef tartım bozuldu bende bedensel kilomdan anlayacam artık bazen gunlerin akşam menulerini değiştiriyorum sizce sıtun olur mu besela salu gunundeyken cumanın akşam yemeğini yapıp yiyorum

Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.ekmek var ,peynir var, sebze var ,et var makarna var daha ne olsun! bir tek meyva yok...birçok diyete göre çeşit çok var. Aralarda acıkınca havuç, salatalık sınırsız.ben tavsiye ederim.

Canim diyetten biraz bahsedermisin 2 haftalik mi acaba ilgin icin simididen tesekurler

Ben bu diyeti araştırdım ve 2 hafta yapmaya karar verdim benim günlüğüm var orda yaziyorum ama burdada kilo bildirimimi haftalik olarak yaparim İNŞALLAH ise yarar bu doyteen sonra baska diyet onerisi olan varmı arkdaslar

Baslangic kilom 82.100 23 subat
2 hafta sonra yani 8martta bakalim kac olucak :KK66:

8mart kadınlar gunu umarım bana sans getirir :KK54:

Ilk bsta yapanlara bikaç sorum olucak

Kahve turk kahvesi mi

Bide dayanılmaz acikirsak salatalık serbes degilmi

Ben bu diyeti araştırdım ve 2 hafta yapmaya karar verdim benim günlüğüm var orda yaziyorum ama burdada kilo bildirimimi haftalik olarak yaparim İNŞALLAH ise yarar bu doyteen sonra baska diyet onerisi olan varmı arkdaslar

Kahve turk kahvesi mi

Bence aciktikca Su ic biirkere birsey yeyince diyet sallaniyor birak karniin guruldasin Su ile ayran da olur hem katnina tokluk hissi verit

Kızlar bu diyetle ilgili bulduğum bilgileri yeniden aşağıda güncellemek istedim yeni başlayanlar için

''2 haftada 10 kilo verdiren diyet aşama aşama aşağıda anlatılmıştır. Diyeti uygulamak için toplam 15 gün gerekiyor. İlk haftanın diyet listesini sunuyoruz ikinci haftada aynı şekilde uygulamaya devam ediniz. Diyet uygularken aralarda acıkırsanız marul, kıvırcık, salatalık ve havuç yemenizde bir sıkıntı yoktur. ''

Diyet listesinin sabah yemeği her gün aynıdır. Aşağıdaki listemize bakabilirsiniz:

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata
—————
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

Kahve turk kahvesi mi

Hoşgeldin Canım aramıza başarılar , bu diyet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu diyetten başka isveç diyeti de işe yarıyor fakat o çok katı bir diyet kahvaltı bile yok zaten herkes kaldıramıyor o diyeti bu daha iyi bence. Başarılar diliyorum.

Bugun 3. Gunum tam uymasamda devammm .oğun değişkliği yapıyorum kaçamak yokkk bol suu biraz hareket gtti gbi birz ah tartım olaydı

Yani bazı günler ben de değişiklik yaptım açıkçası bu diyete de para dayanmaz yoksa :) mesela dün pirzola vardı onun yerine hindi eti falan yedim saf yağsız pişmiş et olduktan sonra etin cinsinin etki edeceğini düşünmüyorum.

Herkes çok güzel kilo veriyor. Ben de sanki zayıflıyorum fakat şişkinlik var. Sanırım her şeye çok tuz atıyorum bundan dolayı olabilir. Bugün yeşil çaya yükleneceğim ve tuzu azaltmaya karar verdim.

Hoşgeldin Canım aramıza başarılar , bu diyet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu diyetten başka isveç diyeti de işe yarıyor fakat o çok katı bir diyet kahvaltı bile yok zaten herkes kaldıramıyor o diyeti bu daha iyi bence. Başarılar diliyorum.

Yani bazı günler ben de değişiklik yaptım açıkçası bu diyete de para dayanmaz yoksa :) mesela dün pirzola vardı onun yerine hindi eti falan yedim saf yağsız pişmiş et olduktan sonra etin cinsinin etki edeceğini düşünmüyorum.

Herkes çok güzel kilo veriyor. Ben de sanki zayıflıyorum fakat şişkinlik var. Sanırım her şeye çok tuz atıyorum bundan dolayı olabilir. Bugün yeşil çaya yükleneceğim ve tuzu azaltmaya karar verdim.
Kahvaltı yaptım iki saat sonra spor su ve greyfurt suyu yaptım ara oğun kendime

X