- 5 Eylül 2009
- 344
- 3
- Konu Sahibi theuglygoddess
uyuyorm ama meyve faln yıyorum ben ondan mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuyorm ama meyve faln yıyorum ben ondan mı acaba
hmm bilmiyorum ki ben yemedim pek fazla ama meyveden bir zarar geleceğini sanmıyorum :44:
sen ne kdar verdin canım tartıldn mı
evet canım öyle yaparsın.ben de normalde hızlı kilo veremem yine iyi verdim bu diyetle daha verebilirim umarım.ben o zaman tam tamına uyamadım sanırım yaaa haftaya daha sıkı dikkat etcem inşallah
selammm kızlarrrrr nasılsınız :80::80:
bu diyetin işe yaradığı kesin mi acaba?
sizde durumlar ne alemde? nasıl gidiyor diyetler
k.bakmayın çokmu soru sordumm:78:
selam kızlarrrrrr..... okuldan geldm yeni yedm öğle yemeğimiii sınıfımı dolabımı fln düzenledm ancak çıkabldmm kaçamak yapmadm amaa valla billa iyiki varsınız yaa motive oluyorm burdaaa henüz tartılmadm pazartesiyi beklyrm eğer 3 kilo vermemşsn açlık grevine başlıcam anasını satım
cok güzel kilo vermisler tebrik ediyorum hepinizi! uydurmasyonda böyle veriyorsaniz, listeyi harfiyen uygulasaniz ne olur merak ediyorum arkadaslar!
bu topicte morallerin yavas yavas düstügünü hissediyorum. katilimda azalmaya basladi. sayfa ilerlemiyor kizlar pesmi ettiniz yoksa??
yaa benim diyet bozulmaya başladııı sebep de işe başlamam perşembee, düzenli uyamıyorum listeye ben cuma başlamıştım geçen hafta salı sabahı dayanamayıp tartıldım 4 günde 2.100 gr vermiştim o kadar sevinmiştim kii, ama işte çarşamba ve perşembe az dikkat etmedim bu sabah tartıldığımda artmıştı gr olarak kilom..çok moralim bozuldu
ben bugün cok fena kacamaklar yaptım ne siz sorun ne ben söyleyeyim bu hafta da böyle geçsin diyelim ama evden dısarı cıktın mı bozuluyo diyet iki gece de dısarda yemekteydık orda ne varsa onlardan yedim tam uyamadım yani offff
yni o aksam menüde ne varsa yıyelım ama ekmek asla yok ve ölçüleri en aza indirerek yiyelim öyle mi diyorsun arkadasım aslında en mantıklısı o cünkü biz de gezemye falan oraya buraya gidiyoruz milletin evine evden diyet yemegini de götüremiyorsun sonucta