Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

triendy21
benimde dikkatimi çekti,yarın inceliycem listeyi

treindycim öncelikle tebrik ederim :KK9:. cetvelinden görüldügü üzere süper kilo vermissin! :nazar: merak ettim nasil ve ne kadar zamanda ne yaparak verdin? :44: merkami mazur gör canim, hepimizin derdi ayni. :KK64: hem 63üm diye üzülme nerdeyse 20 kilo vermissin masallah! duraklama sürecinde olabilirsin, moralini bozmayip devam edersen kalan kilolarinda pes edecektir eminim. :KK19: ve kazanan sen olucaksin insalah!:80::80:

insallah cassiecim, diyete yarindan sonra basliyoruz kismetse :KK66:. ben bugün kendimi cok kötü hissediyorum :KK37:. bogzlarim agriyor, kafam ve kulaklarimda, hastlancam galiba :2:. ben muzaffer kushani ilk kez gördüm internetten baktim, televizyondan felan duymustum ismini ama hic aklimda kalmamis. ama bu diyet hakkinda arstirma yaptim desem yalan olur, dogrudur insallah canim, fazlaliklarimizdan kurtarsinda bizi, daha ne istimmm, dua ederim adama.:KK34:

Çok geçmiş olsun canım ya düzelirsin inşallah:KK71: Bayramında kutlu olsun :KK71::KK25:biranönce çarşamba olsunda başlayalım arftık şu diyete kurtulalılm şu kilolardan bıktım valla savaşıp yenmek istiyorum şu kiloları onlar beni yenmeden:KK4::KK4: yuvalamasıydı pastasıydı derken acayip kilo almışım ben bugün farkettim giyinim süsleniym de bayram gezmesine gidiym diye dolabımın başına geçince gözlerime inanamadım ne giysem ya göbeğim fırlıyo ya üstümden geçmiyo moralim bozuldu valla tartıştım bizimkilerlede onları gönderdim evde oturuyorum bayram günü tek başıma :KK50::KK50: sosyal hayatımızı mahfediyo kendimize güvenimizi öldürüyo bu kilolar bu yaşımda eve kendini kapatan asosyal biri oldum çıktım valla bide evin içinde benden ikiyaş büyük ama 15 kilo zayıf manken gibi ablam bi o etetk bi bu elbise giyip dolaşınca yaşamaktan soğuyorum resmen :KK14::KK14::KK14: lütfen kurtulalım artık şu kilolardan bikerecik olsun darmı oldu göbeğimmi çıktı demeden giyinip dolaşalım:KK43::KK43: :KK4:

arkadaslar hepiniz mübarek ramazan bayrami kutlu olsun!! rabbim daha nice güzel ramazanlara ve bayramlara ulastirsin hepimizi.En Büyük TÜRKİYE

cassiecim hazirmisin yarin icin??:KK62: bugün diyetlistesinin ciktisini alicam insallah. yarin ilk isimi tartilip kilo bildirimi yapicam. bakalim ne kadar verebilcem :) aslinda hastayim grip oldum. dün ölücem sandim, tansiyonum düstü galiba, yatamadim, önce midem bulandi yediklerim cikti. sonra bi sicaklik basti ardindan bas dönmesi.. bayaaa bayaa götü oldum. ama cok sükür bugün daha iyiyim.

ayy o kadar coook yazmistim ki hepsi silindi :KK35: kafayi yicem simdi:KK36:

cassiecim üzme tatli canini, beraber vercez insallah. seni cok iyi anliyorum tatlim, moralini yüksek tutman lazim. öyle kendini eve kapatma, cik gez canim hem görsünler seni, unutun mu cassiecim biz kurban bayramina hazirlancaz. bomba gibi olcaz insallah :82::82: yani güzellik bakimindan. o zaman alacagin tepkileri düsün moral olur sana. :KK64:

belki 8 kilo vermesekte 4 kilo bile cook sey farkediyor. bi kere göbek kücülcek bide hergün 100 mekik, 100er defa sag sol sopali hareket yaparsak.. bu is tamamdir, sende göbek möbek kalmaz. ben sezeryan olmustum. sanki o göbek öylece kaldi :KK49:. cok sükür eskisi gibi daginik degilim ama yinede en büyük sorunum göbek bölgemde.

bugünden sonra agzima kesinlikle kola almicam, asitli iceceklerden uzak durcam insallah. 1 bardak kolada 12-14 küp seker varmis, televizyonda dr. gürkan kubilay anlatmisti. aslinda cok sagliksiz oldugunu biliyoruz ama 1 defa icitinmi sank bagimlisi oluyorsun, ne katiyorlarsa icine ??:KK37: ama direk göbekte yag yapiyormus!!!

hiccc üzülme simdi, güzel seyler düsün tamam mi canim? birbirimize destek olup birlikte vercez allahin izniyle!!! yarin ilk isim tartilip kilo bildirimi yapmak.. ayyyy ben coook heyecanladimmm!:KK66:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım benm verdiğin moral için de çok teşekkür ederim düşününce kurban bayramında nasıl olacağımızı gerçekten kendime geldim :21::21: Bende hazırım yarın için canım diyeti elimden hiç düşürmediğim bi deftere yazdım renkli renkli:KK1: bende yarın tartılıp sabah yazarım canım eminim baya arttı kilom ama olsun içime doğuyor bu sefer kesin vericez:KK9::KK9::KK9:

Bu arada canım koladan falan uzak duralım ikimizde yeşil çay falan içelim onun yerine. bende günde 100 mekik çekerim canım dediğin sopalı hareketi bilmiyorum ama daha önce yan mekik diye bi hareket yapıyodum ondan yaparım biraz etkili oluyodu..Bende çoook heycanlandım hadi başlasın artık fıstık olma yolculuğumuz :13: :13:

kızlar selam cassie ve tombiş yarın başlıyorsunuz diyete hadi hayırlısı ...benim yarın verilmiş bi sözüm var ama perşembe ben de başlıyorum...hepimiz sağlıklı bi şekilde kurtulalım fazlalıklardan inşallah...bu diyeti uygulayanlara bi sorum var...kilolar gittikten sonra....diyeti bırakınca şıp diye hemen aldınız mı...yoksa dikkat ederek muhafaza mı ettiniz yeni bedeninizi...hani bazı şok diyetler var ya...çabuk verdirip, fazlasıyla aldıran ...onlardan değildir umarım...perşembe yazarım inşallah...hadi size kolay gelsin ilk gününüz...

kızlar selam cassie ve tombiş yarın başlıyorsunuz diyete hadi hayırlısı ...benim yarın verilmiş bi sözüm var ama perşembe ben de başlıyorum...hepimiz sağlıklı bi şekilde kurtulalım fazlalıklardan inşallah...bu diyeti uygulayanlara bi sorum var...kilolar gittikten sonra....diyeti bırakınca şıp diye hemen aldınız mı...yoksa dikkat ederek muhafaza mı ettiniz yeni bedeninizi...hani bazı şok diyetler var ya...çabuk verdirip, fazlasıyla aldıran ...onlardan değildir umarım...perşembe yazarım inşallah...hadi size kolay gelsin ilk gününüz...

selam canım :) perşembe günü senide bekleriz o zaman aramıza çok kararlıyız canım kurtulucaz fazlalıklardan :KK66: daha önce bu diyeti hiç yapmadım ama intenetten araştırdığım kadarıyla diyeti yapıp çok güzel kilolar verenler var biraz dikkat edincede almamışlar :KK34: zaten diyet çokı zor ve çok düşük kalorili şok diyetlerden değil canım gönül rahatlığıyla başlayabilirsin bence .sadece başalamadan önce kilolarından kurtulacağına gerçekten inan ve veremezsem geri alırsam gibi korkuları aklından at canım inanarak başla:nazar: :KK71:

treindycim öncelikle tebrik ederim :KK9:. cetvelinden görüldügü üzere süper kilo vermissin! :nazar: merak ettim nasil ve ne kadar zamanda ne yaparak verdin? :44: merkami mazur gör canim, hepimizin derdi ayni. :KK64: hem 63üm diye üzülme nerdeyse 20 kilo vermissin masallah! duraklama sürecinde olabilirsin, moralini bozmayip devam edersen kalan kilolarinda pes edecektir eminim. :KK19: ve kazanan sen olucaksin insalah!:80::80:

teşekkür ederim canım:KK70:şöyle söyliyim ben başlayalı 7ay bitmiş,ilk 3 ay çok dikkat etmemem vede fazla istikrarlı azimli olmamam dışında kalan aylarda gayet güzel devam ettirdim hırslıydım vermem lazımdı,,hayatımdan abur cuburları çıkartmıştım kolayı ve asitli tüm içecekleri,maden suyu hariç:KK1:neyse hayatımda bişeyler düzelmeye başlayınca inceldiğimi farkedince dahada hırslandım ve yılmadan devam ettim ee noldu kilolar şapır şapır gitti, haftada 1kilonun altında vermiyodum hatta bi hafta 2.400 kilo verdiğimi biliyorum,ama gelki şu 1 ay hatta fazlası grmlarla gidiyo kilolar canımı sıkanda bu ne biliyim zurnanın son deliğine gelmişim ama yok anam gitmiyo hedefime ulaştırmıyo bu tarı beni:KK57::KK60:ama devam,yaptığım şeyler öyle sıkıcı değil çok yiyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum,ara öğünler yapıyorum,ve akşam erken yeme işini bitirip,3litre su içiyorum bukadar ,bukadar kiloyu verirken spor nedir yapmadım hiç,son 1aydır yapıyorum ama kilolar gitmeyi bıraktıı:KK19:gıcıklık yapıyolar neyse yılmıycam devaaam bu listeyi denemek istiyorum,bakmışın 2 haftada55oluyomuyumm:KK30::KK60:

eveeett listeyii inceledim ve yarınn bende başlıyorum hadi hepimize kolay gelsin ,artık bayramda nasıl uygulıycaksak:KK60:baklavalar kolalar,gerçi bugün iki tane baklava ve 4sarma hariç bişey yemedim kaçamak olarak ,kola içmem mesela kuyulanlar geri gittii,hee kola yerine çoğu insan meyve suyu ikram etti bende içtim:nazar:yarın başlıyorum,:KK64:

başlangıç:31.08.2011
kilom:yarın bakayım öyle yazayım yanlış olmasın,geçen cuma 63.7dim,off ondan önceki hafta 62.5olmuştum halbukiii ah yaktı benii:KK25:
neyse yarın hepimiz burda oluruz inşallah sonuçları merak ediyorum,:KK66:

Tabikide insandan insana değişir arkadaşlar. Metabolizması hızlı olan bi insan mutlaka verir en az 4-5 kilo... Yavaş olan bi insanda en az 2-3 kilo verir.

Kendi çapında ufak tefek değişiklikler yapabilirsin canım. Ama 2 hafta boyunca mutlaka et yemen lazım. Protein alman gerek. Hergün hergün yiyemeyenlerde eti cıkarıp; ıspanak,bulgur pilavı,sebze çorbası yemeği vb. gibi kalorisi az olan, bol vitaminli yemekler koyabilir.

yani hep et yerine ben bulgur pilavı yesem olurmuki:KK1:yani etle aram yok pek,ama yerim arada,ama bulguru çok severim cvb verirmisin bekliyimmi:KK19:

günaydin canlar nasilsiniz??? masallah katilimlar oluyor, ne mutlu bize. bu nedemek oluyor?? daha cok katilim daha cok moral, destek ve sonuc görecegiz insallah! :KK66:

kizlar dün bayramin ilk günü o kadar da korktugum gibi gecmedi, tatli olara 1 minik dilim baklava yedim ama digerlerini hic sormayin :KK37: börekten cok yedim diyebilirim. o biraz fazla kacti. aksam buraya msj attiktan sonra uyumus kalmisim, laptop kucagimda esimi uyandirdi. sonra gece 2 defa uyandim ve bugün diyete baslayacagimdan mi yoksa hasta olusumdan mi bilmiyorum canim sürekli abur cubur yemek istedi, bende gofret yedim :KK57: tartiya bi ciktim biraz önce :KK53: yuuuh dedim kendime! dün ögle vakti 72.9dum, biraz önce tartildim 73,7 felan gösterdi.. vucudum dinlenemedi ve abur cuburda kacinca fazla ciktim. kahvaltidan önce yine tartilimm bakalim. ne cikarsa artik onu bildircem :KK43:

cassiecassie
Bu arada canım koladan falan uzak duralım ikimizde yeşil çay falan içelim onun yerine. bende günde 100 mekik çekerim canım dediğin sopalı hareketi bilmiyorum ama daha önce yan mekik diye bi hareket yapıyodum ondan yaparım biraz etkili oluyodu..Bende çoook heycanlandım hadi başlasın artık fıstık olma yolculuğumuz . .

cooook haklisin canim, yesil cayin cok faydasi oluyor kilo vermede,.. hemen baslayalim :KK68:

cassiecassie
Çok geçmiş olsun canım benm verdiğin moral için de çok teşekkür ederim düşününce kurban bayramında nasıl olacağımızı gerçekten kendime geldim Bende hazırım yarın için canım diyeti elimden hiç düşürmediğim bi deftere yazdım renkli renkli bende yarın tartılıp sabah yazarım canım eminim baya arttı kilom ama olsun içime doğuyor bu sefer kesin vericez

sagolasin canim allah razi olsun. bugün daha iyiyim cok sükür. ama yarin tartida kendimizi biraz daha hafif görürsek daha da iyi olcam insallah! kisa sürede alinan kilolari vermek fazla uzun sürmez diye düsünüyorum cünkü vucuda tam yerlesmemis oluyorlar. önemli olan yilllardir bedenimizde olan asil yerlesmis yaglari eritmek. onuda sporla destekledik mi tamamdir bence :KK9:

sana sopali hareketi anlatmaya calisiyiim biraz.lazim olan mazemeler sopa veya oklava :KK1: (omuzlarini biraz gececek sekilde uzunlukta olmasi kafidir). yapmasi cok basit. ayaktasin ve bacaklarini acip hafif sekilde dizlerini büküyorsun, sirtin dik sekilde durmasi ve göbegini ice cekmen lazimki gercekten faydasi olsun. karin kaslarini kastiktan sonra oklavayi boynuna yerlestirip omzun yanlarindan tutuyorsun. ve kalcalar oynamamak sartiyla vucudunu saga sola ceviriyorsun. hepsi bukadar. ben leslieden sonra yapiyordum ilk diyete basladigimda ve gercekten inanilmaz farkediyorsun 1-2 hafta icinde, resmen yanlar eriyor :KK64: insallah anlatabilmisimdir. internette sopali hareket diye ararsan resimlerini veya videosunu bulabilirsin canim. ben bulursam eklemeye calisirim.

EgeliFatosh

senide aramiza bekleriz fatoscum persembe günü, renk katarsin bize :KK71:. bu diyeti ilk kez yapicaz, insallah fazlaliklarimizi vermede yardimci olur. ama suda bi gercek ki ameliyatla yaglarini bile aldirsan, dikkat etmedikten sonra yine kilo alirsin. yani mucize diyet yok ki sonunda dikkat etmeyince kilolari geri almayasin. dikkat etmemiz gerek. hedefe ulasinca birakirsak, yüklenirsek eskisi gibi yediklerimize yine ayni duruma düseriz. diyeti yeme aliskanliklarimizi degistirmek icin uguladigimiz bi program gibi düsünelim. vucut belli bi süreden sonra,her ne kadar ilk baslarda zorlansada bazi yediklerimizi aramiyor bile (tatli abur cubur). senide bekliyoruz ok ? hadi bakalim hayirli olur insallah!

triendy21
teşekkür ederim canımşöyle söyliyim ben başlayalı 7ay bitmiş,ilk 3 ay çok dikkat etmemem vede fazla istikrarlı azimli olmamam dışında kalan aylarda gayet güzel devam ettirdim hırslıydım vermem lazımdı,,hayatımdan abur cuburları çıkartmıştım kolayı ve asitli tüm içecekleri,maden suyu hariçneyse hayatımda bişeyler düzelmeye başlayınca inceldiğimi farkedince dahada hırslandım ve yılmadan devam ettim ee noldu kilolar şapır şapır gitti, haftada 1kilonun altında vermiyodum hatta bi hafta 2.400 kilo verdiğimi biliyorum,ama gelki şu 1 ay hatta fazlası grmlarla gidiyo kilolar canımı sıkanda bu ne biliyim zurnanın son deliğine gelmişim ama yok anam gitmiyo hedefime ulaştırmıyo bu tarı beniama devam,yaptığım şeyler öyle sıkıcı değil çok yiyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum,ara öğünler yapıyorum,ve akşam erken yeme işini bitirip,3litre su içiyorum bukadar ,bukadar kiloyu verirken spor nedir yapmadım hiç,son 1aydır yapıyorum ama kilolar gitmeyi bıraktııgıcıklık yapıyolar neyse yılmıycam devaaam bu listeyi denemek istiyorum,bakmışın 2 haftada55oluyomuyumm

canim üzülme bence! cok güzel kilo vermissin zaten masallah.:nazar: o kadar kilo veriminden sonra vucud dinlemeye gecmistir. hem masallah uyguladigin program en güzel ve dogru olanidir ki haftada ideal olan 1 kiloyu verebiliyorsun.:nazar: :nazar: stres yapma kendine.ben stres yapinca kitleniyorum cünkü. ne zamn kilo vermem lazim mecburum dersem ki bu bi is yapacagimda da aynisi oluyor. onu yapamiyorum. mesela türkiyeye gitmeden 65 olmam lazim diye diye türkiyeye 69 la gidebildim. 1 ayda 1-2 kilo anca verebildim. bedenimde beynimde benimle inatlasti :KK47: o yüzden biraz rahat olmalisin. surda ne kalmis hedefine. allahin izniyle onuda verirsin! istersen 1-2 günlük dedoks yap onunda faydasi olabilir. mesela 1-2 gün elma diyeti metobolizmani tekrar harekete gecirebilir.

triendy21
eveeett listeyii inceledim ve yarınn bende başlıyorum hadi hepimize kolay gelsin ,artık bayramda nasıl uygulıycaksakbaklavalar kolalar,gerçi bugün iki tane baklava ve 4sarma hariç bişey yemedim kaçamak olarak ,kola içmem mesela kuyulanlar geri gittii,hee kola yerine çoğu insan meyve suyu ikram etti bende içtimyarın başlıyorum,

başlangıç:31.08.2011
kilom:yarın bakayım öyle yazayım yanlış olmasın,geçen cuma 63.7dim,off ondan önceki hafta 62.5olmuştum halbukiii ah yaktı benii
neyse yarın hepimiz burda oluruz inşallah sonuçları merak ediyorum,

yani hep et yerine ben bulgur pilavı yesem olurmukiyani etle aram yok pek,ama yerim arada,ama bulguru çok severim cvb verirmisin bekliyimmi

aramiza hosgeldin triendycim :KK71:.insallah sende bizimle birlikte hedefledigin sonuca ulasirsin:KK19:. canim menüde et vasa onu mutlaka yemelisin. ette protein var, et yemezsen zaten geride ne kaliyor ki? 1. gücsüz kalirsin :KK50:, kastan kaybedersin ki allah korusun sonra hiic kilo veremezsin. 2. diyet listelerindeki besinler genelde birbirini tamamliyor. yani biri eksik digeri fazla olursa etkisi olmuyor. o yüzden doktorlar ona göre liste hazirliyorlar. yani ne yapiyoruz tatlim her ne kadar bulgur pilavini sevsek te et yiyoruz ok ? :KK34: 2 hafta sabrediyoruz bulgur pilavina (tabiii sonra asiri yememk kaydiyla ):80::80:

o kadar cok yazdim kiiiiii ama aklimda bisey daha vardi unuttum bi an :44:. hmm evet aklima geldi, sey diycektim: sabah lavabodan sonra ölcülerimizde alalim. belki kilo vermeyip kas yaparsak en azindan inceldigimizden anlariz yag yaktigimizi :KK9: ben önce deli gibi ölcü aliyordum, yani her bölgeden bastan asagi diyebilirim ki bu biraz zor oluyordu ama 8-9 kilo verdikten sonra ki ölcülerimi görünce acayip moral olmustu nerdeyse 1 metre (80-90cm) incelmistim ki 44 beden den 38-40 bedene inmistim (arkadaslar ben yurtdisinda kaldigim icin burda bendenler farkli, mesela burda 38 beden etek, türkiyede 40 oluyor! gerci kaliptan kaliba degisiyor ama o yine ayri bi mesele) neyse cok konustum diycegim suki. omuzlar,gögüs, gögüs alti , bel, göbek (deligi), göbek alti, kalca, basenler, dizüstü , diz heryerden aliyordum. sizde alirsaniz en azindan 3 önemli veya sorunlu bölgelerii, ne kadar inceldigimizi görebiliriz :KK9:

parmaklarimda gözlerimde cook yoruldu. 1 saat tir pc basindayim. insallah SIKmamisimdir sizi. yazi ve anlatim hatalim olduysa affola! diyetimiz hepimiz icin hayirli ugurlu ve bol kilo vermeli olsun insallah. :KK66::emir_bebek::KK66:

arkadaslar bi önceki msji sabah saat 5-6 gibi yazmistim, sitede sorun ciktigi icin gönderememistim. allahtan kopayalayip öyle göndermeye calismissim yoksa tekrar nasil yazardim :)
benim sabah kahvaltim güme gitti, oyüzden ögle ve sabah bir oldu. birazdan 2 haslanmis yumurtami, saltalik domates ve 1 kk peynirimi yiycem 1 kupa yesil cay esliginde.

arkadaslar bi önceki msji sabah saat 5-6 gibi yazmistim, sitede sorun ciktigi icin gönderememistim. allahtan kopayalayip öyle göndermeye calismissim yoksa tekrar nasil yazardim :)
benim sabah kahvaltim güme gitti, oyüzden ögle ve sabah bir oldu. birazdan 2 haslanmis yumurtami, saltalik domates ve 1 kk peynirimi yiycem 1 kupa yesil cay esliginde.

Merhaba canımmm afiyet olsunnn:nazar: sitedeki sorunu bende yaşadım canım sabah mesaj gönderemedim bi türlü ne zamandır uğraşıyorum:KK53::KK53: ben saat 12de b kk peynir,üç bardak şekersiz açık çay bi kk kadar da ekmekle kahvaltımı yaptım.saat iki buçukta küçük bi incir yedim başımın dönmesi geçsin diye.şimdide yumurtaları koydum kaynatıyorum yiycem birazdan.:KK56::KK56: dediğin hareketi anladım canım yemeğimi yedikten sonra yapıcam sporumu sonrada büyük bi fincan yeşil çay içicem:KK68: ölçüler konusunda çok haklısın canım nerden ne hadar verdiğimiz iyi anlaşılır böylece biraz sonra hepsini ölçer siteye yazarım iki hafta sonrada tekrar yazarım bakalım ne kadar değişiklik olacak:KK52::KK52: ara öğün olarak incirimi yedikten sonra tartıldım ben 68 falan beklerken gözlerime inanamadım tam 64.3 kgydi hemde su içmiştim bi baradk tartılmadan önce:KK66::KK66: ama dün saat 4 te evde tektim düşündüm en çok neyi özlerim diyette diye kızartma dedim ve kocaman bi tabak kızartma yedim pastalardan da yedim bolca son kez ondan sonrada akşam hiç bişey yemedim akşam bişey yememem etkili oldu sanırım:KK66:

teşekkür ederim canım:KK70:şöyle söyliyim ben başlayalı 7ay bitmiş,ilk 3 ay çok dikkat etmemem vede fazla istikrarlı azimli olmamam dışında kalan aylarda gayet güzel devam ettirdim hırslıydım vermem lazımdı,,hayatımdan abur cuburları çıkartmıştım kolayı ve asitli tüm içecekleri,maden suyu hariç:KK1:neyse hayatımda bişeyler düzelmeye başlayınca inceldiğimi farkedince dahada hırslandım ve yılmadan devam ettim ee noldu kilolar şapır şapır gitti, haftada 1kilonun altında vermiyodum hatta bi hafta 2.400 kilo verdiğimi biliyorum,ama gelki şu 1 ay hatta fazlası grmlarla gidiyo kilolar canımı sıkanda bu ne biliyim zurnanın son deliğine gelmişim ama yok anam gitmiyo hedefime ulaştırmıyo bu tarı beni:KK57::KK60:ama devam,yaptığım şeyler öyle sıkıcı değil çok yiyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum,ara öğünler yapıyorum,ve akşam erken yeme işini bitirip,3litre su içiyorum bukadar ,bukadar kiloyu verirken spor nedir yapmadım hiç,son 1aydır yapıyorum ama kilolar gitmeyi bıraktıı:KK19:gıcıklık yapıyolar neyse yılmıycam devaaam bu listeyi denemek istiyorum,bakmışın 2 haftada55oluyomuyumm:KK30::KK60:

kesinlikle yılma canım eminim başaracaksın en zor olanı başarmışsın zatem maşallah bisürü kilondan kurtulmuşsun sağlıklı beslenme düzenine alıştırmıpşsın vücudunu önemli olanda bu zaten eminim kalan kilolarıda vericeksin zamanla canım:nazar::nazar: aramıza katılmanada çok sevindim ayrıca hep birlikte ulaşıcaz hedeflerimize inşalah hoşgeldinn:KK71::KK71::KK71:

arkadaslar benim basimin dönmeside, midemin bulanmasida gecmedi bugün. baya bi halsiz düstüm. aksam yemeginde yengemlerdeydik, yani kendi menümü yiyemedim :KK43: 1 dilim kiymali börek, 3-5 catal patates salatasi ve 2-3 tane sarma yedim :KK43: benim diyet güme gitti bugün. bayramda diyete baslamakla hata mi ettim acaba? büyük vicdan azabi cekiyorum :KK43:. su dakikadan sonra agzima bisey koymicam su ve yesil cay haricinde. yarin diyeti bastan alicam insallah!

cassiecassie
Merhaba canımmm afiyet olsunnn sitedeki sorunu bende yaşadım canım sabah mesaj gönderemedim bi türlü ne zamandır uğraşıyorum ben saat 12de b kk peynir,üç bardak şekersiz açık çay bi kk kadar da ekmekle kahvaltımı yaptım.saat iki buçukta küçük bi incir yedim başımın dönmesi geçsin diye.şimdide yumurtaları koydum kaynatıyorum yiycem birazdan. dediğin hareketi anladım canım yemeğimi yedikten sonra yapıcam sporumu sonrada büyük bi fincan yeşil çay içicem ölçüler konusunda çok haklısın canım nerden ne hadar verdiğimiz iyi anlaşılır böylece biraz sonra hepsini ölçer siteye yazarım iki hafta sonrada tekrar yazarım bakalım ne kadar değişiklik olacak ara öğün olarak incirimi yedikten sonra tartıldım ben 68 falan beklerken gözlerime inanamadım tam 64.3 kgydi hemde su içmiştim bi baradk tartılmadan önce ama dün saat 4 te evde tektim düşündüm en çok neyi özlerim diyette diye kızartma dedim ve kocaman bi tabak kızartma yedim pastalardan da yedim bolca son kez ondan sonrada akşam hiç bişey yemedim akşam bişey yememem etkili oldu sanırım

öncelikle gecmis olsun canim, diyetin ilk günleri genelde SIKINTIli geciyor ama sonra bünye alisiyor. ayrica tebrik ederim, ramazanda kilo mu vermis bulunuyorsun? eger söylese süpersin masallah! :nazar: sabah tartildigimda 73.1 ciktiim malesef:KK43:. ben diyet sürecinde en cok dondurmayi özlerim, cünkü yaz kis dondurma yiyen biriyim:KK1::KK1: kendime hakim olmam lazim artik. bugün güme gitti ama insallah yarin iyi olucak!

arkadaslar benim basimin dönmeside, midemin bulanmasida gecmedi bugün. baya bi halsiz düstüm. aksam yemeginde yengemlerdeydik, yani kendi menümü yiyemedim :KK43: 1 dilim kiymali börek, 3-5 catal patates salatasi ve 2-3 tane sarma yedim :KK43: benim diyet güme gitti bugün. bayramda diyete baslamakla hata mi ettim acaba? büyük vicdan azabi cekiyorum :KK43:. su dakikadan sonra agzima bisey koymicam su ve yesil cay haricinde. yarin diyeti bastan alicam insallah!

Geçmiş olsun canım:KK71: Bence öyle düşünme canım en azından çok abartmamışsın çok kötü durumda değilsin yani bende bugün tam listeyi uygulayamadım öğlen iki yumurta yiyemedm bi tane yiyince kesildim akşamda köfte yerine haşalanmış tavuk yedim bi avuç büyüklüğünde salata yerinede bi bardak ayran içtim sonra bi tanecik şekerli kuru pasta kaçırdım ama olsun kendimi çok iyi hissediyorum listeden az bile yedim hem 200 mekik çektim 100 sopalı hareket yaptım başlangıç için iyi bence:KK61::KK61: sende çok aşırı bişey yememişsin canım bence bugünü yapmışsın gibi kabul edip yarın ikinci günden devam et hem motivasyonunu düşürmemiş olursun sonunda başarılı olucaz canım umudunu hiç kaybetme gayet iyi durumdasın şu an bence :KK34::KK9:

öncelikle gecmis olsun canim, diyetin ilk günleri genelde SIKINTIli geciyor ama sonra bünye alisiyor. ayrica tebrik ederim, ramazanda kilo mu vermis bulunuyorsun? eger söylese süpersin masallah! :nazar: sabah tartildigimda 73.1 ciktiim malesef:KK43:. ben diyet sürecinde en cok dondurmayi özlerim, cünkü yaz kis dondurma yiyen biriyim:KK1::KK1: kendime hakim olmam lazim artik. bugün güme gitti ama insallah yarin iyi olucak!

Hiç canını sıkma canım çabuk gelen kilolsr çabuk gider ramazanın son haftası o kadar düzensiz beslenip fast food yememe rağmen bi kilo vermişim galiba çok yürümüştüm ama ablamın peşinden o etkil,i oldu sanırım :KK4: dondurmayı sevmen güzel bişey aslında çünkü diyet için zararsız bi tatlı kuzenim diyetisyene gidiyo haftada iki kez dondurma var menüsünde sende kilo verdikçe kendine ödül olarak yersin canım çok abartmadan :KK66: Bu arada canım unutmadan yazıym diyete başlama kilom 64.3 ölçülerim göğüs 90, bel ( göbek noktasından) 95 , kalça 105 :KK50: tam bi armut vücut yani :KK59::KK43: ama düzelticem inşalah ben kurban bayramına kadar diyeti ve sporu asla bırakmıycam :KK20: çünkü artık değişmek istiyorum bugün bazı fotolarımı buldum çok üzüldüm halime kilolarımı verim hayırlısıyla onları ve yeni halimi ekliycem buraya :KK19::KK19:

selam canım :) perşembe günü senide bekleriz o zaman aramıza çok kararlıyız canım kurtulucaz fazlalıklardan :KK66: daha önce bu diyeti hiç yapmadım ama intenetten araştırdığım kadarıyla diyeti yapıp çok güzel kilolar verenler var biraz dikkat edincede almamışlar :KK34: zaten diyet çokı zor ve çok düşük kalorili şok diyetlerden değil canım gönül rahatlığıyla başlayabilirsin bence .sadece başalamadan önce kilolarından kurtulacağına gerçekten inan ve veremezsem geri alırsam gibi korkuları aklından at canım inanarak başla:nazar: :KK71:
gerçekten inanıyorum:) sağol desteğin için
günaydin canlar nasilsiniz??? masallah katilimlar oluyor, ne mutlu bize. bu nedemek oluyor?? daha cok katilim daha cok moral, destek ve sonuc görecegiz insallah! :KK66:

kizlar dün bayramin ilk günü o kadar da korktugum gibi gecmedi, tatli olara 1 minik dilim baklava yedim ama digerlerini hic sormayin :KK37: börekten cok yedim diyebilirim. o biraz fazla kacti. aksam buraya msj attiktan sonra uyumus kalmisim, laptop kucagimda esimi uyandirdi. sonra gece 2 defa uyandim ve bugün diyete baslayacagimdan mi yoksa hasta olusumdan mi bilmiyorum canim sürekli abur cubur yemek istedi, bende gofret yedim :KK57: tartiya bi ciktim biraz önce :KK53: yuuuh dedim kendime! dün ögle vakti 72.9dum, biraz önce tartildim 73,7 felan gösterdi.. vucudum dinlenemedi ve abur cuburda kacinca fazla ciktim. kahvaltidan önce yine tartilimm bakalim. ne cikarsa artik onu bildircem :KK43:

cooook haklisin canim, yesil cayin cok faydasi oluyor kilo vermede,.. hemen baslayalim :KK68:

sagolasin canim allah razi olsun. bugün daha iyiyim cok sükür. ama yarin tartida kendimizi biraz daha hafif görürsek daha da iyi olcam insallah! kisa sürede alinan kilolari vermek fazla uzun sürmez diye düsünüyorum cünkü vucuda tam yerlesmemis oluyorlar. önemli olan yilllardir bedenimizde olan asil yerlesmis yaglari eritmek. onuda sporla destekledik mi tamamdir bence :KK9:

sana sopali hareketi anlatmaya calisiyiim biraz.lazim olan mazemeler sopa veya oklava :KK1: (omuzlarini biraz gececek sekilde uzunlukta olmasi kafidir). yapmasi cok basit. ayaktasin ve bacaklarini acip hafif sekilde dizlerini büküyorsun, sirtin dik sekilde durmasi ve göbegini ice cekmen lazimki gercekten faydasi olsun. karin kaslarini kastiktan sonra oklavayi boynuna yerlestirip omzun yanlarindan tutuyorsun. ve kalcalar oynamamak sartiyla vucudunu saga sola ceviriyorsun. hepsi bukadar. ben leslieden sonra yapiyordum ilk diyete basladigimda ve gercekten inanilmaz farkediyorsun 1-2 hafta icinde, resmen yanlar eriyor :KK64: insallah anlatabilmisimdir. internette sopali hareket diye ararsan resimlerini veya videosunu bulabilirsin canim. ben bulursam eklemeye calisirim.

senide aramiza bekleriz fatoscum persembe günü, renk katarsin bize :KK71:. bu diyeti ilk kez yapicaz, insallah fazlaliklarimizi vermede yardimci olur. ama suda bi gercek ki ameliyatla yaglarini bile aldirsan, dikkat etmedikten sonra yine kilo alirsin. yani mucize diyet yok ki sonunda dikkat etmeyince kilolari geri almayasin. dikkat etmemiz gerek. hedefe ulasinca birakirsak, yüklenirsek eskisi gibi yediklerimize yine ayni duruma düseriz. diyeti yeme aliskanliklarimizi degistirmek icin uguladigimiz bi program gibi düsünelim. vucut belli bi süreden sonra,her ne kadar ilk baslarda zorlansada bazi yediklerimizi aramiyor bile (tatli abur cubur). senide bekliyoruz ok ? hadi bakalim hayirli olur insallah!

canim üzülme bence! cok güzel kilo vermissin zaten masallah.:nazar: o kadar kilo veriminden sonra vucud dinlemeye gecmistir. hem masallah uyguladigin program en güzel ve dogru olanidir ki haftada ideal olan 1 kiloyu verebiliyorsun.:nazar: :nazar: stres yapma kendine.ben stres yapinca kitleniyorum cünkü. ne zamn kilo vermem lazim mecburum dersem ki bu bi is yapacagimda da aynisi oluyor. onu yapamiyorum. mesela türkiyeye gitmeden 65 olmam lazim diye diye türkiyeye 69 la gidebildim. 1 ayda 1-2 kilo anca verebildim. bedenimde beynimde benimle inatlasti :KK47: o yüzden biraz rahat olmalisin. surda ne kalmis hedefine. allahin izniyle onuda verirsin! istersen 1-2 günlük dedoks yap onunda faydasi olabilir. mesela 1-2 gün elma diyeti metobolizmani tekrar harekete gecirebilir.

aramiza hosgeldin triendycim :KK71:.insallah sende bizimle birlikte hedefledigin sonuca ulasirsin:KK19:. canim menüde et vasa onu mutlaka yemelisin. ette protein var, et yemezsen zaten geride ne kaliyor ki? 1. gücsüz kalirsin :KK50:, kastan kaybedersin ki allah korusun sonra hiic kilo veremezsin. 2. diyet listelerindeki besinler genelde birbirini tamamliyor. yani biri eksik digeri fazla olursa etkisi olmuyor. o yüzden doktorlar ona göre liste hazirliyorlar. yani ne yapiyoruz tatlim her ne kadar bulgur pilavini sevsek te et yiyoruz ok ? :KK34: 2 hafta sabrediyoruz bulgur pilavina (tabiii sonra asiri yememk kaydiyla ):80::80:

o kadar cok yazdim kiiiiii ama aklimda bisey daha vardi unuttum bi an :44:. hmm evet aklima geldi, sey diycektim: sabah lavabodan sonra ölcülerimizde alalim. belki kilo vermeyip kas yaparsak en azindan inceldigimizden anlariz yag yaktigimizi :KK9: ben önce deli gibi ölcü aliyordum, yani her bölgeden bastan asagi diyebilirim ki bu biraz zor oluyordu ama 8-9 kilo verdikten sonra ki ölcülerimi görünce acayip moral olmustu nerdeyse 1 metre (80-90cm) incelmistim ki 44 beden den 38-40 bedene inmistim (arkadaslar ben yurtdisinda kaldigim icin burda bendenler farkli, mesela burda 38 beden etek, türkiyede 40 oluyor! gerci kaliptan kaliba degisiyor ama o yine ayri bi mesele) neyse cok konustum diycegim suki. omuzlar,gögüs, gögüs alti , bel, göbek (deligi), göbek alti, kalca, basenler, dizüstü , diz heryerden aliyordum. sizde alirsaniz en azindan 3 önemli veya sorunlu bölgelerii, ne kadar inceldigimizi görebiliriz :KK9:

parmaklarimda gözlerimde cook yoruldu. 1 saat tir pc basindayim. insallah SIKmamisimdir sizi. yazi ve anlatim hatalim olduysa affola! diyetimiz hepimiz icin hayirli ugurlu ve bol kilo vermeli olsun insallah. :KK66::emir_bebek::KK66:

artık yarın itibariyle ben de sizdenim...bugün diyete hazırlık yaptım...baskülün pili bitmişti pil aldım..eve kepek ekmeği, yağsız peynir, köfte için yağsız kıyma, salata malzemesi falan aldım...yarınki salataya havuç ekeleyebilir miyiz...yoksa sadece yeşilliklerden mi olacak...havuç varsa sevinicem....daha lezzetli olur...ilk gününüz güzel geçmiş kızlar...ilk gün ufak kaçamakları saymayalım..yarın hiçbirimiz kaçamak yapmayalım....biz bu işi başarıcaz..hadi kolay gele...

X