Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

valla ben hazır satılan meyve çaylarını biliyorum onun dışında bilmiyorum :/
of ya 6.günüm bugün sadece 1 kilo vermişim çok mutsuzum şu an :KK43:

3.günüm ama tartılmadım normalde tartıyı her gördüğümde tartılırdım ama bence verdim çünkü karnım herzaman şiş olurdu şimdi öyle değil ama dün 8 tane falan kestane yedim çok küçük bi kasede boza:KK43:

ben dünde yazdım ama cevap gelmedi elma çayı nasıl oluyor acaba

galba ban soruyosun alıntı yapmadığın için başka sayfalarda okudun sanıdm canım :KK34:
doğadan bugsbuny paketli poşet elma çayı var içinde yok yo kona tarçın atıyorum (kabuk halde) kaşık niyetine arada karıştırıyorum güzel oluyo.istersen kuru elma alıp sende yapablirsşn bu çayı.benim hoşuma gidiyo :KK16:

galba ban soruyosun alıntı yapmadığın için başka sayfalarda okudun sanıdm canım :KK34:
doğadan bugsbuny paketli poşet elma çayı var içinde yok yo kona tarçın atıyorum (kabuk halde) kaşık niyetine arada karıştırıyorum güzel oluyo.istersen kuru elma alıp sende yapablirsşn bu çayı.benim hoşuma gidiyo :KK16:

teşekkür ederim cevapladığın için
bugün balık yemem lazım ama yeşil fasulye yaptım ondan yiyecem
peki bu elma çayı zayıflamaya katkısı varmı?

teşekkür ederim cevapladığın için
bugün balık yemem lazım ama yeşil fasulye yaptım ondan yiyecem
peki bu elma çayı zayıflamaya katkısı varmı?

valla canım ben o yüzden içmiyorum.yeşil çay içemiyorum siyah çay yerinede elma çayı içiyorum benim hoşuma gidiyo bilmiyorum herkesi damak tadı :KK31:

Kızlar internete giremiyorum 2gündür yazmadım diye kaytardım sanmayın.bugün 5.günüm.dün sabah tartıldım 2kilo vermişim.yani 3günde 2kilo vermişim.nasıl oluyor anlamadım,aç ta kalmadım pek.listeye neredeyse tamamen uyuyorum sadece tatlı krizim tutuyor dün dayanamadım yedim

benim 4. günüm bitti.. kuzu pirzola vardı akşam ben onun yerine karalahana çorbası yedim ..bide 5 ta susamlı büsk. yedim kaçamak..

benim 1. hafta bitti.son 2 gün biraz kaçamak yaptım ama 2,5 kg gitti

benimde yarın bitiyo ve şu an regl oldum durum kaçamaklarla ki kaçamaklar dün mısır saat 9-10larda hepde ondan önce kestane vs ama acaba reglnin şişliği olmasa kaç olurum bakalım 1 haftada reglli geçecek

bugün son günüm dayanamdım tartıldım 82 ile başladım 79.9 geçen cetveli düzeltmek istedim 80.8 di ama 80 çıkmış ve şuan regliyim ayrıca spor yapamıyorum 2 çocuğum var kızım 4 oğlum 1.5 yaşında oğlanı uyutunca açıyorum leslıe yapıyım azcık diyorum bu seferde kızım anne yapma şöyle şeyler dio:)

Son düzenleme:
1.haftayı bitirdim,nerdeyse hergün yarım porsiyon da olsa tatlı yediğim halde 3 kilo vermişim.1gün mola verdim,evde parti vardı,kaldığım yerden devam.etrafımda kim varsa hepsi bu diyeti yapıyor şu anda.ben diyet sonunda toplamda 5kiloya bile razıyım,birkaç gün ara verir bir tur daha yaparım,10kg eder neyime yetmez

geçen perşembe başladım 82 ile sabah tarıldım 79.1 geldim 1 haftada kaçamaklarla ve sporsuz 3 kilo ayrıca reglliyim

ben de geldim arkadaşlar aranıza.kısaca kendimi tanıtayım.1.62 boyunda 79 kiloyum.2 yıdır doğumdan beri kilo vermeye çalışıyorum ama hep fiyasko.irademe yeniliyorum.diyet litelerine uyamıyorum.ve artık kendimden nefret etmeye başladım.psikolojim bozuldu.belki böyle bi grupta sizin de desteklerinizle zayıflayaqcağıma inanıyorum.yarın sabah yazmaya başlarım.elvedaaaa kilolar.sevgiyle ve formda kalın......

ilk defa iştahımı kontrol altına aldım ve 1 haftada herşeyine rayına oturttum artık çok su ve yemeğe dikkat 82 ile başladım sabah tartıldım 78.7 çok mutluyum çok

X