- 10 Şubat 2015
- 51
- 31
- 40
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.281
Bu sayfanın aktif olmasına çok sevindim bende varım alın aranıza
o zaman aramıza hoşgeldin cnm, başladın mı diyete ? ne durumdasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sayfanın aktif olmasına çok sevindim bende varım alın aranıza
Kizlar nasil bi diyet sagliksiz mi sagliksiz diyenler olmus gözüm korktu diyet arastrmasi yapoyorumda
Selam bende çarşamba günü başladım bu diyete hiç kaçamağım yok sadece sabah ve öğlen yemeğini birlestirdim bu sabah tartildim toplamda 2.700gr verdim...
Ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.ekmek var ,peynir var, sebze var ,et var makarna var daha ne olsun! bir tek meyva yok...birçok diyete göre çeşit çok var. Aralarda acıkınca havuç, salatalık sınırsız.ben tavsiye ederim.
Superr ilk kez mi yaptınız bi diyeti acabaSelam bende çarşamba günü başladım bu diyete hiç kaçamağım yok sadece sabah ve öğlen yemeğini birlestirdim bu sabah tartildim toplamda 2.700gr verdim...
Bence aciktikca Su ic biirkere birsey yeyince diyet sallaniyor birak karniin guruldasin Su ile ayran da olur hem katnina tokluk hissi veritBen bu diyeti araştırdım ve 2 hafta yapmaya karar verdim benim günlüğüm var orda yaziyorum ama burdada kilo bildirimimi haftalik olarak yaparim İNŞALLAH ise yarar bu doyteen sonra baska diyet onerisi olan varmı arkdaslar
Baslangic kilom 82.100 23 subat
2 hafta sonra yani 8martta bakalim kac olucak
8mart kadınlar gunu umarım bana sans getirir
Ilk bsta yapanlara bikaç sorum olucak
Kahve turk kahvesi mi
Bide dayanılmaz acikirsak salatalık serbes degilmi
Ben bu diyeti araştırdım ve 2 hafta yapmaya karar verdim benim günlüğüm var orda yaziyorum ama burdada kilo bildirimimi haftalik olarak yaparim İNŞALLAH ise yarar bu doyteen sonra baska diyet onerisi olan varmı arkdaslar
Baslangic kilom 82.100 23 subat
2 hafta sonra yani 8martta bakalim kac olucak
8mart kadınlar gunu umarım bana sans getirir
Ilk bsta yapanlara bikaç sorum olucak
Kahve turk kahvesi mi
Bide dayanılmaz acikirsak salatalık serbes degilmi
Bugun 3. Gunum tam uymasamda devammm .oğun değişkliği yapıyorum kaçamak yokkk bol suu biraz hareket gtti gbi birz ah tartım olaydı
Kahvaltı yaptım iki saat sonra spor su ve greyfurt suyu yaptım ara oğun kendimeHoşgeldin Canım aramıza başarılar , bu diyet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu diyetten başka isveç diyeti de işe yarıyor fakat o çok katı bir diyet kahvaltı bile yok zaten herkes kaldıramıyor o diyeti bu daha iyi bence. Başarılar diliyorum.
Yani bazı günler ben de değişiklik yaptım açıkçası bu diyete de para dayanmaz yoksa :) mesela dün pirzola vardı onun yerine hindi eti falan yedim saf yağsız pişmiş et olduktan sonra etin cinsinin etki edeceğini düşünmüyorum.
Herkes çok güzel kilo veriyor. Ben de sanki zayıflıyorum fakat şişkinlik var. Sanırım her şeye çok tuz atıyorum bundan dolayı olabilir. Bugün yeşil çaya yükleneceğim ve tuzu azaltmaya karar verdim.
Kahvaltı yaptım iki saat sonra spor su ve greyfurt suyu yaptım ara oğun kendime
Superr ilk kez mi yaptınız bi diyeti acaba
Hayır ama ilk diyebilirim çünkü ilk yaptığımda üç gün yapıp bırakmıştım ...Bu sefer sonuna kadar devam edicem inş