mutsuzum, yasama sevincim kalmadi,önerilerinize ihtiyacim var

Hepinizin yazdiklari az da olsa bana iyi geldi. Belkide cok yalnizim ve hep ayni düsüncelerden kebdine gelemiyorum. Neler önerirsiniz kilo vermem.icin? Yilbasinda baslasaydim simdiye zayiftim, kebdime cok kiziyorum

Hepinizin yazdiklari az da olsa bana iyi geldi. Belkide cok yalnizim ve hep ayni düsüncelerden kebdine gelemiyorum. Neler önerirsiniz kilo vermem.icin? Yilbasinda baslasaydim simdiye zayiftim, kebdime cok kiziyorum
sana tavsiyem kk'da cuma zayıflama yarışmaları var onlara katıl ciddi anlamda insana hırs geliyor kilo vermek adına hem onlar seni ne yemen ne yememen konusunda yönlendirirler de

canım burada çok yanlız arkadaşlar var bunlardan biride benim..2 kardeşim var başka şehirde,birde eşim ve oğlumuz var..ama eşim yoğun çalışıyor,bençoğu zaman tek takılıyorum

Katılıyorum iş seyahatini tatil olarak değerlendirme konusunda fakat ne olursa olsun eş ve diğer saz ekiplerinin hakkı yok şakayla olsa bile yorum yapmaya.
Bunun ne rahat olmakla ne özgüvenle ilgisi var.
Eminim ki konu sahibi eşinin uslubunu çok iyi bildiğinden dalga geçtiğine emindir.

Öncelikle kan tahlillerinizi tekrar yaptırın ve insülin direncinize muhakkak baktırın. Şayet insülin direnciniz yüksek ise öncelikle direnci kırmak için doktorun yönlendirmesine ihtiyacınız olacak.

Kan tahlilleriniz normal ise yürüyüş ile gıdalarınızı dengeleyerek başlayabilirsiniz.

kendinizi bu Kadar üzmeyin. Zaman Zaman depresyona girdigimizde kendimizi cirkin hissedebiliyoruz.
bi 5kg bile verseniz kendinize güvenirsiniz ve fazlasida gelir.
kendinize laf söylettirmeyin sizde görümcenizi elestirin madem öyle.

Arkadaşlarım konusunda (en azından ergenlikten sonra) ben de rahatım. Kilola şuyumla buyumla hep beraber dalga geçeriz. Kalın ayak bileklerime bakıp futbolcu bacağı maşallah deriz güleriz. Eşimle daha başka ama. Onunlayken şımartılmak istiyorum sanırım. Onunlayken de kalın ayak bileklerime güldüğümüz olur ama daha çok benim kafama takmama güleriz.
Bilmiyorum benim çevremde var eşiyle dalga geçen hödükler. Hatta tüm tatillerine onlarla çıkan ama gene de kırdığını umursamadan lafının ayarı olmayanlar. O yüzden ben konu sahibi ile empati yapabildim sanırım.

bence depresyona girmişsin önce hemen doktora git sonra kendini bi silkele.. bakım yap sacına ve giyimine özen göster ve diyete basla acil azmettikten sonra yapamayacagın sey yok kendi elinde hersey

Herkes kendi bakış açısıyla, kendi yaşanmışlıklarıyla bakıyor işte mevzuya.

herşey sizinle başlar...

Bir ara bendede oyle oldu...evet bende de kilo var bazen kendimi.begenmiyorum.ama bakimli olmaktan da vazgecmedim...esin karsisinda daha bakimli.ve guleryuzlu ol degisiklik.yap.kiyagetlerinde kilolu olsanda sana yakksacak.elbet birseyler bulursun

spora basla diyet yap kafani bu seylere yor..aman depresyona girdim.mutsuzumla olmuyor bu isler ..hersey sende baslar..bu tavirlari sen sebep olmussun

Hadi arkadasim.kendine gel yeni bir sen ol...

Reactions: s u
hep ne derler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.silkelen kendine gel yaşın daha 28 en güzel yaşlarını neden pejmude şekilde geçiriyorsun ki?50 yaşına geldiğinde ne yapacaksın o zaman?git güzel bi duş al kremlerini sür mis gibi saçını başını bi güzel düzelt sade hoş soft bi makyaj yap.evin içinde bile olsan kötü giyinme bi tayt bi t-shırt bile hoşluk verir insna.ve azmet kilo ver.bu yaşta bu bezginlik niye??adama da yazık sana da yapma böyle günah ya...

Eşini silah zoruyla nikah masasına oturtmadıysan eğer,beğenmiş ki evlenmiş.Dünya güzeli olsaydın da,aklın bi karış havada,edepsiz,evliliğe eşe saygısı olmayan,fütursuz namussuz olsaydın daha mı iyiydi.İnsanın önce karakteri güzel olmalı.Hayatta bi duruşu,karakteri,başarıları olmalı.Eşinin kilolarını sorun etmesi normal.Sen seninle dalga geçildikçe daha çok salıyorsun.28 yaşındasın evli genç kadınsın.Herşeyden önce sağlığın için kendi psikolojin için kilo vermeli ve kendine bakmalısın.Bu arad senle dalga geçen görümcen manken mi?

Ben seni biraz iradesiz biraz da ezik gördümSebep her ne olursa olsun,kimsenin seninle dalga geçmesine müsade etme.Kimsenin buna hakkı yok.Bu cesareti sen veriyorsun onlara.

kimse mükemmel değil .görümceniz dört dörtlükmü....dışı güzel olsada kalbi kötüdür belki.malesef bi insanın kalbini de ne makyaj düzeltir ne estetik.......herşeyden önce kendinize güvenin ve aynaın karşısına gecip kendinizi motive edin.....eşinin bir kere senin heryerini sevmesi gerek....burnun egriyse onu o halde sevmesi gerek.dudagın inceyse ince sevmesi gerek...nedir ya dalga gecmek ? kimki bunlar Allahın yarattıgıyla dalga gececek kadar cüretkar olmuş.bence senin kendine güvenmek için estetiğe ihtiyacın yok.kimse seni begensin diye bir cabaya girme.oldugun gibi sahip olduklarınla mutlu olmaya calıs.....kendine en cok yakışacak şeyi giy,en güzel olacagın şekilde makyaj yap.burnun kötü ama gözlerin güzeldir belki onları ön plana cıkar....güzel olan tarafın mutlaka vardır...güzel olanı ortaya cıkarırsan kötü olanlar gözüne batmaz......sen cok güzelsin emin ol.çirkin kadın yoktur

sonuna kadar katılıyorum söylediklerine
kendimden örnek vereyim, Allahın yarattığına çirkin denmez ama benim burnum gerçekten güzel değil ve daha genç kızken çok takardım burnuma ve herkes dalga geçerdi karga burunlu bilmem ne diye, gargamel diyen bile vardı nasıl üzülür nasıl üzülürdüm
zamanla beni kişiliğim için seven insanların var olduğunu gördükçe demek ki herşey dış güzellik değilmişin farkına vararak daha bi özgüvenli olmaya başladım ve burnumla dalga geçtikleri zaman ben de dalga geçtim ama cidden güldüm eğlendim harbi ya bildiğin kargayım ben ya falan dedim
bi süre sonra insanlar vazgeçti ve güzel olan taraflarıma övgü almaya başladım eskiden olmadığı kadar
hala dalga geçen yok mu var tabi ama önemsemiyorum çünkü birileri dalga geçti diye çirkinleşecek ya da birileri övdü diye güzelleşecek değilim ya
ama kendine güven var ya işte o çok büyük ışık saçıyor dışarıya insanlar bi süre sonra daha çok olumlu taraflarınızı görmeye başlıyor

Sadece günde 40 dk yürüyüş yaparak,yeşil çay içerek ve hamur işllerinden uzak durarak 40 bedenden 38e düştüm.kendimi çok daha iyi hissediyorumkilo vermek psikolojimi olumlu etkiledi.siz yapaarsınız isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…