Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

benim bünyedede var bi salaklık,valla dikkat etmeden kısa sürede 14 kilo verdim ,şu 4 kilo 2aydan beri anca verebildim anlıycan ben dikkat ettikçe inatlaşıyo bunlar ,,bende ilk başladığımda okadar kasmamıştım kendimi,herşyi yemiştim yatarak vermiştim spor sıfırdı,ama 2aydır spor yapıyorum dikkatli yiyorum çok azdı tabi yediklerim,bide çok kafaya taktım son kilolar gitmicekmi yoksa falan ,anam 2aydır cebelleşiyodum grmlarla gidiyodu neyse 2 haftadır düzelttim işi,,

ha bide protein diyetine kafam hiç almadı çok zor bişey bilmiyorumkii dayanabilirmi insann bozmadan hemdeee:KK53::KK52::KK52:

alt komşum yaptı protein diyeti 1 ayda 11 kilo verdi
yumurtayı çok severim ama 3. haftada komşum her öğüne 2 yumurta yemişti
işte ona dayanabilirmiyim bilmiyorum
sonuçta çok yediğim bişeyden hemen tiksiniyorum birdaha ağzıma vuramam gibi geliyo:KK9:

gönderdim canıımm,,aman haa aramızdaa kalsınn:KK9:inşşallah haftaya daha güzel kilolarla karşılaşmanız dileğiylee,,

bu arada kızlar bugün bildirim günüydü hayırdır kimse gelmemiş nolduyaa motivasyonunuzmuu düştüü,bitimi yanii bukadarmıydıı :KK3::KK3:

maşşalllah ne güzel kilo vermişsin bacım :KK55:
nasıl bi tüyo bu bakiim :82:
(imza: topicin gizli takipçisi :KK1:)

alt komşum yaptı protein diyeti 1 ayda 11 kilo verdi
yumurtayı çok severim ama 3. haftada komşum her öğüne 2 yumurta yemişti
işte ona dayanabilirmiyim bilmiyorum
sonuçta çok yediğim bişeyden hemen tiksiniyorum birdaha ağzıma vuramam gibi geliyo:KK9:
yaa evet aslındaa yumurtay bende seviyorum ama,,sabahları sadecee abooooww her öğüne iki tanemi yencek bideeee:KK52::KK52:
1aydaa 11 kilomu:KK53:bari yağdanmı sudanmı kastanmı gitti o kilolar önemli olan ooo:97::97::97:

maşşalllah ne güzel kilo vermişsin bacım :KK55:
nasıl bi tüyo bu bakiim :82:
(imza: topicin gizli takipçisi :KK1:)

bak bak bak gizli takipçilere tüyo yok:KK53::KK53:hem seni tanımıyorum bileee,,ne bileyim katil olmadığınıı:KK52::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
hem verdiğim tüyoların burdaki diyetle alaksı yok canım kendi uyguladığım sağlıklı yaşam uygulaması diyim öyle yaniii

bak bak bak gizli takipçilere tüyo yok:KK53::KK53:hem seni tanımıyorum bileee,,ne bileyim katil olmadığınıı:KK52::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
hem verdiğim tüyoların burdaki diyetle alaksı yok canım kendi uyguladığım sağlıklı yaşam uygulaması diyim öyle yaniii

hahaha :KK1: ya ben kendiyle barışık yaşayanlardanım :nazar: yani yakında söz-nişan olacak ondan sonra kendimi sıkacam diye düşünüyorum ama bunun için etkili olan diyetleri inceliyorum :KK16: yapmadığım için bi yorumda da bulunmamıştım açıkçası:KK55:
ama sağlıklı yaşam uygulamalarını paylaşmaktan bişe olmaz, seri katil bile olsam bu bilgilerle bişey yapamam ki :KK53::KK53:

Son düzenleme:

hahaha :KK1: ya ben kendiyle barışık yaşayanlardanım :nazar: yani yakında söz-nişan olacak ondan sonra kendimi sıkacam diye düşünüyorum ama bunun için etkili olan diyetleri inceliyorum :KK16: yapmadığım için bi yorumda da bulunmamıştım açıkçası:KK55:
ama sağlıklı yaşam uygulamalarını paylaşmaktan bişe olmaz, seri katil bile olsam bu bilgilerle bişey yapamam ki :KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60:biliyorum canım şimdi tabii barışık olursuun evlencen zaman gelinlik giyipte üstünde kötü durduğu zaman naptım been dersin..en iisi hemececik başlamak,,10 dk dolsun özel mj atayım canım bi arkadaşa mj gönderdimdee,,10dk beklemem gerek 2dk gitti bile:KK53:
kız bi tane daha gizli takipçi varmış aramızdaa:KK47::KK47::KK9:shopses...le başlayan arkadaşım aldım mjını da bi 18 dk beklsen hatta 16 dk kaldı ozaman sanada göndereyimm sabır azcık sabır..:KK19:

Son düzenleme:

:KK60::KK60::KK60:biliyorum canım şimdi tabii barışık olursuun evlencen zaman gelinlik giyipte üstünde kötü durduğu zaman naptım been dersin..en iisi hemececik başlamak,,10 dk dolsun özel mj atayım canım bi arkadaşa mj gönderdimdee,,10dk beklemem gerek 2dk gitti bile:KK53:
kız bi tane daha gizli takipçi varmış aramızdaa:KK47::KK47::KK9:shopses...le başlayan arkadaşım aldım mjını da bi 18 dk beklsen hatta 16 dk kaldı ozaman sanada göndereyimm sabır azcık sabır..:KK19:

ay canım benim dk sayıyor :KK16:
yaa walla canım biran önce başlayamıorum, yani spor kısmına ha bugün ha yarın, ramazandan sonra bayramdan sonra, aaa adet oldum geçsin sonra derken bu ptesiye de "aksam spor hareketlerine başlıyorum" diyerek başladım :KK42:
yani benim kilom kötü durmuyor tipime göre ama oturarak çalıştığm için bacak ve basen aldı başını gidior :KK50:
ekmek yememeye, yemek yanında pilav-makarna yememeye özen gösteriyorum, şimdilik çalışmalarım bunlar ama iş ciddiye binince eminim şu listeyi tamı tamına uygularım (zamanında sabah kahvaltısından sonra sadece yeşil elma yeme diyeti yapma dirayeti gösterdiğim için kesin konusuyorum :KK51: )
o yüzden bi o zaman olsun, şimdi bilgi birikimi yapıyorum :KK55:

Son düzenleme:
telli turna kız adınıda bilmiyorum valla:KK9:neysee yapsana sende bi kilo cetveliii...insan her hafta değiştirdiği için motive oluyoo..:21::21:

bu saate kadar araştırma yaptım ve bu diyeti yapmaya karar verdim.sabah tartılıp başlıyorummm.benimle sabah başlıyacak varmı??arkadaş arıyorum

kızlar gunaydın ben birşey soracam size...ben bu aralar süte sardım cok süt ıcıyorum yanı gunde 1 bardak kesın bazen 2....çok kilo aldırır mı??????

Çizelgemide yaptım. Vallahi tam beni anlattı :KK1:

Bu günde salata var getirmedim peşimde inş yemekte salata olur yahu.

Son düzenleme:
tartıldım ve şok oldum 63.7 çıktım boyum 158 bu sabah başladım.sabah ve öğle menüsüne uydum.akşama köfte var onun yerine alternatif var mı?başka ne yiyebilirim

X