sana tavsiyem kk'da cuma zayıflama yarışmaları var onlara katıl ciddi anlamda insana hırs geliyor kilo vermek adına hem onlar seni ne yemen ne yememen konusunda yönlendirirler deHepinizin yazdiklari az da olsa bana iyi geldi. Belkide cok yalnizim ve hep ayni düsüncelerden kebdine gelemiyorum. Neler önerirsiniz kilo vermem.icin? Yilbasinda baslasaydim simdiye zayiftim, kebdime cok kiziyorum
Kişilik meselesi sanırım. Biraz relaks bir insanım ben. Biri benimle dalga geçse ben daha çok dalga geçerim kendimle. Kırılmam, içime atmam. Eşimle de dış görünüşümüz üzerine şakalaşırız. O benimle sırık diye dalga geçer mesela ben onunla bodur diye. Azıcık kilo alsam gürbüz bebek falan der. Bunlara kırılmak aklımın ucundan geçmedi. Eşimin beni sevmediğini de düşündürtmedi bana. Güvensizliğim yok belki ondandır. Dünyanın en güzel kadını değilim, bunu hissetmeye de ihtiyacım yok sanırım. Ben, ben'im ve karşımdaki insanın beni tüm özelliklerime iyime kötüme rağmen sevmesini isterim. Beni sevdiği için dünyanın en güzel kadını olduğumu düşünmesini istemem.
canım burada çok yanlız arkadaşlar var bunlardan biride benim..2 kardeşim var başka şehirde,birde eşim ve oğlumuz var..ama eşim yoğun çalışıyor,bençoğu zaman tek takılıyorumHepinizin yazdiklari az da olsa bana iyi geldi. Belkide cok yalnizim ve hep ayni düsüncelerden kebdine gelemiyorum. Neler önerirsiniz kilo vermem.icin? Yilbasinda baslasaydim simdiye zayiftim, kebdime cok kiziyorum
Dalga geçtiğini düşünmüyorum, olsa olsa şakalaşmıştır. Konu sahibi arkadaş fazla hassas bu konuda, her şeye alınabilir gibi geldi bana. Kadısının dış görünüşü ile dalga geçen insan karısını sevmiyordur, sevmeyen insanda ufak bir iş seyahatini bile karısıyla tatil yapmak için fırsata çevirmeye çalışmaz.
Hepinizin yazdiklari az da olsa bana iyi geldi. Belkide cok yalnizim ve hep ayni düsüncelerden kebdine gelemiyorum. Neler önerirsiniz kilo vermem.icin? Yilbasinda baslasaydim simdiye zayiftim, kebdime cok kiziyorum
Kişilik meselesi sanırım. Biraz relaks bir insanım ben. Biri benimle dalga geçse ben daha çok dalga geçerim kendimle. Kırılmam, içime atmam. Eşimle de dış görünüşümüz üzerine şakalaşırız. O benimle sırık diye dalga geçer mesela ben onunla bodur diye. Azıcık kilo alsam gürbüz bebek falan der. Bunlara kırılmak aklımın ucundan geçmedi. Eşimin beni sevmediğini de düşündürtmedi bana. Güvensizliğim yok belki ondandır. Dünyanın en güzel kadını değilim, bunu hissetmeye de ihtiyacım yok sanırım. Ben, ben'im ve karşımdaki insanın beni tüm özelliklerime iyime kötüme rağmen sevmesini isterim. Beni sevdiği için dünyanın en güzel kadını olduğumu düşünmesini istemem.
Arkadaşlarım konusunda (en azından ergenlikten sonra) ben de rahatım. Kilola şuyumla buyumla hep beraber dalga geçeriz. Kalın ayak bileklerime bakıp futbolcu bacağı maşallah deriz güleriz. Eşimle daha başka ama. Onunlayken şımartılmak istiyorum sanırım. Onunlayken de kalın ayak bileklerime güldüğümüz olur ama daha çok benim kafama takmama güleriz.
Bilmiyorum benim çevremde var eşiyle dalga geçen hödükler. Hatta tüm tatillerine onlarla çıkan ama gene de kırdığını umursamadan lafının ayarı olmayanlar. O yüzden ben konu sahibi ile empati yapabildim sanırım.
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.
Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.
Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?
ben çook zengin değilim ama başardım maddide sayılmaz bu şeyler..
canım sadece makarna ,pilav ve ekmeği,bunlara benzer şeyleri azalttım,karnınız acıktıkça,limonlu su,yağsız süt ,yoğurt,salatalık,havuç elma yiyin,nasıl başardınız biraz bahsetseniz bizde cesaretlensek boy 1,70 kilo 71
Eşini silah zoruyla nikah masasına oturtmadıysan eğer,beğenmiş ki evlenmiş.Dünya güzeli olsaydın da,aklın bi karış havada,edepsiz,evliliğe eşe saygısı olmayan,fütursuz namussuz olsaydın daha mı iyiydi.İnsanın önce karakteri güzel olmalı.Hayatta bi duruşu,karakteri,başarıları olmalı.Eşinin kilolarını sorun etmesi normal.Sen seninle dalga geçildikçe daha çok salıyorsun.28 yaşındasın evli genç kadınsın.Herşeyden önce sağlığın için kendi psikolojin için kilo vermeli ve kendine bakmalısın.Bu arad senle dalga geçen görümcen manken mi?Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.
Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.
Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?
sonuna kadar katılıyorum söylediklerinekimse mükemmel değil .görümceniz dört dörtlükmü....dışı güzel olsada kalbi kötüdür belki.malesef bi insanın kalbini de ne makyaj düzeltir ne estetik.......herşeyden önce kendinize güvenin ve aynaın karşısına gecip kendinizi motive edin.....eşinin bir kere senin heryerini sevmesi gerek....burnun egriyse onu o halde sevmesi gerek.dudagın inceyse ince sevmesi gerek...nedir ya dalga gecmek ? kimki bunlar Allahın yarattıgıyla dalga gececek kadar cüretkar olmuş.bence senin kendine güvenmek için estetiğe ihtiyacın yok.kimse seni begensin diye bir cabaya girme.oldugun gibi sahip olduklarınla mutlu olmaya calıs.....kendine en cok yakışacak şeyi giy,en güzel olacagın şekilde makyaj yap.burnun kötü ama gözlerin güzeldir belki onları ön plana cıkar....güzel olan tarafın mutlaka vardır...güzel olanı ortaya cıkarırsan kötü olanlar gözüne batmaz......sen cok güzelsin emin ol.çirkin kadın yoktur
Sorun onda değil onu boyle yapandasorun sizde