Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

yok cnm ya yenı bıttı benım kı zaten genelde hep böyle olur yemekten kalkar kalkmaz cnm tatlı şeyler çeker:/

nasılsınız kızlaarr,,bugün tartıda tam 62yi gördüm,,63.3tü pazartesii,ii olmuş maşallahazcık keyfim yerine gelddiii...gidipte kocamı öperek uyandırayımmm...

canım bendede oluyo bende acıktığımdaa salatalık yerim,yada 1-2kaşık yoğurt,,artı tatlı isteğim oluncada süte 2tatlı k. pekmez katıp içiyorum tatlı krizini bastırmaya üstüne yok

Son düzenleme:

tebrik ederim tugbacim gerci sende bisey kalmamis ki verecek, ne göbek kalmis ne kalca göbek icin egzersiz felan yaptinmi canim?

bu arada süper fikir ben de tatlı krizim geldiğinde bunu denicem canm sağol

tebrik ederim tugbacim gerci sende bisey kalmamis ki verecek, ne göbek kalmis ne kalca göbek icin egzersiz felan yaptinmi canim?
evet yapıyorum canım ama 1aydır ara sıra yapamadığımda oluyoo,,,sabah akşam 50şer mekik--boynuma sopa alarak sağ sol bel çevirme-sağ sol ayak kaldırma hareketii,,duvar şınavıı ve ip atlamaa bide sağa sola baldıra doğru eğilmee buda bel için:95:heryanım ağrıyo yaptıktan sonra ve cidden işe yarıyooo,,

dene canım işe yaramazsa gel beni dövhatta suratıma domates fırlat

canım ben de çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır derler.Allah daha hayırlısını versin inşallah.üzme kendini lütfen

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
kısmet değilmiş inşallah birdahaki sefere yerleşirsin

yaaa çok kötü olmuşşş,,geçmiş olsun canım ,,,ama elden ne gelir artık bugünn olmuş olan

cok üzüldüm canim, saglik olsun türkiyedeki okul ve üniversite sistemini hic bilmedigim icin sana nasil teselli verecegimi bilemiyorum tatlim, bana cok karisik geliyor. kendini fazla üzme, belki hayirlisi budur hakkinda

Teşekkür ederim kızlar destek için Bugün tam gaz devam diyetee nasılsınız bugüünn

Son düzenleme:

ehehe canım çok güldüm bu yorumuna kıyamam dövermiyim hiç

bu duvar şınavı nasıl oluyor cnm ya bana da anlatır mısın?

bu duvar şınavı nasıl oluyor cnm ya bana da anlatır mısın?

duvara karşısına geç bi yarım adımkadar uzakta ol ama,,sonra kollarını uzat daya duvaraa başla gidip gelmeye yani yerde çektiğin şınavı duvarda çektiğini düşün kolları çalıştırıp incelmesini sağlıyoo

ben 2 önce bu diyete başlamıştım fakat hiç uygulayamadım. ama gene de 1 kilo vermişim :) bgn tekrar diyete başladım bakalım

hayırlı cumalar kızlar

pazartesini iple çekiyorum tartılmak için
aslında meraktan çatlıyorum ama yinede tartılmıycam
sanki hiç verememişim gibi geliyo :S
ilk yaptığımda bu diyeti ilk haftada 5 kilo vermiştim herkes farketmişti kilo verdiğimi
acaba bünyemmi alıştı kuşhan diyetine :26:

pazartesine kadar daha giremiycem...kendinize iyi davranın kaçamak yapmayın şeytana uymayın pazartesi görüşürüz :79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…