Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

karin agrisi haricinde hic bi sikayatim yok cok sükür. sen nasilsin tatlim?

cornellacim adetin yaklasmis olabilirmi acaba:KK23:? cünkü adetim gelmeden bi kac gün öncesinde ben ac ac uyudugumu biliyorum. dün aksamda yazmisstim canim. canin tatli istedigin de ya hurma ye, ama hemen yutma, agzinda bayaga dursun, tadini iyce alman acisindan. veya 1 yemek kasigi balin üzerine toz tarcin ekleyip yavas yavas ye.. :KK56:kriizlerin gececektir insallah.

ben sabah kahvaltilarinda 1 kibrit kutusu peyniri cogunlukla yemedim, yesem ne yemesem ne ki? (peyniri seven biri olarak, kendimi tutamamaktan korktum:KK17:) ama onun yerine aksamlari hergün olmasada yatmadan önce 1 bardak soguk yagsiz süt iciyorum.

yok cnm ya yenı bıttı benım kı zaten genelde hep böyle olur yemekten kalkar kalkmaz cnm tatlı şeyler çeker:/

nasılsınız kızlaarr,,bugün tartıda tam 62yi gördüm,,63.3tü pazartesii,ii olmuş maşallah:KK66::KK66:azcık keyfim yerine gelddiii...gidipte kocamı öperek uyandırayımmm...:KK19:

ya kızlar benım akşam yemek yedıkten sonra hemen tatlı ıhtıyacım oluyor ama anında...bir de yemekten sonra acıkıyorum :///// yatana kadar ne yesem dıye dusunuyorum kendımı tutuyorum ama dun yogurt yedım valla napım cok acıktım.....sizler neler yapıyorsunuz benım gıbı olan var mı?

canım bendede oluyo bende acıktığımdaa salatalık yerim,yada 1-2kaşık yoğurt,,artı tatlı isteğim oluncada süte 2tatlı k. pekmez katıp içiyorum tatlı krizini bastırmaya üstüne yok:KK19::KK19:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlaarr,,bugün tartıda tam 62yi gördüm,,63.3tü pazartesii,ii olmuş maşallah:KK66::KK66:azcık keyfim yerine gelddiii...gidipte kocamı öperek uyandırayımmm...:KK19:

canım bendede oluyo bende acıktığımdaa salatalık yerim,yada 1-2kaşık yoğurt,,artı tatlı isteğim oluncada süte 2tatlı k. pekmez katıp içiyorum tatlı krizini bastırmaya üstüne yok:KK19::KK19:

tebrik ederim tugbacim :nazar: gerci sende bisey kalmamis ki verecek, :nazar:ne göbek kalmis ne kalca :KK9: göbek icin egzersiz felan yaptinmi canim?

maşallah canımm çok sevindim :nazar:

bu arada süper fikir ben de tatlı krizim geldiğinde bunu denicem canm sağol

maşallah canımm çok sevindim :nazar:

tebrik ederim tugbacim :nazar: gerci sende bisey kalmamis ki verecek, :nazar:ne göbek kalmis ne kalca :KK9: göbek icin egzersiz felan yaptinmi canim?
evet yapıyorum canım ama 1aydır ara sıra yapamadığımda oluyoo,,,sabah akşam 50şer mekik--boynuma sopa alarak sağ sol bel çevirme-sağ sol ayak kaldırma hareketii,,duvar şınavıı ve ip atlamaa bide sağa sola baldıra doğru eğilmee buda bel için:95:heryanım ağrıyo yaptıktan sonra ve cidden işe yarıyooo,,

dene canım işe yaramazsa gel beni döv:KK4::KK57::KK59:hatta suratıma domates fırlat :KK67::KK67::KK67::KK67:

canım ben de çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır derler.Allah daha hayırlısını versin inşallah.üzme kendini lütfen :KK34:

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
kısmet değilmiş inşallah birdahaki sefere yerleşirsin

yaaa çok kötü olmuşşş,,geçmiş olsun canım ,,,ama elden ne gelir artık bugünn olmuş olan:KK70:

cok üzüldüm canim, saglik olsun :KK31: türkiyedeki okul ve üniversite sistemini hic bilmedigim icin sana nasil teselli verecegimi bilemiyorum tatlim, bana cok karisik geliyor. kendini fazla üzme, belki hayirlisi budur hakkinda :KK70:

Teşekkür ederim kızlar destek için :KK14: Bugün tam gaz devam diyetee nasılsınız bugüünn :21:

Son düzenleme:
evet yapıyorum canım ama 1aydır ara sıra yapamadığımda oluyoo,,,sabah akşam 50şer mekik--boynuma sopa alarak sağ sol bel çevirme-sağ sol ayak kaldırma hareketii,,duvar şınavıı ve ip atlamaa bide sağa sola baldıra doğru eğilmee buda bel için:95:heryanım ağrıyo yaptıktan sonra ve cidden işe yarıyooo,,

dene canım işe yaramazsa gel beni döv:KK4::KK57::KK59:hatta suratıma domates fırlat :KK67::KK67::KK67::KK67:

:KK52::KK52::KK52: ehehe canım çok güldüm bu yorumuna :KK52: kıyamam dövermiyim hiç :KK71:

bu duvar şınavı nasıl oluyor cnm ya bana da anlatır mısın?En Büyük KK

bu duvar şınavı nasıl oluyor cnm ya bana da anlatır mısın?En Büyük KK

duvara karşısına geç bi yarım adımkadar uzakta ol ama,,sonra kollarını uzat daya duvaraa başla gidip gelmeye yani yerde çektiğin şınavı duvarda çektiğini düşün kolları çalıştırıp incelmesini sağlıyoo:KK23::KK23:

ben 2 önce bu diyete başlamıştım fakat hiç uygulayamadım. ama gene de 1 kilo vermişim :) bgn tekrar diyete başladım bakalım

hayırlı cumalar kızlar

pazartesini iple çekiyorum tartılmak için
aslında meraktan çatlıyorum ama yinede tartılmıycam
sanki hiç verememişim gibi geliyo :S
ilk yaptığımda bu diyeti ilk haftada 5 kilo vermiştim herkes farketmişti kilo verdiğimi
acaba bünyemmi alıştı kuşhan diyetine :26:

pazartesine kadar daha giremiycem...kendinize iyi davranın :KK54: kaçamak yapmayın :KK53: şeytana uymayın :KK47: pazartesi görüşürüz :79:

Son düzenleme:
X