mutsuzum, yasama sevincim kalmadi,önerilerinize ihtiyacim var

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.

Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.

Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?

Maddi imkanlarınız var ise en az 1 ay a muhteşem bir değişim yaşarsınız.
Ama bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın bu arada görümcende çok terbiyesizmiş.
Boyun kilon kaç? Spora gitsen?
Burun içinde estetik ameliyat.
Saçını kestirip boyattın mı tamamdır.

Depresyona girmişsiniz yada az kalmış girmenize İnsan eşiyle dalga geçer mi ya Sen kendini beğenmesen onun iyi şeyler söyleyip moralini düzeltmesi lazım.

e sen kendi kendini yeyip bitiriyorsun.sıfırdan başla güzel bi diyet sporla fit bir vücut daha sonra saçlara yenı bir şekil bide kendıne guvenın geldı mıı tamamdırr...
kendını bıtırme bu kadar lutfen daha gencecık kadınssın...

Gorumceniz bi cureti kendinde buluyorsa ona bunu yapma hakkini vermissiniz demektir. Bence yapinizdan insanlara yaklasiminizla ilgili bir durum bu. Kimse Paris Hilton değil ama kimseyle de bu kadar ugrasilmiyor. Kendinizi salmissiniz oturup agliyorsunuz. Aglamayin harekete geçin. İse zayiflamsktan başlayabilirsiniz

160 boyunda 78 kiloya çıkmıştım eşim hiç bir şey demedi..ama kendi rademle 50 kiloya düştüm..ve çok zor oldu midemi küçültmek..çok istemek gerek gerçekten çok..sonra burnuma estetik yaptırdım..şimdi mutluyum

Hic birimizin sizin profil fotografinizdaki gibi kaslı karnımız o derece duzgun popomuz yok. Fakat her kadin kendine gore guzeldir. Esiniz sizi begenmiyorsa neden sizle evlenmis olabilir? Kusura bakmayin ama bir saglik probleminiz yoksa neden zayiflamak icin caba gostermiyorsunuz? Kendinize bir plan cizelgesi yaparak gunluk sporunuzu beslenmenizi duzenleyebilirsiniz. Makyaj dediginiz bir eyeliner bb krem ve rujdan ibaret illa yuzunuze tonlarca makyaj urunu kullanmaniza gerek yok. Sizin hicbir cabaniz yok bu nedenle ne esinizi nede esinizin ailesini suclamayin.

Neden bu kadar saldınız kendinizi?
Eşiniz için ya da çevreniz için değil kendiniz için bakımlı olmaya çalışın.
Ne kilolu arkadaşlarım var fıstık gibiler bakıyorlar kendilerine.
Konuşturmayın kimseyi tersleyin gitsin onlara ne boyunuzdan kilonuzdan.

ben çook zengin değilim ama başardım maddide sayılmaz bu şeyler..

Zayıf kadın selülitsiz kadın burnu bilmem ne ebatta kadın güzeldir diye bir kaide yok. Kimseye sizinle dalga geçme fırsatı vermeyin. Birşey söyleyecek olurlarsa kim olursa olsun ben sana bu hakkı vermiyorum ve kendi bedenimden gayet mutluyum diyin. Ayrıca birşeyleri değiştirmek istiyorsanız da bunu sadece kendi mutluluğunuz için yapın lütfen. Sağlıklı kilonuzda olmak için içtiğiniz su miktarını ve yediklerinizi düzenleyebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun işe kendinizi her halinizle severek başlayın :)

Merhaba ,

Eşinizin ve görümcenizin hadsiz yorumlarını sineye çekip içinize ata ata eve kapanmışsınız. Ruh halinizi olumsuz etkilemiş bu durumda.

Öncelikle boyunuzla , burnunuz , kaşınız gözünüzle alay etme terbiyesizliğini gösteren ister görümceniz ister eşiniz olsun bir dur deyin kendilerine. Allah boynuz verse taşıyacaktık neyin kibri , terbiyesizliğidir bu ?

Kilo aldım diyorsunuz , ortam değişikliği , yeni bir hayata geçiş ve aldığınız olumsuz yorumlar nedeniyle duygusal açlığın pençesine düştüğünüzü algılıyorum yazdıklarınızdan.

Bu süre zarfında insülin direnciniz oluşmuş olabilir. Uzun vadede kendiniz ve sağlığınız için kan tahlillerinizi yaptırın. Tahlillerde B vitamini , D vitamini ve insülin direnci ölçümlerinin de yapılmasını muhakkak isteyin . Çıkacak sonuçlar sonrası çözüme ulaşabilirsiniz.

Eşiniz sizi görerek , beğenerek ve severek evlendi. Olumsuz yorumların sizi hırslandırmadığını tam tersine soğuttuğunu ve içinize kapandığınızı söylemekten çekinmeyin. Madem ki eşiniz tatil yapmak istiyor , gidin yapın tatilinizi. Bu dünya yeterince büyük , siz denize girince veya insan içinde salınınca sığamayacak durumda değilsiniz.

Çok şükür sağlığınız yerinde.

Lokman Hekimle ilgili aktarılan aşağıdaki yazıyı severim. Eşiniz ve görümcenize de okutun derim.

Boyayı mı Beğenmedin Yoksa Boyacıyı mı?

Hep hikmetli konuşan Lokman Hekim’in derisi siyah, dudakları da kalınmış. Değerli sözlerini duyarak hayranı olan biri bir gün bakmış ki hayalinde büyüttüğü Lokman, siyah yüzlü, kalın dudaklı biri. Şaşkınlıkla yüzüne bakarken Lokman Hekim, adamın içinden geçenleri sezmiş olacak ki, şöyle çıkışmış:
– Birader, neden öyle şaşkın bakıyorsun? Boyayı mı beğenemedin, yoksa boyacıyı mı?

Sonra da ilave etmiş.

– Bak, demiş, benim ne yüzümün siyahlığında, ne de dudaklarımın kalınlığında bir tesirim vardır. Onları Yaratan öyle yaratmış, öylesine uygun görmüş. Benim tercihim değil...

Evet, insanların yüz güzelliği, yahut da çirkinliğiyle kendilerine bir pay çıkarmaları son derece yanlıştır. Ne güzellikte bir etkisi vardır, ne de çirkinlikte. Her ikisini de yaratan ve layık gören Allâh-ü azimüşşandır. İnsan kendi iradesiyle kazandığından sorumludur.

tebrik ediyorum sizi, çok takdir ediyorum sizin gibi kendine güvenen iradeli kadınları iyiki varsınız da bizlere güzel örnek oluyorsunuz

canım devlet hastahanesi 3 taksite bölüyor burun estetiğini,ve plastik cerrahları çok daha tecrubeli,teşekkürler..
yok tatlım zayıflama konusundaki iradenden bahsettim
çünkü o gerçek bi irade gerektiren bişe benim vermem gereken topu topu 7-8 kilom vardı düzgün beslenmeye başlayana kadar aylarım geçti çünkü bi türlü irademe sahip çıkamıyordum ve sürekli bi bahanem vardı o yüzden takdir ediyorum senin gibileri bu kendine güvendir ve bi kadın da en çok sevdiğim takdir ettiğim imrendiğim şeydir
bu arada cidden mi yaa çok iyiymiş biz de eşimle istiyoruz estetik ama pahalı olduğu için geri duruyoruz açıkcası :)

Değilebilecek, düzelebilecek şeyler için üzülmeye, depresyona girmeye anlam veremiyorum ben. Kaldırın totonuzu yğrüyüşe çıkın, hem kilo verirsiniz hem mis gibi bahar havasında yürümek enerjinizi arttırır. O öyle dedi, bu böyle dedi,kiloluyum çirkinimle hayat geçmez. Ataletinizi atın bir kenara.

Valla hayatta herşey bizim elimizde ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR diye boşuna dememişler ilk önce hayatta herşeyi önce kendiniz için yapın sonra kimse umrunuzda olmasın.
En güzel örnek benim gözümde eşimdir.135 kiloydu kim ne derse desin ben mutluyum diyordu.
bir sabah kalktı ben bu gece hiç rahat nefes alamadım ben artık kendime yalan söylemiycem mutlu değilim dedi ve mide küçültme ameliyatı oldu şimdi 83 kilo 5 ayda görenler tanıyamıyor ama önce bunu kendi için yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…