Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

aynen canım bende gece çocuklara uyandığımdan tam alamıyorum uykumu ve geç kalkıyorum eşimde 15te gittiğinden işe ,öğlen sabah kahvaltısını ediyoruz napalım uyulmuyo hiç bişekilde halbuki sabah erkenden yapılan kahvaltı çok yararlıymış ve metabolizmamızın erkenden çalışmaya başlamasını sağlıyormuş yapsak güzel olcakk....

aynen işte ben zaten bu gec kalkmalr yüzünden bi senede aldm bu kıloları vercem ama kararlıyım tutcam kendımı azar azar gıtse de gidecek

bende size katılıyorum bhr ve trendy, az az yiyerek ekmek yemeden götürelim bu işi yoksa gerçekten olmuyoo.. bu diyeti yapmak için evde olmak lazım onu anladımm.. bende yediklerime yiyerek dikkat edicem inşaallah böyle güzel olur. ben şu an kahvaltı yapıyorum az sonra yola çıkıcam, güne erken kahvaltı ile başlamak iyi oluyo bakalım inşaallah bir süre böyle devam ederim, buraya yazmaya devam edicem

günaydın kızlar dün akşam giremedim şimdi yazdıklarınızı okudum.tabi ki size kalmış birşey ben de zaten birkaç güne bu diyeti bırakıcam çünkü süresi 2 hafta.yani toplamda 2 hafta dayanmamız yeterliydi ama hiçbirimiz(kendimi de dahil ediyorum) tam olarak uyamadık.ayrıca bu diyetin 2 haftadan fazla peşpeşe yapılması da uygun değilmiş yazılanlara göre böbreklere yük yapıyor ve kolestorelü yükseltebiliyormuş.neyse diceğim o ki hepiniz çok tatlısınız hepinizi sevdim ve her gün çok isteyerek yazdım yorumları.ancak sakin bir yaşantıda olmamız gerekmiyor bu diyeti yapmamız için eğer istersek her türlü uyabilirdik.örneğin ben bugün de olduğu gibi cumartesi dahil çalışıyorum ve öğle yemeklerini yanımda getiriyorum.çünkü öğle yemekleri yapılması pek zor şeyler değil ev ortamı dışında yapılabilir.evden taşınabilir veya.amacım hiçbirinizi eleştirmek değil.sadece hep böyle yapıyoruz.bir şeyi amaç olarak ediniyoruz coştukça coşuyoruz.ama günler geçince bir bakıyoruz ki soğumuşuz.her şeyi böyle kaybediyoruz.bu sadece diyet konusu değil hayatın her yönünde.yaşım genç amacım hiçbirinize ders vermek değil tabiki.aranızda benden yaşça büyükler olabilir kırdıysam özür dilerim.ama bazı şeylere daha fazla asılarak amacımıza her yönde ulaşabiliriz diyorum.ben kk da sanırım 2 senedir varım ama çok az yorum yaparım genelde hep okurum sadece bu topiğe bu kadar fazla yorum yapmıştım ama herkesin hevesi kaçmış bunu gördüğüm için artık okuyucu olarak devam edicem kendinize iyi bakın kızlar

Eki Görüntüle 254206 herkezeee merhabaaaaaaaaaaa ,,,nasılsınız bakalım bugüünn size bişey diyceem bugün inanılmaz moral buldum niyemii,,dün akşam ne zamandır yemediğim uzun makarnayı yoğurtlayıp yedim yanında salataada var tabii ,,neysee hemde saat 19da yedim artı bayada fazla kaçırdım yanii bi paket pişirdim yarısından birazdaha fazlasını tabağa koydum,,çünkü cuma günü kendimi ödüllendircem demiştim ve yaptım akşama doğru bi cornet yemiştim saat 19dada makarnamı yedim,ve yatana kadar yeşil çayımı vede 3litre suyumu tamamladım,sabaha pek ümitli değildim amaaa dün 62 ydimyaa..okadar yememe rağmen 61.7yi gördüm ,,ne güzel bi moral oldu bana..dün demiştim hatta aman kasmıycam takmıycam yesemde kilo vericem dedim eskisi gibi,çokta mutlu ve rahattım ve sabahta mükafatımı aldım bakalım...

Son düzenleme:
canlar size itiraf etmeliyim ki dün ve bugün diyete pek uymadim, yani kafama göre takildim. adet döneminde su topluyor vucudum. 2 gün önce 71,5 görmüsken sabah 72,2 ciktim tartidan. moralimde sifirin altinda suan. pazartesei gününe kadar dikkat edicem yine ayni sekilde. kendimi kastikca olmuyor.

anlatmaya çalıştığımdaa oo işte benim,yapamıyoruz biz böyle diyetleri yaa ne bileyim banamı öyle geliyoo,,,:26:kendimizi devamlı mecbur hissediyoruz,,baksana doğrudürüst uyupta yapan kalmadıı ben bıraktım valla yapan varsa devam etsiin..ama ben yoluma böyle devam ediyorumm varmı aynı fikirdee olan...

Kızlarr ben 3 gündür diyeti baya baya bozdumm 59.0 dan 60.0 a çıktım yenidenn nası bukadar aldım bilmiyorum ama yeniden başlicam yarın diyete bidaha böle pis boğazlık yok

Eki Görüntüle 254741 dünkü menümü yazıyımda şoka giriin

sabah ama saat 12de

biber kabak doamates karışıklı kızartmaaa(haddi hesabı yook)

bikaç zeytin bi küçük kase yoğurt

kk peynirr

1 havuç dilim baklavaaa

ara

1 yeşil çayy 2 bardak suuu

öğlen zaten yedik kahvaltıyııyanii yook

akşam=

hazır oluyonuzmuu geliyoo baaaakkk

eşimin tatili olduğu ve çarşıdan geç geldiği için saat 21.30da başladık yemeğee

6 tanee kelebekk en derilisinden ıha ıha ıhaa

ve yanında kızaran biberlerden 4tanee

patlıcanlı kuşbaşı doğranmış tavuk göğüslü domatesli karışık yemek iştee(azcık suluydudaa)(5-6kaşık)

makarnaa 2 kaşık

yeşil salataa bol bol

1kase yoğurt

2 baş kuru soğan

4tane kavun

kalktıktan sonraa yatana kadarr

yeşil çayy-elma kromlu form çayııı ve kalan suları tükettim 3lt olduu,,

sonrada hatırlamıyorumpek bişey yememişim dimi kızlaarr

valla kızlaar ondan önceki gündee akşam geç saatte yine uzun makarnaa yedim yoğurtlu dolu dolu tabak paketin yarısından fazlaydııyanındada salataa

vee 62ydim yaa cuma günüü sabah dedim heralde fazla çıkarım ,bide baktım 61.7 olmuşum

ama dün akşam 9 buçukta yedik ve neler yedim gördünüz,dedim sabah 3 kilo artıda çıkmazsam iidir diyodum ucuz atlatmışım...bence mükemmel gidiyoo böyleee

Son düzenleme:

tugbacim bu 3. kez ayni mesaji yazisim oldu zaten moralim bozuk bide sayfa degisip duruyor sinir oldum haaaa

tebrik ediyorum canim seni, masallah sen bu kilo verme isini cözmüsssün bizede anlat sana ben adet döneminde oldugumdan midir nede, acaip moarlim bozuk ve karamsarim. sanki üzerime yapisti bu kilolar ve bnei hic birakmicaklar. toparlayamiyorum bi türlü kendimi . senin adina cok mutluyum canim, hedefe cok az kaldi insallah?

benimde öyle oluyoo yazıyorum yazıyorum gitmiyo falan neysee,,,

canım anlatıyım bak bugün ekmek aldığım fırındaki kız var ikinci konuşum oda zayıflamak istiyomuş başlangıç için yapıcaklarını anlattımm,,
sen bide başlamışsın karar vermişsin daha kolay olur...sana tüyolarımı vericem,

özele gönderdim canıımm

Son düzenleme:
triendy kız bizde istiyoz tüyo müyo ne varsa :))

Diyetimin 4. günü sabahı tartıldım veee 2 kg gitmiş bile. 7. günde tekrar tartılcam. Hiç bozmadım vallahi azmimden gözlerim yaşarıyor benimde. 94,80 ile başladım 92,80 çıktım tam yaa düzü düzüne 2 kg

günaydın kızlar
sabah tartıldım 1 kilo vermişim 1 haftada
hayal kırıklığına uğradım
bu hafta devam edecem yinede bırakmıycam

gönderdim canıımm,,aman haa aramızdaa kalsınninşşallah haftaya daha güzel kilolarla karşılaşmanız dileğiylee,,

bu arada kızlar bugün bildirim günüydü hayırdır kimse gelmemiş nolduyaa motivasyonunuzmuu düştüü,bitimi yanii bukadarmıydıı

günaydın kızlar
sabah tartıldım 1 kilo vermişim 1 haftada
hayal kırıklığına uğradım
bu hafta devam edecem yinede bırakmıycam

ne istiyon kız dahaabu süper bişeyy,,tabi bu diyete göre hayal kırıklığı olabilir doğruu

bende yapıyım bariii

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:61.6kg
Giden:1.700 gr
Toplamda giden:18.2 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 18.2 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

bu diyeti 2 ay önce yaptığım zaman ilk hafta 5 kilo vermiştim ve gözle görülür fark vardı..hemde hiç spor yapmadan yatarak vermiştim

bunda yürüyüş yaptım o kadar ter attım 1 kilo gitmiş
şevkim çok kırıldı
başladığım işi bitirmek için devam edecem sadece asla yarım bırakmam..yoksa kilo verebileceğimi sanmıyorum

kafam bozuluyo 1 aylık protein diyeti yapacam ama onada eşim müsade etmiyo

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:61.6kg
Giden:1.700 gr
Toplamda giden:18.2 kg
Hedef...60 kg
sonuç itibariyle 18.2 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

ne kadar zamanda verdin 18 kiloyu ...muzaffer kuşhan diyetiylemi gitti o kadar kilo :26:
benim sadece 7 kilo fazlam var 65 olsam Allahtan daha ne isterim
tek derdim kilo verip hamile kalabilmek

benim bünyedede var bi salaklık,valla dikkat etmeden kısa sürede 14 kilo verdim ,şu 4 kilo 2aydan beri anca verebildim anlıycan ben dikkat ettikçe inatlaşıyo bunlar ,,bende ilk başladığımda okadar kasmamıştım kendimi,herşyi yemiştim yatarak vermiştim spor sıfırdı,ama 2aydır spor yapıyorum dikkatli yiyorum çok azdı tabi yediklerim,bide çok kafaya taktım son kilolar gitmicekmi yoksa falan ,anam 2aydır cebelleşiyodum grmlarla gidiyodu neyse 2 haftadır düzelttim işi,,

ha bide protein diyetine kafam hiç almadı çok zor bişey bilmiyorumkii dayanabilirmi insann bozmadan hemdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…