mutsuzum, yasama sevincim kalmadi,önerilerinize ihtiyacim var

Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.

Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.

Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?
Ayın gösterin çabalayın bende çocukluğundan beri hep bu kilo yüzünden dışlandım çok şükür ki şu anda kocam böyle seviyor beni fakat zayıflama başladım bide yeni doğum yaptım onunda etkisi var üzerimde

Ya birde asil moralimi bozan birseyler daha var. Kayinvalidemle yasiyoruz. Yeni evli oldugumuz halde hic saygi duymuyor. Sabahlari oglunu gelip kaldiriyor, ben varim yokum tinlamiyor bile. Yemekte hep onun yanina oturuyor. Esimle bir yere gittik mi basliyor söylenmeye. Benide götürceklerdi, seni niye götürdü. Yok iste, hasta oldugumda, cok evhamlisin cok dikkatsizsin, abartma falan gibi laflara maruz kaliyorum. Elimden gelenin fazlasini yapmama ragmen böyle muamele görmemde beni etkiledi sanirim. Ona gittigimizde et yemedigimi bildigi halde hep etli yemek yapar. Oglu seviyor diye. Bana sirf ismimle hitap eder. Bense ona anne derim. Ama baska bir gelin aradiginda altinim der, bana bakarak. Benimle neden bu kadar ilgisizler onuda algilayamadim. Iyicene icime kapandim artik. Kendimi fazlalik gibi görüyorum.sevilmiyorum sanki esimin ailesi tarafindan. Aranip sorulmam. Arayip sordugundada aaa unutmusuz seni derleR. Kayinvalidem ben kac kere aramama ragmen hep esimi arar. Ben bu kadarini haketmedim. Bu yüzdende sansanirim kendimle cebellesiyorum. :KK43:

Birde hasta oldugumda esim ilgilenmeye calisir benimle, ayni anda ay benimde suram agriyor kolum agriyor vs gibi nazlanmaya basliyor, artik cok sikildim, cocuk gibi ya... daha yeni evlikigini bile tadamiyorum. Ne yaparsam yapayim yaranamiyorum, cok yoruldum...

Merhaba arkadaslar, ben yaklasik bir senedir evliyim. Evliligimizden bu yana bircok badire atlattik. Ben Baska bir sehre yerlestim. Esim benim görüntümle ilk baslarda cok dalga gecTi. Zaten cocuklugumdan bu yana görüntüm yüzünden cok dislandim. Icime kapandim cekingen oldum. Kendime guvenimde kalmadi hic. mutsuzum mutlumuyum bilmiyorum. Artik ne giyimime ne makyajima ne görüntüme dikkat eder oldum. Resmen cöktüm, sanki bir senede 10 yil yaslandim. birseyler yapmaya calisiyorum, ama cok yorgunum zaman ayiramiyorum kendime, esim ve kayinvalidemle ilgilenmekten. Hep agliyorum, cok sinirliyim o eski naivligim ic huzurum resmen kayboldu. Hic disari cikmak dahi istemiyorum.

Esim is nedeniyle baska sehre gidecek, benimde gelmemi istiyor tstil yapariz diyo. Balayinizi bile yapamamisiz, böyle tatilden ne anlarim.
Zaten kilokarim igrenc, selülitlerim vs.ama benimle yine dalga gececek diye korkuyorum. Selulitlerim cogalmis ve ben bakimsizlastim. Ne tatilinden bahsediyo. KeNdimde bile degilken. Kendimi sevemiyor begenemiyorum. Sacimi kestim yorum bile yapmadi. Cok takintiliyim artik.

Hep güzel kadinlara bakiyor gibi geliyor bana. Kendime güvenim sifir oldu. Görümcem boyumla kilomla burnumla hep dalga gecti. Artik toparlayamiyorum kendimi sanki.napcami bilemiyorum. Artik öyle bir hal aldim ki, afedersiniz ama aylardir cinsellik dahi istemiyorum, kendimden sogudugum gibi herseyden sogudum. Napmami önerirsiniz. Kendimi o kadar cirkin, bakimsiz hissediyorum ki anlatamam. Kilo vereyim dedim yilbasinda. Aradan aylar gecti ben hicbirsey yapmamisim. Bir bezginlik var üzerimde, 28 yasinda nasil bu hale geldim ben?

kendinizi el oğlu laf etti diye niye bırakıyorsunuz ki ? bence kendinize bakmaya başlayın kilo vermeye çalışın,kilo verdikçe kendinize baktıkça enerjiniz gelicek, silkelenin bence bu konuda, ve bol bol dua edin dua çok iyi geliyor gerçekten

Ya birde asil moralimi bozan birseyler daha var. Kayinvalidemle yasiyoruz. Yeni evli oldugumuz halde hic saygi duymuyor. Sabahlari oglunu gelip kaldiriyor, ben varim yokum tinlamiyor bile. Yemekte hep onun yanina oturuyor. Esimle bir yere gittik mi basliyor söylenmeye. Benide götürceklerdi, seni niye götürdü. Yok iste, hasta oldugumda, cok evhamlisin cok dikkatsizsin, abartma falan gibi laflara maruz kaliyorum. Elimden gelenin fazlasini yapmama ragmen böyle muamele görmemde beni etkiledi sanirim. Ona gittigimizde et yemedigimi bildigi halde hep etli yemek yapar. Oglu seviyor diye. Bana sirf ismimle hitap eder. Bense ona anne derim. Ama baska bir gelin aradiginda altinim der, bana bakarak. Benimle neden bu kadar ilgisizler onuda algilayamadim. Iyicene icime kapandim artik. Kendimi fazlalik gibi görüyorum.sevilmiyorum sanki esimin ailesi tarafindan. Aranip sorulmam. Arayip sordugundada aaa unutmusuz seni derleR. Kayinvalidem ben kac kere aramama ragmen hep esimi arar. Ben bu kadarini haketmedim. Bu yüzdende sansanirim kendimle cebellesiyorum. :KK43:

Birde hasta oldugumda esim ilgilenmeye calisir benimle, ayni anda ay benimde suram agriyor kolum agriyor vs gibi nazlanmaya basliyor, artik cok sikildim, cocuk gibi ya... daha yeni evlikigini bile tadamiyorum. Ne yaparsam yapayim yaranamiyorum, cok yoruldum...
boş ver kayınvalideni çoğu kayınvalide böyle bu gün kızkardeşimle konuştuk telefonda..kız kardeşimin kaynanası diğer gelini övüyormuş,...belli etme sende iyi falan de dedim,suratını bozuk görürse daha çok yapar..boş ver al eşini gidin tatile..oh keyfine bak..alt üst müsünüz

bizde yaşıyoruz bu tür sorunlar.vallahi bende kiloluyum.65 kiloyum.boyda 160 sanırım var.selülüt o biçim.çokta güzel değilim.ama kendime bakıyorum.bende zaman zaman kafaya takıyorum.ama senin gibi hayattan kopmuyorum.bir kere şu depresyondan çık.iradeliysen kilo vermeye başla sen kilo verdinmi bak taşlar yerine nasıl oturacak.birde kaynananı ne takıyorsun kafana hepsi aynı.hiç umursama saygılı ol.eşin görsün haksızlıkları,asla şikayet etme eşine.pirim verme.oda eğer insansa anlar bir yerden sonra sana yapılan haksızlığı görür ve senin yerine cevap verir.tatlım.lütfen mutlu olmak istiyorsan kilo ver.kilo ver.kilo ver.devamı gelecek.kendini sevdiğin zaman bak kimseyi takmazsın.kaynana koca görümce vız gelir sana.

Dalga geçtikleri konu kilo ve burunmu ?

Şunları söyleyebilirim ; Öncelikle görümcenin öyle demesi çok yersiz. Kimseyi yargılamıyacaksın hepimizi Allah yarattı. yalnız kişinin bakımı ve vücuduna bakması onun elinde. Yani sizin bir yerden başlamanız lazım okudugum kadaryla es geçmediysem bir çabanız yok. Bu yüzdn de isyan ediyosunuz ama yaptıgınız bişey yok ki ugraşsanıza insanlar nasıl yapıyor.
Kimse dogarken özgüveni tavanda dogmuyor.
Bişeyler yapa yapa kendinizi özel ve birşeyler başarmış olarak hissederseniz özgüveniniz gelir. Bende zamanında bir konu açmıştım bakarsanız görürsünz kendimi güvensiz hissediyodm boş ve kendimi dinlediğim bir dönemdi. Hmadolsun ki kendimi sorguya sorgulaya ve telkinleyerek kendime geldim hamdolsun. Tamamen sizin elinizde. Kimsenin kimseden bir farkı yok isteyen herkes yapar. O yapanlar kendine özgünei olan insnalar put gibi oturan insanlar degil heralde . Bişeyler yapıyolar övgü alıyorlar çünkü isteyerek ve inanarak yapıyorlar.Sizd yapabilirsiniz.
Görüntünüze kim ne derse desin aldırmayın. Herkesi dinlersek ohoooo milyon insan var bu ülkede herşeyi taksak nasıl yaşarız. Siz sadece kendinizi bir silkeleyin ve kendinize gelin. O zaman insnlar da bnu farkedicek . Özgüven görüntüde degildir. Davranışarda ve konuşmadadır. Ayrıca güzel bakanda güzel görür bu kadar diyorum.

Çok şeyler söyleyebilirim senin için. Ama şu anda tam yatmak üzereyim, enerjim yok :KK45: Sonra yazarım ama şunu söyleyeyim. Yüzeysel sorunlar ve kök sorun vardır. Kök sorun derindedir ve onu çözemediğin müddetçe yüzeysel sorunlar çözülmez, çözülse de yerine başkası gelir veya aynı şey tekrar eder. Senin kiloların biraz yüzeysel sorun gibi. Asıl meselen kayınvaliden, evliliğinize ve sana saygısızlığı ve hayatında istediğin konumda olamamakmış gibi. Yalnızlık gibi..

İnsan mutsuz olunca yiyor, o an mutlu olmak için. Biraz da başkalarını protesto etmek ve kendini cezalandırmak için. Kayınvalidelerin sana tavrını sen içselleştirip, kendi kendine bak işte bu kadarsın sen, bir iradene sahip olamıyorsun filan diyen bir içses sanki. Eşinin seni savunması gerekir onların yanında. Sözlerin ağızlarına tıkaması gerekir, o senle şakalşsa da.

Çok kolay zayıflarsın, ilk anda bir 5 kg, sonrasında 5 kg . Toplam 10 kg de işin biter. Çocuğun yok, evde tutan yok. Doktora git, hemen başla kendin için çalışmaya, kendini şımartmaya. Biraz özgüvenle toplarsın bence se kendini.

olmasi gerekenin bi kac kg uzerinde bakimli,alimli,hos bi cok bayan var. siz kendinizi sevmez ve begenmezseniz karsi taraftan aksi bi tutum bekleyemezsiniz. siztrafa ' ben guzel.degilim ,cirkinim ' mesaji veriyorken adriana lima olsaniz kac yazar ,yine kendinize verdiginiz deger ve msj ile muamele gorursunuz. ise ,kendi fikirlerinizi degistirmekten baslamalisiniz

olmasi gerekenin bi kac kg uzerinde bakimli,alimli,hos bi cok bayan var. siz kendinizi sevmez ve begenmezseniz karsi taraftan aksi bi tutum bekleyemezsiniz. siztrafa ' ben guzel.degilim ,cirkinim ' mesaji veriyorken adriana lima olsaniz kac yazar ,yine kendinize verdiginiz deger ve msj ile muamele gorursunuz. ise ,kendi fikirlerinizi degistirmekten baslamalisiniz

Çözümü olan şeylere üzülmek bana çok saçma ve boş geliyo. Sizin ki de tam olarak bu. Bence bir-iki ay spora gidip Zayıflamak, hayatı böyle kendine zindan etmekten bin kat Daha kolay kusura bakmayın ama yani. En basit örnek alt komşumuz 3 ayda sadece sporla 92 den 68e düştü. Sizin ki bana hayattan vazgeçmeye sebep aramak gibi geldi ve kızdım resmen. Yaş daha 28 ama yilbasindan buyana Zayıflamak için hiç bi adım atmamissiniz ve oturmuş vay o öyle vay bu böyle yok bu ne tatili yok bu ne seluliti. Kocaniz size zorla ki yemek yediriyo? Kendi zayifliklarinizi bence insanlarin üzerine yıkmayın. daha 28 yaşında bi kadın, isteseydi yapardı. Net. Teşekkürler.

160 boyunda 78 kiloya çıkmıştım eşim hiç bir şey demedi..ama kendi rademle 50 kiloya düştüm..ve çok zor oldu midemi küçültmek..çok istemek gerek gerçekten çok..sonra burnuma estetik yaptırdım..şimdi mutluyum:nazar:

Azimli arkadaşım benim :KK60:

arkadaşım bunalımdasın.
herşeyden önce kendinle barışmanı öneririm.
sonrası zaten spor ve diyetle hallolur.

özgüvenini kaybetmişsin bence önce şöyle güzel kıyafetler al kendine hafif bir makyaj yapmalısın varla yok arasında fondöten tut göz farına kadar ama varla yok arası olacak boyun ve kilon kaç güzel giyinmeye başlayınca kilo vermek isteyeceksin daha da bakımlı olmaya çalışacaksın git tatile aldırış etme sen güzelleşme uğruna birşeyler yap maddi olarak durumunuz iyiyse spor salonuna yazıl kurslara yazıl aktif ol o zaman herşey yoluna girer KİMSENİN HADDINE DÜŞMEZ RABBİMİN YARATTIGI HERŞEYE AYNEN BUNLARI SÖYLE DALGA GEÇENLERE VE BENİM HADDİME DÜŞMEZ BENLE DALGA GEÇENLERE ALLAHA HAVALE EDİYORUM DE.

Maddi imkanlarınız var ise en az 1 ay a muhteşem bir değişim yaşarsınız.
Ama bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın bu arada görümcende çok terbiyesizmiş.
Boyun kilon kaç? Spora gitsen?
Burun içinde estetik ameliyat.
Saçını kestirip boyattın mı tamamdır.

Aynen birde yeni güzel kiyafetler tarzini begenmiyorsan degistirebilirsin. Hersey cok
guzel olucak. Agzina saglik cok güzel para varsa hepsini halleder:KK36::KK36::KK36:

X