Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

ya bilmem acikirmiyim ama neticede istendigi kadar salata yenebiliyor, onunla doyulur diye dü$ünüyorum
bu arada Allah bir yastikta kocatsin, mutluluklar

tşk. tatlım :) salatalar yağsız olduğu için 1-2 saat içinde acıktırıyor. en zoru da gece yatarken... miden gurul gurul... uyuyamıyorsun valla

Selam kızlar bu diyet tam bana göre valla 1.61 boyunda 65 kiloyum bayramdan 15 gün sonra üniversiteye gidiyorum gitmeden önce bi 8 kilo fln versem hiç fena olmaz şimdi oruç tutuyorum tam uyamam ama menüdeki toplam yiyeceği iftar sahur ve araya paylaştırıp hazırlık gibi başlarım bi hafta.ramazan bittiği gün ((bayramda dahil)) resmen başlarım.bu arada hem nasılsa diyete başlıycam diye homiligırtlak yeyip daha beter kilo almamı önlerm hemde üstüne resmen başalamadan 1-2 kilo veririrm hadi başalayalım emin olun başarabilirizz
Hazırlığa başalangıç tarihi = 23 ağustos 2011 salı Kilo = 65 Hadi başalyalımmmmmm

insallah verisin canim, sen istedikten ve kararli olduktan sonra neden olmasin?? bende bu diyeti yapmak isitiyorum ama ramazan ayinda nasil olcak? sen nasil yapmayi düsünyürosun?. ögle yemegini iftara mi yoksa sahura mi ekliceksin?

benim boy 158, kilomu bilmiyorum en son 72,5 tum artik eteklerime zor giriyorum, pantolonlarimda SIKIYor, hele yemekten sonra dügrmesini acmak zorunda kaliyorum

tombiscim hiç üzülme canım istedikten sonra sende yapabilirsin :) kilo vermeyi başaran o kadar çok insan varki bizim onlardan neyimiz eksik bizde başarabiliriz ben sahurda kepek ekmek peynir ve domates saltlk yiyorum iftarda diyetin akşam menüsünü yiyorum en fazla bi tabak da çorba oluyo.arada da bi saat 10da bide 12de yeşil elma yiyorum.zaten ramazan 4 güncük kaldı cnm sen sadece normalde yediğinn yarısından az ye bu 4 günde bi hafifleme hissedersn eminm.ben yediğimin yarısını yiyerek ramazann içinde 10 günde 67den 65e düştm Sonra istersen senle birlikte başlarız bu diyete birbirimize destek olarak uygularız.Ben bayramın 2. günü mutlaka başlıycam 13 eylüldede bitiricem inşallah zaten 14ünde de kayseriye gidiyorum üniye bayramın ilk günü tam 6 saat boyunca yuvaladığım yuvalamaları yemek için başlamıycam ama 2. gün kesin gel birlikte başalyalım cnm

ay insallah canim benim ya! razamanda zor oluyor diyet benim icin, davetler misafirler derken ipin ucunu kaciriveriyorum iftarda. bayramin 2. günü kesinlikle seninleyim canim almis oldugum 3-4 kilo üzerime yapismadan göndermem lazim yoksa yine karalar baglayip hepten kilo alirim. gecen yildan buyana aldiklarimi saymazsam 14 kilo vermistim, vermistim 4dünü cek 10 kilo ya düstü. ama pes etmek yok insallah. birlikten kuvvet dogar derler. birbirimize destek olursak 14 gün göz acip kapayincaya kadar geceeeeer gider

Tek değilsin cnm bende ipin ucunu kaçırdım son günlerde olsun ama vericez sonunda birlikten kuvvet doğar tabiki 14 gün geçer çabucak hatta bakarsın iyi gidersek başka 14 günleri bile atlatırız beraber memnun kalırsak bayrama kadar bi iki gün ara vererek dört kez uygularız cnm birlikte bu diyeti Şimdi üzülüyorum bayram çok kötü geçecek diye evden çıkasım bile gelmiyo ama sonra diyorum ki kendime boşver herkes seni şişman görsün bu bayramda kurban bayramında on beş yirmi kilo verp geldiğinde daha çok şaşırsınlar. sende böyle düşün cnm bu bayramla diğer bayram arasında çoooookkk farkımız olucak çünkü herkesi şaşırtıcaz bırakalım şimdi daha da kilo almış diyen gözlerle baksınlar bize göstericez herkese kurban bayramında bayaramın ikinci günü başalıyoruz o zaman :95:

hay cok yasa emi canim?`agzindan bal damliyor:81: acayip heyecanlandim ben simdi insallah bi baslayalimda kilo verdikce daha cok moral buluruz kurban bayramina senin suandaki kilonda olabilirmiyim acaba?? bu diyette 8 kilo felan diyor ama bence o asiri kilolu olanlar icin. bana 4 kilo verdirse göbek atarim :) 2 defa yaparsak 8 kilo olur oy yoyyy hayali bile cooook güzelll! haftada en az 3 gün spor yapsak süper olur, en azindan kastan kaybetmeyiz kilolarimizi. senin hedefin kac canim? benim ideal kilom 53-55 arasi ama o kadar zayiflamak istemiyorum. 58-60 olsam daha ne isterim. evliyim ve 1 kizim var, cok zayif olmak yakismaz bana.. yani belki yakisirdir bilmiyorum, cünkü kendimi bildim bileli balik etliydim. evlendim tombis oldum.60-65 olursam insallah tekrar anne olmayi düsünüyorum nasipse..

dilerim su mübarek günde, rabbim öncelikle saglik sihhat versin hepimize. dermansiz dert vermesin hic kimseye. kadir gecen mübarek, dualarin kabul olsun canim!

Teşekkür ederim canm seninde kandilin mübarek olsun haklısın canım 8 kilo aşırı olanlar içindir 4 kilo bile çok iyi ama haftada 2 kilo oluyo kurban bayramına kadar 2 ay var daha canım çok rahat inersin 62ye canım eminim de çokta yakışır sana :) benim hedeflediğim kilo 54 olmak inşallahh 2 ay var önümüzde diyete başalayınca dediğin gibi haftada 3 günde spor yaparsak ikimizde heedeflerimize ulaşıcaz hayırlısıyla kalacağım yurtta spor salonu olursa haftada 3 gün bi iki saat spor yaparm olmazsada sabahları yürürüm bi saat cnm .sen nasıl bi spor yapmayı düşünüyosun ??

insallah ulasacagiz cassiecim, cok tesekkür ederim verdigin moral ve destek icin. diyete baslamk icin gün sayiyorum adeta bende yürüyüs yapamazsam leslie yaparim, yaninda biraz göbek icin egzersiz yapmayi planliyorum insallah.yurdunda spor salonu olmazsada leslie yapabilirsin, veya en güzeli temiz havada yürürsün. nerde hangi sehirde okuyorsun, bölüm ne canim??

Sende bana çok büyük moral ve destek veriyosun cnm bende çok heycanlanıyorum başlamak için ilk defa bi diyete başalrken bu kadar çok sonuca ulaşabileceğimi hissediyorum ben geçen yıl günde 100 tane mekik çekiyodum 10 günde göbeğim yok olmuştu cnm gerçekten çok etkili oluyo.bende hem egzersiz yaparım hemde yürürüm Kayserideerciyes ünide okuyorum cnm bölümüm biyomedikal mühendisliği son 3 gün kaldı valla başarılı olacağımıza o kadar çok inanıyorum ki alışveriş yaparken bana şimdi gelmeyen küçük bedenler alıyorum nasılsa bi iki aya giyicem diye

cassicim insan alisverisyaparken ay bu bana olurmu? :44: diye üzülmüyor, inceldigine inanasi gelmiyor ilk baslarda. en güzeli kendini gercekten zayif hissediyosun insanlar arasinda ve kendine ayri bi güven geliyor. :82: yazdan önce alisveris yaptim. o kadar mutlu olmustum ki, hepinizi severek begenerek almistim.tam üzerime oturuyordu. türkiyede zayiflarim dedim ama yok 3 kilo aldim geldim simdide 1 kilo almisim razamanda. yani yeni kiyafetlerin hic biri rahat bi sekilde olmuyor, dar geliyor, cünkü hic dikkat etmedim!!! bi kac diyet denemistim ama bu kushan diyetini ilk kez yapicam. insallah hayirlisiyla güzel sonuclar aliriz canim

Bende ilk kez deniycem canım daha önce internetten hiç diyet denemedim bu şekilde hep yediğimi azaltarak verdim bi ara üç haftada 66 dan 60 a inmiştim sırf yediğimi azaltarak ama sonra nasılsa veriyorum diye öyle bi yedimki hepsini geri aldım bu diyete başlamadan önce biraz kilo verip öyle başlamak istiyodum ama daha çok kilo alıp başlıycam sanırım bi haftadr iftarı dışarda dürümle hamburgerlenfalan açmak zorunda kalıyorum eve gelincede bayram pastası yap tadına bak derken kaçıyo baya Ama ben umudumu kaybaetmiyorum bu diyetle verebileceğimize çok inanaıyorum 2 haftada 4 kilo versem 3 kere yapınca fıstık gibi olurum kurbana bayramı için tatile geldiğimde kimse beni tanıyamaz valla

Muzaffer kuşhanın diyet dergileri vardı aylık piyasada hala varmı bilemiyorum..
klinik vakasından sonra toplatıldı ve basımı durdu sanırım..
Ama gerçekden zayıflatma adına çok güzel bilgilerdi vardı..
bi ara aylık düzenli olarak 5-6 ay takip ettim..
Kiloda verdimm.
kilo adına kalori adına diyet adına bilgileri çok güzeldi..
Tekrar olsun basılsın istiyorum o dergilerden motivasyon için 40-50 kilo verenler bilgiler nasıl verdikleri resimleri ne yedikleri vs vs..
Herkese kolay gelsin arkadaşlar sağlıklı verirsiniz umarım kilolarınızı kalıcı olur..

ilkinde güzel kilo verecegimize inaniyorum canim, ama 2. ve 3.de vucut alismis olucak biraz bu diyete. yani ilkindeki gibi verimli olmayabilir. kilo vermemiz yavaslayip durabilir. o yüzden moralinimizin düsmemesi icin baska bi diyetide araya koyabiliriz. mesela yazdan önce isvec diyeti yapmistim. ilk yaptigimda 4 kilo felan verdim. sonra aradan 1 ay gecti tekrar denedim ama kilo verimim cok cok yavasti. 1-2 kilo anca vermisimdir. böyle diyetlerde baya bi ara vermek gerekiyor galiba. bu defa cok kararliyim canim, allahin izniyle 60-65 i görmeden diyeti birakmicam ve sonrasinda dikkat edicem, yeter artik bu fazla yükü tasidigim. hayirlisiyla bi baslayalim. biliyorsun baslamak bitirmenin yarisidir tek basina insan cabuk pes ediyor. destek olunca daha da azimli oluyor insan. yani pes edeceginde moral ve destek olunca, ne kadar tökezlesende tekrar toparlaniyorsun.:80:

tesekkürler canim! yurtdisinda oldugum icin malesef dergiler hakkinda hiiiic bir bilgim yok.ama sitede basaranlarin öykülerini okumakta cok moral veriyor insana. bakalim bu diyeti denicez insallah zayiflariz!

bu diyet listesi daha önce okuduklarıma göre daha uyulabilir görünyor....vermem gereken 8-9 kilo var...bende bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum...buraya gelişmeleri yazmaya çalışırım....bu arada leslie yaptım yazmış arkadaşın biri...sanırım videoları var...nerden bulabiliriz...küçük oğlum nedeniyle dışarıda spor yapma şansım pek yok yarıdımcı olursanız sevinirim

aramiza hosgeldin fatoscum. cassiee ve ben bayramin 2. günü basliyoruz , senide aramizda görmek cok güzel olur. leslie yi ben farkli bi siteden almistim linklerini. bu siteden nasil bulabiliriz bilmiyorum canim. ama cok faydali spor tavsiye ediyorum. 2 haftada görsel olarak cok sey farkedebilirsin. benden diyetle birlikte baslicam insallah. senide bekleriz aramiza?

tombiscimm internetten biraz araştırdım da bu diyetle 3 ayda 35 kilo ayda 10 kilo verenler olduğunu gördüm o nedenle tekrara yaprsak verebilirmişiz gibi geliyo ama duruma bakarız veemezsek başka diyet uygularız canım Bende çok karalıyım 54 e inmeden bırakmam diyet yapmayı dediğin gibi bi başlarsak çabuk biter zaten Bu sefer pes etmek yok canım hep birlikte ulaşıcaz hedeflerğimizeee:13::128:

insallah cassiecim, diyete yarindan sonra basliyoruz kismetse . ben bugün kendimi cok kötü hissediyorum . bogzlarim agriyor, kafam ve kulaklarimda, hastlancam galiba :2:. ben muzaffer kushani ilk kez gördüm internetten baktim, televizyondan felan duymustum ismini ama hic aklimda kalmamis. ama bu diyet hakkinda arstirma yaptim desem yalan olur, dogrudur insallah canim, fazlaliklarimizdan kurtarsinda bizi, daha ne istimmm, dua ederim adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…