Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

evdekiler şuan yemek yiyo babam ısrar ediyo gel yemek ye diye ..ama ben kendimi tutuyorum:KK1: ve su içiyorum...

ya zaten ben 7.30da kahvaltı eiyorum işte 14.30da öyle yemeği yiyorum o ara uzun olmasına rağmen acıkmıyorum ama sonra akşam ağzım durmuyor neyazkki hahaha :KK70:

ama doktorlar kilo verme büyüme gibi önemli fonksyonların gece 12-2 arası uykuda gerçekleştiğini söylüyor bence ona biraz daha dikkat edin :KK66:
of ben hall haste olmadım canım tatlı istiyooooo :KK43:

ama doktorlar kilo verme büyüme gibi önemli fonksyonların gece 12-2 arası uykuda gerçekleştiğini söylüyor bence ona biraz daha dikkat edin :KK66:
of ben hall haste olmadım canım tatlı istiyooooo :KK43:

öle diyoda 24ten sonrada büyümem heralde daha :KK9:
dişlerini fırçala tatlı isteğin geçer :KK19:

küçük çikolatayı ağzıma atmış bulundum haha ama bidakine kesinlikle buna uyucam çok teşekkür ederim :)
büyümek değilde kilo vermek içinde öyleymiş diye duydum bilmiyorum artık :KK70:

merhaba kızlar bende yarın baslamak istiyorum. kilom 59 sabah yine tartılırım boyum 160
tam 14 gün yapan arkadas varmı hiç kaç kilo verdiler kaçamak yapmak istemiyorum ama güvenemiyorum kendime hiç

küçük çikolatayı ağzıma atmış bulundum haha ama bidakine kesinlikle buna uyucam çok teşekkür ederim :)
büyümek değilde kilo vermek içinde öyleymiş diye duydum bilmiyorum artık :KK70:

hadi görmedik duymadık :KK9::KK9:
ben stresten kilo veriyorum valla bi kaç güne yine girerim :KK9::KK8:

merhaba kızlar bende yarın baslamak istiyorum. kilom 59 sabah yine tartılırım boyum 160
tam 14 gün yapan arkadas varmı hiç kaç kilo verdiler kaçamak yapmak istemiyorum ama güvenemiyorum kendime hiç

ilk sayfalara bakarsan yapanlar var biz daha yeni başladık diyebilir gel başla sende birbirimize destek olalım gerçi ben her gün bugün hiç kaçamak yapmicam diye başlıyorum ama cık olmuyoo :)

X