- 27 Nisan 2015
- 69
- 7
canım zayıflamak için gerçekten istemek gerek..isteyince gerisi gelir..evli olunca sadece bir değil pek çok masrafın olduğundan sıra gelmiyor..ama çok araştırdım devlette 10 da 1 fiyatına ve taksit yapıyorlar..çok memnunum..insan isterse herşeyi başarır..yok tatlım zayıflama konusundaki iradenden bahsettim
çünkü o gerçek bi irade gerektiren bişe benim vermem gereken topu topu 7-8 kilom vardı düzgün beslenmeye başlayana kadar aylarım geçti çünkü bi türlü irademe sahip çıkamıyordum ve sürekli bi bahanem vardı o yüzden takdir ediyorum senin gibileri bu kendine güvendir ve bi kadın da en çok sevdiğim takdir ettiğim imrendiğim şeydir
bu arada cidden mi yaa çok iyiymiş biz de eşimle istiyoruz estetik ama pahalı olduğu için geri duruyoruz açıkcası :)
ben çook zengin değilim ama başardım maddide sayılmaz bu şeyler..
bencede başkalarını suçlamak tembellik yapmak için bahane..Değilebilecek, düzelebilecek şeyler için üzülmeye, depresyona girmeye anlam veremiyorum ben. Kaldırın totonuzu yğrüyüşe çıkın, hem kilo verirsiniz hem mis gibi bahar havasında yürümek enerjinizi arttırır. O öyle dedi, bu böyle dedi,kiloluyum çirkinimle hayat geçmez. Ataletinizi atın bir kenara.
Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.
Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.
Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?
aynen öyle evlendikten sonra masraf çoğalıyor nereye yetişeceğini şaşıyorsun zaten bir de böylesi harcamalara hiç yer kalmıyor bütçedecanım zayıflamak için gerçekten istemek gerek..isteyince gerisi gelir..evli olunca sadece bir değil pek çok masrafın olduğundan sıra gelmiyor..ama çok araştırdım devlette 10 da 1 fiyatına ve taksit yapıyorlar..çok memnunum..insan isterse herşeyi başarır..
arkadaşım biz zengindiktemi kendimize çeki düzen verdik..karbonhitratı kestim herşeyden ama az yedim..acıkınca havuç elme vs yedim..zayıflayınca bir gün netten araştırdım devlette estetik yapılıyormuş eşime kalk gidiyoruz dedim gittik randevu aldık sonra ameliyatımı oldum..saçlarımı keendim boyarım ağdamı kendim yapıyorum..sadece kesim için kuaföre giderim..evde dambıl falan var spor yapıyorum müzik açıp..Yeni kıyafetler, kuaför, spor, estetik ameliyatı. Maddiyat değil mi?
Hadi görümceniz terbiyesiz ama eşinize anlam veremedim. İnsan kendisine hayat arkadaşı olarak seçtiği evlendiği insanın dış görünüşü ile neden dalga geçer ki. Görmeden mi evlendi sizinle. Bunalımdasınız ama sizi bunalıma sokan insanda da sıkıntı var.
mutlaka araştır canım..gerçekten tek seferde çok düzgün bir burnum oldu saolsun dr um..aynen öyle evlendikten sonra masraf çoğalıyor nereye yetişeceğini şaşıyorsun zaten bir de böylesi harcamalara hiç yer kalmıyor bütçede
teşekkür ederim bilgi için canım, araştırayım ben de
bence gitsinler tatile başlangıç için iyi bir şey kararlar alsın..biz eşimin işlerinden bir yere kıpırdayamıyoruz..Dalga geçtiğini düşünmüyorum, olsa olsa şakalaşmıştır. Konu sahibi arkadaş fazla hassas bu konuda, her şeye alınabilir gibi geldi bana. Kadısının dış görünüşü ile dalga geçen insan karısını sevmiyordur, sevmeyen insanda ufak bir iş seyahatini bile karısıyla tatil yapmak için fırsata çevirmeye çalışmaz.
arkadaşım biz zengindiktemi kendimize çeki düzen verdik..karbonhitratı kestim herşeyden ama az yedim..acıkınca havuç elme vs yedim..zayıflayınca bir gün netten araştırdım devlette estetik yapılıyormuş eşime kalk gidiyoruz dedim gittik randevu aldık sonra ameliyatımı oldum..saçlarımı keendim boyarım ağdamı kendim yapıyorum..sadece kesim için kuaföre giderim..evde dambıl falan var spor yapıyorum müzik açıp..
sakın bana kızmayın tabiiki parasız bir şey olmuyor..inanın ben kendim için yaptım ben konu sahibi gibiydim..34 beden kıyafetlerim bile vardı genç kızlıktan..42 bedene sığamıyorsunuz..hiç bir şeyin önü kapanmıyor..aslında şöyle silkelense yavaş yavaş olur..birden bir mucize olacak hali yok değilmiHerkes sizin gibi olamıyor maalesef bu gibi değişim durumlarında para önemli bir etken bana göre.
Mesela ben saçlarımı evde boyayamam kaş ağda kendim yapamam. Konu sahibi de öyledir belki?
Onun için sordum maddi durumu.
Dalga geçtiğini düşünmüyorum, olsa olsa şakalaşmıştır. Konu sahibi arkadaş fazla hassas bu konuda, her şeye alınabilir gibi geldi bana. Kadısının dış görünüşü ile dalga geçen insan karısını sevmiyordur, sevmeyen insanda ufak bir iş seyahatini bile karısıyla tatil yapmak için fırsata çevirmeye çalışmaz.
sakın bana kızmayın tabiiki parasız bir şey olmuyor..inanın ben kendim için yaptım ben konu sahibi gibiydim..34 beden kıyafetlerim bile vardı genç kızlıktan..42 bedene sığamıyorsunuz..hiç bir şeyin önü kapanmıyor..aslında şöyle silkelense yavaş yavaş olur..birden bir mucize olacak hali yok değilmi
teşekkür ederim canımTabiki de önce psikolojisinin ve özgüvenin yerine gelmesi gerek. Sonrası bir şekilde halledilebilir.
Sizi de tebrik ediyorum
Bilemiyorum bazı insanlar şaka olayını ayarlayamıyor. Benim bir arkadaşım burnum konusunda çok hassas olduğum ergenlik dönemlerinde "ayy cadı gibi" demişti burnuma. O an cidden beni kırmak için dememişti. Yani orda olsanız anlardınız ama ben çok hassastım ve o lafı 15 yıldır unutmadım. Şimdi burnum estetik :) Ve ben de mutluyum.
Kilomu da takıyorum kafaya. Düzenli spora gitmeye çalışıyorum, sıkılaştım falan ama üniversite yıllarımın 38 bedenine inemiyorum. Eşim şakasını bile yapsa çok kırılırım. Çünkü en sevdiğiniz insanın gözünde en güzel olmak istiyorsunuz. Eşimle ilgili insanlar bir şey dediğinde objektif gözle bakınca cidden öyle ama ben onu mükemmel görüyorum misal. Ve şakasını yapmak bile gelmez aklıma. Hoş da değil bence. Aynı şekilde öyle olmasam bile, hatta kendimle ilgili güvensizliklerim olsa bile eşim bana dünyanın en güzel kadını olduğumu hissettirir. Ve ne olursa olsun olması gereken de budur.
kayınvalidene aldırma herkesin her dediğine bakarsan..5 kilo ble versen kar biz 28 kilo verdik..bende iyisin bence..boyunda ne varmış..şakira 1.50 boyundaymış..Zaten baskalarina suc atmiyorum, sadece kendime olan gûvensizligim bu yüzden dahada altlarda. Esime hak vermiyo degilim, sonucta bir bayansin kendine bakmalisin diyo. Oda sonucta esiyle gögüsünü gere gere yürümek ister. Faekindayim yani. Ama diyet yapmaya basliyorum az yiyorum basliyo kayinvalidem cok ye boyle nasil cocuk dogurcaksin, zaten kisa boylusun gibi cümleler sarfediyor. Ayari tutturamiyoeum artik. Kimsenin dedigine aldiris etmeyim diyorum ama hassassim naoayim. Ki ben kimsenin goruntusune yorum dahi yapmazken onlar nasil bu hakki kendilerinde buluyorlar. Maske apiyorum, sacini kestirdim, ama yeterli degil sanki. 155 boyda 60 kiloyum, günesten beyaz tenimden eser kalmadi, upuzun saclarimi gittim küt kestirdim, ama kendimi guzel bulmuyorum, eski güvenim kayboldu. Artik her kadina imrenir oldum. en bastada su kilolarimdan kurtulmak istiyorum ama agirlik var, yüreklendiremiyorum hic kendimi. Psikologada gittim depresyon dedi, b12 eksikligi anksiyete cikti. Bu illet durumdan kurtulamiyirum birtürlü.
kayınvalidene aldırma herkesin her dediğine bakarsan..5 kilo ble versen kar biz 28 kilo verdik..bende iyisin bence..boyunda ne varmış..şakira 1.50 boyundaymış..