- 11 Ocak 2011
- 2.477
- 31
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
haha fazla mı :) şekerim sen ne ile besleniyorsun sadece su falan içiyorsun herhalde. sen hele bir başla açlıktan bayılır gibi oluyorsun gün içinde. çok az içndekiler. hatta bence bir nevi şok diyet. Benim ihtiyacım var çünkü bayramdan sonsa EVLENİYORUM :)
cassiecassie
Selam kızlar bu diyet tam bana göre valla1.61 boyunda 65 kiloyum bayramdan 15 gün sonra üniversiteye gidiyorum gitmeden önce bi 8 kilo fln versem hiç fena olmaz şimdi oruç tutuyorum tam uyamam ama menüdeki toplam yiyeceği iftar sahur ve araya paylaştırıp hazırlık gibi başlarım bi hafta.ramazan bittiği gün ((bayramda dahil)) resmen başlarım.bu arada hem nasılsa diyete başlıycam diye homiligırtlak yeyip daha beter kilo almamı önlerm hemde üstüne resmen başalamadan 1-2 kilo veririrm hadi başalayalım emin olun başarabilirizz
Hazırlığa başalangıç tarihi = 23 ağustos 2011 salı Kilo = 65 Hadi başalyalımmmmmm
ay insallah canim benim ya! razamanda zor oluyor diyet benim icin, davetler misafirler derken ipin ucunu kaciriveriyorum iftarda. bayramin 2. günü kesinlikle seninleyim canimalmis oldugum 3-4 kilo üzerime yapismadan göndermem lazim yoksa yine karalar baglayip hepten kilo alirim. gecen yildan buyana aldiklarimi saymazsam 14 kilo vermistim , vermistim 4dünü cek 10 kilo ya düstü. ama pes etmek yok insallah. birlikten kuvvet dogar derler. birbirimize destek olursak 14 gün göz acip kapayincaya kadar geceeeeer gider
hay cok yasa emi canim?`agzindan bal damliyor:81: acayip heyecanlandim ben simdiinsallah bi baslayalimda kilo verdikce daha cok moral buluruz kurban bayramina senin suandaki kilonda olabilirmiyim acaba?? bu diyette 8 kilo felan diyor ama bence o asiri kilolu olanlar icin. bana 4 kilo verdirse göbek atarim :) 2 defa yaparsak 8 kilo olur oy yoyyy hayali bile cooook güzelll! haftada en az 3 gün spor yapsak süper olur, en azindan kastan kaybetmeyiz kilolarimizi. senin hedefin kac canim? benim ideal kilom 53-55 arasi ama o kadar zayiflamak istemiyorum. 58-60 olsam daha ne isterim. evliyim ve 1 kizim var, cok zayif olmak yakismaz bana.. yani belki yakisirdir bilmiyorum, cünkü kendimi bildim bileli balik etliydim. evlendim tombis oldum.60-65 olursam insallah tekrar anne olmayi düsünüyorum nasipse..
dilerim su mübarek günde, rabbim öncelikle saglik sihhat versin hepimize. dermansiz dert vermesin hic kimseye. kadir gecen mübarek, dualarin kabul olsun canim!
insallah ulasacagiz cassiecim, cok tesekkür ederim verdigin moral ve destek icin. diyete baslamk icin gün sayiyorum adetabende yürüyüs yapamazsam leslie yaparim, yaninda biraz göbek icin egzersiz yapmayi planliyorum insallah.yurdunda spor salonu olmazsada leslie yapabilirsin, veya en güzeli temiz havada yürürsün. nerde hangi sehirde okuyorsun, bölüm ne canim??
cassicim insan alisverisyaparken ay bu bana olurmu? :44: diye üzülmüyor, inceldigine inanasi gelmiyor ilk baslarda. en güzeli kendini gercekten zayif hissediyosun insanlar arasinda ve kendine ayri bi güven geliyor. :82: yazdan önce alisveris yaptim. o kadar mutlu olmustum ki, hepinizi severek begenerek almistim.tam üzerime oturuyordu. türkiyede zayiflarim dedim ama yok 3 kilo aldim geldim simdide 1 kilo almisim razamanda. yani yeni kiyafetlerin hic biri rahat bi sekilde olmuyor, dar geliyor, cünkü hic dikkat etmedim!!! bi kac diyet denemistim ama bu kushan diyetini ilk kez yapicam. insallah hayirlisiyla güzel sonuclar aliriz canim
cassiecassie
Bende ilk kez deniycem canım daha önce internetten hiç diyet denemedim bu şekilde hep yediğimi azaltarak verdim bi ara üç haftada 66 dan 60 a inmiştim sırf yediğimi azaltarak ama sonra nasılsa veriyorum diye öyle bi yedimki hepsini geri aldım bu diyete başlamadan önce biraz kilo verip öyle başlamak istiyodum ama daha çok kilo alıp başlıycam sanırım bi haftadr iftarı dışarda dürümle hamburgerlenfalan açmak zorunda kalıyorum eve gelincede bayram pastası yap tadına bak derken kaçıyo baya Ama ben umudumu kaybaetmiyorum bu diyetle verebileceğimize çok inanaıyorum 2 haftada 4 kilo versem 3 kere yapınca fıstık gibi olurum kurbana bayramı için tatile geldiğimde kimse beni tanıyamaz valla
tr_lelli
Muzaffer kuşhanın diyet dergileri vardı aylık piyasada hala varmı bilemiyorum..
klinik vakasından sonra toplatıldı ve basımı durdu sanırım..
Ama gerçekden zayıflatma adına çok güzel bilgilerdi vardı..
bi ara aylık düzenli olarak 5-6 ay takip ettim..
Kiloda verdimm.
kilo adına kalori adına diyet adına bilgileri çok güzeldi..
Tekrar olsun basılsın istiyorum o dergilerden motivasyon için 40-50 kilo verenler bilgiler nasıl verdikleri resimleri ne yedikleri vs vs..
Herkese kolay gelsin arkadaşlar sağlıklı verirsiniz umarım kilolarınızı kalıcı olur..
EgeliFatosh
merhaba
bu diyet listesi daha önce okuduklarıma göre daha uyulabilir görünyor....vermem gereken 8-9 kilo var...bende bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum...buraya gelişmeleri yazmaya çalışırım....bu arada leslie yaptım yazmış arkadaşın biri...sanırım videoları var...nerden bulabiliriz...küçük oğlum nedeniyle dışarıda spor yapma şansım pek yokyarıdımcı olursanız sevinirim
ilkinde güzel kilo verecegimize inaniyorum canim, ama 2. ve 3.de vucut alismis olucak biraz bu diyete. yani ilkindeki gibi verimli olmayabilir. kilo vermemiz yavaslayip durabilir. o yüzden moralinimizin düsmemesi icin baska bi diyetide araya koyabiliriz.mesela yazdan önce isvec diyeti yapmistim. ilk yaptigimda 4 kilo felan verdim. sonra aradan 1 ay gecti tekrar denedim ama kilo verimim cok cok yavasti. 1-2 kilo anca vermisimdir. böyle diyetlerde baya bi ara vermek gerekiyor galiba. bu defa cok kararliyim canim, allahin izniyle 60-65 i görmeden diyeti birakmicam ve sonrasinda dikkat edicem, yeter artik bu fazla yükü tasidigim. hayirlisiyla bi baslayalim. biliyorsun baslamak bitirmenin yarisidir tek basina insan cabuk pes ediyor. destek olunca daha da azimli oluyor insan. yani pes edeceginde moral ve destek olunca, ne kadar tökezlesende tekrar toparlaniyorsun.:80: