- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
benim bünyedede var bi salaklık,valla dikkat etmeden kısa sürede 14 kilo verdim ,şu 4 kilo 2aydan beri anca verebildim anlıycan ben dikkat ettikçe inatlaşıyo bunlar ,,bende ilk başladığımda okadar kasmamıştım kendimi,herşyi yemiştim yatarak vermiştim spor sıfırdı,ama 2aydır spor yapıyorum dikkatli yiyorum çok azdı tabi yediklerim,bide çok kafaya taktım son kilolar gitmicekmi yoksa falan ,anam 2aydır cebelleşiyodum grmlarla gidiyodu neyse 2 haftadır düzelttim işi,,
ha bide protein diyetine kafam hiç almadı çok zor bişey bilmiyorumkii dayanabilirmi insann bozmadan hemdeee
gönderdim canıımm,,aman haa aramızdaa kalsınninşşallah haftaya daha güzel kilolarla karşılaşmanız dileğiylee,,
bu arada kızlar bugün bildirim günüydü hayırdır kimse gelmemiş nolduyaa motivasyonunuzmuu düştüü,bitimi yanii bukadarmıydıı
yaa evet aslındaa yumurtay bende seviyorum ama,,sabahları sadecee abooooww her öğüne iki tanemi yencek bideeeealt komşum yaptı protein diyeti 1 ayda 11 kilo verdi
yumurtayı çok severim ama 3. haftada komşum her öğüne 2 yumurta yemişti
işte ona dayanabilirmiyim bilmiyorum
sonuçta çok yediğim bişeyden hemen tiksiniyorum birdaha ağzıma vuramam gibi geliyo
maşşalllah ne güzel kilo vermişsin bacım
nasıl bi tüyo bu bakiim :82:
(imza: topicin gizli takipçisi)
bak bak bak gizli takipçilere tüyo yokhem seni tanımıyorum bileee,,ne bileyim katil olmadığınıı
hem verdiğim tüyoların burdaki diyetle alaksı yok canım kendi uyguladığım sağlıklı yaşam uygulaması diyim öyle yaniii
hahahaya ben kendiyle barışık yaşayanlardanım yani yakında söz-nişan olacak ondan sonra kendimi sıkacam diye düşünüyorum ama bunun için etkili olan diyetleri inceliyorum yapmadığım için bi yorumda da bulunmamıştım açıkçası
ama sağlıklı yaşam uygulamalarını paylaşmaktan bişe olmaz, seri katil bile olsam bu bilgilerle bişey yapamam ki
hahahaya ben kendiyle barışık yaşayanlardanım yani yakında söz-nişan olacak ondan sonra kendimi sıkacam diye düşünüyorum ama bunun için etkili olan diyetleri inceliyorum yapmadığım için bi yorumda da bulunmamıştım açıkçası
ama sağlıklı yaşam uygulamalarını paylaşmaktan bişe olmaz, seri katil bile olsam bu bilgilerle bişey yapamam ki
biliyorum canım şimdi tabii barışık olursuun evlencen zaman gelinlik giyipte üstünde kötü durduğu zaman naptım been dersin..en iisi hemececik başlamak,,10 dk dolsun özel mj atayım canım bi arkadaşa mj gönderdimdee,,10dk beklemem gerek 2dk gitti bile
kız bi tane daha gizli takipçi varmış aramızdaashopses...le başlayan arkadaşım aldım mjını da bi 18 dk beklsen hatta 16 dk kaldı ozaman sanada göndereyimm sabır azcık sabır..
gönderdim canıımm,,aman haa aramızdaa kalsınninşşallah haftaya daha güzel kilolarla karşılaşmanız dileğiylee,,
bu arada kızlar bugün bildirim günüydü hayırdır kimse gelmemiş nolduyaa motivasyonunuzmuu düştüü,bitimi yanii bukadarmıydıı
Gelmedi canım yaaaaaa
telli turna kız adınıda bilmiyorum vallaneysee yapsana sende bi kilo cetveliii...insan her hafta değiştirdiği için motive oluyoo..
Biri bana moral versin gaz versin noluurSaldım kendimi 4 gündür diyet falan yapmıyorum şişicem yeniden
canım yaa bu diyeti yapmaya devammı etmek istiyorsuunn bilemedimki şimdi ne diyim
kızlar gunaydın ben birşey soracam size...ben bu aralar süte sardım cok süt ıcıyorum yanı gunde 1 bardak kesın bazen 2....çok kilo aldırır mı??????
Çizelgemide yaptım. Vallahi tam beni anlattı
Bu günde salata var getirmedim peşimde inş yemekte salata olur yahu.