- 24 Aralık 2011
- 467
- 8
- Konu Sahibi theuglygoddess
evet ben başladım 2 günde 1 kilo verdim bugün 3.gündeyim gerçi tamıtamına uymuyorum ama güzel bi sonuç alıcağıma eminim hadi hep birlikte yapalımm birbirimize destek olalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben başladım 2 günde 1 kilo verdim bugün 3.gündeyim gerçi tamıtamına uymuyorum ama güzel bi sonuç alıcağıma eminim hadi hep birlikte yapalımm birbirimize destek olalım :)
Bende varım bende bende.çok fena heyecanlandım listeyi okudum gaza geldim.şu anda 71 kiloyum.sabah tartıldım abooooov diye bağırmışım,2yaşında oğlum görmüş,bütün gün elini agzına kapatıp aboov diye bağırdı.güleyim mi ağlayayım mı..yarın sabah başlıyorum bakalım yeni başlayan arkadaşlar sık sık yazalım,birlikte ilerleyelim
:))))) bende senın gıbıydımm ılk zaman sonra 2 gun yaptım nedense kacamak oldu. sımdıde regl oldum ama eger baslıcaksan bırlıkte baslıyalım mı ama ben dıyetteyken canım hep sekerlı bısıler ıstıyor bılınc altı fılan heralde
tamam ben zaten yarın başlıyorum kesin.artık dur demem lazım,2yılda neredeyse 15kilo aldım.ben de tatlısız yaşayamıyorum,sen hiç bir oturuşta 1kavanoz nutellayı bir kerede kaşıkla yiyen birini gördün mü? Ben öyleyim.ama başlıycam artık yeter,dün gece eşimden utandım,öyle karar verdim