Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Eveeet ben de başlıyorum hadi bakalım daha önce denemiştim bu diyeti ama sadece 1 hafta yapabilmiştim ve 2 kilo vermiştim bu sefer spor da yapıcam ve iki hafta yapıcam heralde 5-6 kilo veririm :KK70: :KK52:

Beni de alın aranıza pazartesi günü başlıyorum kilom 53 düşmek istediğim kilo 45-46 yaklaşık iki buçuk ay içinde vermeye çalışıcam :KK8:

saatlerce araştırdım en çok beğendiğim diyet oldu ayrıca funda yaprağı çayı da evet bunu duymuştum alıp deneyeceğim sadece kendimle kalmadım kuzenim ve eşimi de olaya dahil edip kaçamakları engelleyeceğimi düşünüyorum :):KK4:

ben bugun bu diyete baslamayi dusunuyorum..gerci kahvaltimi yaptim ama kalan ogunlerden devam ederim yarin full yaparak baslarim biktim ya su kilo isinden al ver alver gina geldi artik

Bu kadar kısa sürede verilen kilolar misli ile geri gelmiyor mu? Vücudun biyolojik dengesini bozar, sağlıklı bir diyetle verilen aylık kilo oranı bile 4-8 kg arasında tutulurken 2 haftada bu kadar kilo vermek vücudun hem anatomisine hem de dengesine aykırı.. Bana mantıklı gelmiyor..

bu diyetin biraz modifiye edilmişini denedim 2 hafta.8 kilo verdim.3 gündürde normal diyete devam ediyorum.
faydası var.ama hemen 2 hafta sonunda eski yeme düzenine dönmeyin.nacizane önerim.

Bu kadar kısa sürede verilen kilolar misli ile geri gelmiyor mu? Vücudun biyolojik dengesini bozar, sağlıklı bir diyetle verilen aylık kilo oranı bile 4-8 kg arasında tutulurken 2 haftada bu kadar kilo vermek vücudun hem anatomisine hem de dengesine aykırı.. Bana mantıklı gelmiyor..

zaten bu diyette cok kilolular o kadar kilo veriyor.yani cok ac kalinan bir diyette degil.bir isvec degil mesela...ben yaptigimda 2 haftada 3.5 kilo vermistim ki bende normal kiloda biri icin cok gayet normal bi dusus..

Herkese merhaba öncelikle. Ben bebek sahibi olabilmek için 53 kg dan 71 kg a çıkıp bunun üstüne hamile kalmış biriyim. Doğumdan sonra ise 74.5 kg idim. Emzirme döneminde bebeğim için yememi bozmadım. Hala emziriyorum ama artık bebeğim herşeyi yediği için 2 ay önce diyet yapmaya karar verdim. Bu tür diyetleri bir hekim olarak onaylamam aslında. Ama sırf başlangıç beni motive etsin diye yaptım bu diyeti. Fakat ben meyveyi kesmedim! Çünkü kan şekerimin düştüğünü hissediyordum. Açıktığım zaman bir adet elma, iki üç adet kayısı filan yedim. 2 hafta sonra 70.3 kg idim. Sonra dikkat ettim ve 3 kg daha verdim. Ve pzt yine meyve ekleyerek bu diyeti yapmaya başladım. Bu sabah 66.9 kg dım. Ve çok mutluyum :)

X