- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
Benimde bugün 4. günümdü baya kaçamak yapıyorum ama ona rağmen 1 kilo vermişim mutluyumm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BEN LİSTENİZİ YAPABİLİRİM,,yarınmı vericeksiniz kilo bildirimlerinizii,peki ne zaman başlamıştınız siz unuttum ben,,neyse ayarlayın ben listeyi yaparımACAYİP MOTİVE OLUYO İNSAN OZAMAN ii düşünmüşsün burası içinde lazım bitane gelince konuşuruz canım şimdi kapalısın
arkadaslar benim sembollerim kaybolmuuuuuuussss ne gülücükler nede cicekler yollayabiliyorum sitemizde begen butonumuzda gitmis, noluyooor site cöküyormu yoksa? daha gecen hafta duruyordu simdi kaldirilmis
Hergün tartılma alışkanlığımdan kurtulamıyorummm tartıyı saklicam en sonunda
canım bende hergün tartılıyorum,eğer tartılmazsam güvenip çok rahat olabiliyorum bu beni frenliyo ve daha çok dikkat etmemi sağlıyor,,
kızlarr selaaammmmmm.... başladm bakalım diyetee, kahvaltımı yaptm 9 gibi öğle yemeğimi de biraz önce yedm, birazdn da yürüyüşe çıkıcm arkadaşımı bekliyorumm.... diyet sonuna kdr tartılmayı düşünmüyorum bakalım dayanabilecekmiyim
İnşallah istediğin kiloları verebilirsin canım
sabah tartıldım
başlangıç kilom 73
kahvaltıda yarım dilim mısır ekmeği ,
yağsız peynir ,
şekersiz 3 bardak çay ve 2 bardak erik suyu içtim
ara olarak 1 elma yedim
1 saat sonra 2 yumurta yiycem
akşamada 3 köfte
en az 1,5 litre suyumda var tabi
1,5 litrelik pet şişeyi yanımdan ayırmıyorum
hepbirlikte inşallah... ben çok hızlı kilo vereblyrm ama tutamyrm ki boğazımı, çikolatasz günüm geçmiyo koca paketi bitirblyrm:) düşünüyrm da aslnda gene iyi bünye varmş bende 100 kg olmam lazmdı bu yemeye