Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

bugun yediklerimi yazayım.. sabah erken kalkamadığım için kahvaltıyı es geçtim direk 3. gün öğle yemeğini yedim ama bir yerine iki dilim kepek ekmeği yedim. sonra arada şeftali yedim, akşama da balık yedim 3 tane küçük bir de salata.. su içiyorum 2 litre her gün çok şükür. bugun spor yapamadım ama az da olsa tempolu yürüdüm. böyle . şu an türk kahvesi içiyorum eşim şekerli yapmış normalde şekersiz içiyrum da. bugunluk bunlar. su içicem biraz daha yatmadan ondan sonra da uyku. yarın 4. güne ulaşmak üzere :)

CANIM BEN LİSTENİZİ YAPABİLİRİM,,yarınmı vericeksiniz kilo bildirimlerinizii,peki ne zaman başlamıştınız siz unuttum ben,,neyse ayarlayın ben listeyi yaparımACAYİP MOTİVE OLUYO İNSAN OZAMAN ii düşünmüşsün burası içinde lazım bitane :KK64: gelince konuşuruz canım şimdi kapalısın:KK19:

canim benim cok sagolasin! ben aslinda cassieyle birlikte bayramin 2. günü baslamistik ama sonra biraktik. insallah yarin tekrar baslicaz. sabah olmasada ögle okuldan geldikten sonra kilo bildirimi yaparim insallah. yada okulda internete girme imkanim olursa ordanda yazabilirim. hatirladigim kadariyla yarin baslicak arkadaslarda var.. insallah hep birlikte kurtuluruz, hafifleriz birazda olsa .

arkadaslar benim sembollerim kaybolmuuuuuuussss :KK43: ne gülücükler nede cicekler yollayabiliyorum :KK43: sitemizde begen butonumuzda gitmis, noluyooor site cöküyormu yoksa? daha gecen hafta duruyordu simdi kaldirilmis :KK43:

arkadaslar benim sembollerim kaybolmuuuuuuussss :KK43: ne gülücükler nede cicekler yollayabiliyorum :KK43: sitemizde begen butonumuzda gitmis, noluyooor site cöküyormu yoksa? daha gecen hafta duruyordu simdi kaldirilmis :KK43:

yok canım yerinden inşallah yarın düzelmiş olur daha sabah vardıı akşama doğruu gittiler,kötü oldu ama napalım,,

bu arada yarın başlıycak olanlara kolaylık diliyorum inşallah başarırlaar,siz başladığınız kilolarınızı yazın bakaın liste insanı ne kaa motive ediyoo,,her hafta birinci olmak için çırpınıyo insanlar çok hoşş,,hadiii...

ben de yarın baslıyorum bır ay sonra 1 yıllık evlı olacagım ve evlenelıden beri yaklasık 5-6 kılo aldım suan düz hesap 57 kıloyum desem hedefim 50 kıloya düşmek ve bu sefer kararlıyım bu diyet akşamları et agırlıklı oldugu için beni zorlamaz diye düsünyorum çünkü eşim de eti asırı seven biri kendı yaptıklarımdan ona da yaparım böylece aksam yemeklerınde diyetı bozmamıs oluruz benı tek zorlayan caysızlık olabilir cayı seven biriyım ama soda bitki cayları falan icsek arada zararı olmaz galıba hadi bakalım bizmillah deyip baslayalım bır haftaanın sonunda en az kıloya veda etmıs sekılde döneriz inşallah

günaydın arkadaşlar
gazamız mübarek olsun ...
diyetimiz vatana millete hayırlı olsun :KK9:
henüz yeni uyandım daha tartılmadım
ramazanda kilo aldığımı tahmin ettiğim için az çok baskülü gözümün önünden kaldırmıştım şimdide bulamıyom nereye soktuysam :KK37:

canım bende hergün tartılıyorum,eğer tartılmazsam güvenip çok rahat olabiliyorum bu beni frenliyo ve daha çok dikkat etmemi sağlıyor,,:KK64:

Bende aynı şekilde canım yarım kilo almıştım farkedip hemen dikkat ettim geri gitti o yarım kiloda, o açıdan iyi oluyo ama bi süre sonra takıntı olabiliyo :86:

kızlarr selaaammmmmm.... başladm bakalım diyetee, kahvaltımı yaptm 9 gibi öğle yemeğimi de biraz önce yedm, birazdn da yürüyüşe çıkıcm arkadaşımı bekliyorumm.... diyet sonuna kdr tartılmayı düşünmüyorum bakalım dayanabilecekmiyim:KK53::KK53::KK53:

kızlarr selaaammmmmm.... başladm bakalım diyetee, kahvaltımı yaptm 9 gibi öğle yemeğimi de biraz önce yedm, birazdn da yürüyüşe çıkıcm arkadaşımı bekliyorumm.... diyet sonuna kdr tartılmayı düşünmüyorum bakalım dayanabilecekmiyim:KK53::KK53::KK53:

İnşallah istediğin kiloları verebilirsin canım :KK16::KK16:

sabah tartıldım
başlangıç kilom 73

kahvaltıda yarım dilim mısır ekmeği ,
yağsız peynir ,
şekersiz 3 bardak çay ve 2 bardak erik suyu içtim

ara olarak 1 elma yedim

1 saat sonra 2 yumurta yiycem

akşamada 3 köfte :KK76:

en az 1,5 litre suyumda var tabi
1,5 litrelik pet şişeyi yanımdan ayırmıyorum

Son düzenleme:
İnşallah istediğin kiloları verebilirsin canım :KK16::KK16:

hepbirlikte inşallah... ben çok hızlı kilo vereblyrm ama tutamyrm ki boğazımı, çikolatasz günüm geçmiyo koca paketi bitirblyrm:) düşünüyrm da aslnda gene iyi bünye varmş bende 100 kg olmam lazmdı bu yemeye:KK70:

sabah tartıldım
başlangıç kilom 73

kahvaltıda yarım dilim mısır ekmeği ,
yağsız peynir ,
şekersiz 3 bardak çay ve 2 bardak erik suyu içtim

ara olarak 1 elma yedim

1 saat sonra 2 yumurta yiycem

akşamada 3 köfte :KK76:

en az 1,5 litre suyumda var tabi
1,5 litrelik pet şişeyi yanımdan ayırmıyorum

Tebrikler canım inşallah böyle azimle devam edersin :KK9:

hepbirlikte inşallah... ben çok hızlı kilo vereblyrm ama tutamyrm ki boğazımı, çikolatasz günüm geçmiyo koca paketi bitirblyrm:) düşünüyrm da aslnda gene iyi bünye varmş bende 100 kg olmam lazmdı bu yemeye:KK70:

Bende öyle tatlıya dayanamıyorum napıcam bilmiyorum :KK1::KK1:

kııızlarrrr bugn diyetmde 3. günümdeym tartılayım dedim başlangıçta 61 kiloydum birde baktım kı 59 kılo 800 gram olmuşum ay çok sevndm bu arada yaptığım tek kaçamak bi dondurma oldu napalım artık akşama sporu fazlalaştırırz :KK70:D:ayy çok mutluyum :KK70:

X