Merhaba arkadaşlar,
4 aydır düzenli spor ile yaklaşık 4 kg yağ verip 1 kg kas aldım... düzenli derken haftada 3 -4 gün salona gidiyordum ve bir diyet uygulamadım. Pazartesi günüde bu diyete başladım bugün 3. günüm ve 1.5 kg tartıda vermişim ve pazartesi-salı olmak üzere 1 saat kardio yaptım ( koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş,uzay bisikleti ve normal bisiklet) eğer isterseniz bu iş oluyor, ek olarak şunu söylemek istiyorum ben sabah kahvaltı yapmaya alışık biri olarak peynir ve kepek ekmeği çok yetersiz kaldığından sabahları menemen ve omlet yapıp yiyorum ama ekmek hiç yok.
Diyet için kötü diyen olursa kesinlikle kötü bir diyet değil, spor salonlarında hocalarımızın zaten bizden beslenmemizi istediği bu, protein ağırlıklı ( tavuk,et,yumurta ) beslenmedir, salatalık,domates sınırsız...sadece şekeri hayatımızdan çıkarıcaz ve hamur işlerini...
Önemli olan kontrollü yavaş kilo vermedir, eğr hızlı veriyorsak sarkmalarımız olur bunlara lütfen dikkat edelim, kaslarımızı çalıştıracak aletler ile sporumuzu ve diyetimizi desteklemeliyiz.Birde şunu eklemek istiyorum kilosu fazla olanlar tabiki daha çabuk vericektir az olanlar yılmadan devam etsin ben 64 kg 1.72 boyundayım hedefim 58-59...
Şimdiden herkese iyi diyetler :)