- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
ben bu haftayı komple elmden geldiği kadar yine bu diyete uyarak tamamlamaya calısayım en son pazar günü bakalım sonuca eger olmzsa aynen evde ne varsa azar azar yiyelim bide ben cok asırı gec kahvaltı yapıyorum ondan da bir türlü düzene giremiyorum erken kalkmya alıssam bi hersey daha güzel olacak
aynen işte ben zaten bu gec kalkmalr yüzünden bi senede aldm bu kıloları vercem ama kararlıyım tutcam kendımı azar azar gıtse de gidecek
canlar size itiraf etmeliyim ki dün ve bugün diyete pek uymadim, yani kafama göre takildim. adet döneminde su topluyor vucudum. 2 gün önce 71,5 görmüsken sabah 72,2 ciktim tartidan. moralimde sifirin altinda suan. pazartesei gününe kadar dikkat edicem yine ayni sekilde. kendimi kastikca olmuyor.
Eki Görüntüle 254741 dünkü menümü yazıyımda şoka giriin
sabah ama saat 12de
biber kabak doamates karışıklı kızartmaaa(haddi hesabı yook)
bikaç zeytin bi küçük kase yoğurt
kk peynirr
1 havuç dilim baklavaaa
ara
1 yeşil çayy 2 bardak suuu
öğlen zaten yedik kahvaltıyııyanii yook
akşam=
hazır oluyonuzmuu geliyoo baaaakkk
eşimin tatili olduğu ve çarşıdan geç geldiği için saat 21.30da başladık yemeğee
6 tanee kelebekk en derilisinden ıha ıha ıhaa
ve yanında kızaran biberlerden 4tanee
patlıcanlı kuşbaşı doğranmış tavuk göğüslü domatesli karışık yemek iştee(azcık suluydudaa)(5-6kaşık)
makarnaa 2 kaşık
yeşil salataa bol bol
1kase yoğurt
2 baş kuru soğan
4tane kavun
kalktıktan sonraa yatana kadarr
yeşil çayy-elma kromlu form çayııı ve kalan suları tükettim 3lt olduu,,
sonrada hatırlamıyorumpek bişey yememişim dimi kızlaarr
valla kızlaar ondan önceki gündee akşam geç saatte yine uzun makarnaa yedim yoğurtlu dolu dolu tabak paketin yarısından fazlaydııyanındada salataa
vee 62ydim yaa cuma günüü sabah dedim heralde fazla çıkarım ,bide baktım 61.7 olmuşum
ama dün akşam 9 buçukta yedik ve neler yedim gördünüz,dedim sabah 3 kilo artıda çıkmazsam iidir diyodum ucuz atlatmışım...bence mükemmel gidiyoo böyleee
tugbacim bu 3. kez ayni mesaji yazisim olduzaten moralim bozuk bide sayfa degisip duruyor sinir oldum haaaa
tebrik ediyorum canim seni, masallah sen bu kilo verme isini cözmüsssünbizede anlat sana ben adet döneminde oldugumdan midir nede, acaip moarlim bozuk ve karamsarim. sanki üzerime yapisti bu kilolar ve bnei hic birakmicaklar. toparlayamiyorum bi türlü kendimi . senin adina cok mutluyum canim, hedefe cok az kaldi insallah?
triendy kız bizde istiyoz tüyo müyo ne varsa :))
Diyetimin 4. günü sabahı tartıldım veee 2 kg gitmiş bile. 7. günde tekrar tartılcam. Hiç bozmadım vallahi azmimden gözlerim yaşarıyor benimde. 94,80 ile başladım 92,80 çıktım tam yaa düzü düzüne 2 kg
günaydın kızlar
sabah tartıldım 1 kilo vermişim 1 haftada
hayal kırıklığına uğradım
bu hafta devam edecem yinede bırakmıycam
ne istiyon kız dahaabu süper bişeyy,,tabi bu diyete göre hayal kırıklığı olabilir doğruu
bende yapıyım bariii
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:61.6kg
Giden:1.700 gr
Toplamda giden:18.2 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 18.2 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:61.6kg
Giden:1.700 gr
Toplamda giden:18.2 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 18.2 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
bu diyeti 2 ay önce yaptığım zaman ilk hafta 5 kilo vermiştim ve gözle görülür fark vardı..hemde hiç spor yapmadan yatarak vermiştim
bunda yürüyüş yaptım o kadar ter attım 1 kilo gitmiş
şevkim çok kırıldı
başladığım işi bitirmek için devam edecem sadece asla yarım bırakmam..yoksa kilo verebileceğimi sanmıyorum
kafam bozuluyo 1 aylık protein diyeti yapacam ama onada eşim müsade etmiyo