• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum esimle

Sosal fobisi yok hayir. Aksine insanlar icinde sesi cok cikar. Lider gibi durur arkadaslari arasinda. Her konuda fikri vardir, her konuya söyleyecek birseyi vardir. Sadece saglikli iliskiler kuramaz. Bir süre sonra o bana sunu dedi, ben ona gicik oldum der mesafe koyar araya. Cok alingandir. Ama ona iyilik yapana, sonuna kadarda iyilik yapar, yari yolda birakmaz.

Fobisi yok, sadece huysuzun teki.
Ayyy benim eşime benziyor . Ama yenice anladım ki annesinden kaynaklı kaynıma kız istendi oğlunu övüyor altın gibi oğlan veriyom diye yani kendileri mükemmel başkaları sorunlu benciller

canım üzülme ya bence de açık açık konuş terapi almayı deneyin
bir de şu an mutsuz hissediyorsun kendini böyle devam ederse soğuyabilirsin eşinden öylesi daha kötüdür bak. çözmeye çalışın beraber atlatılabilir bir durum bu Allahın izni ile.

Konunu okudum babam geldi aklıma. Babam da şimdi azalsa da bir aralar böyleysi. Sinirli huysuz hemen kavga çıkaracak gibi. Evde biz huzursuzduk sürekli surat asmasından, insan üstüne alınmaya başlıyor çünkü ne yaptık ki surat asıyor diye. Bence içinde çözemediği birşey vardır eşinin de, küçüklükten gelen veya sonradan oluşan sıkıntılar. Çok fazla içine atan insanlar bir süre sonra böyle huysuzlaşmaya başlıyor.
Psikolojik yardım almazsa evliliği yürütemeyeceğinizi söyleyin. Evlilikte kadının da erkeğin de sorumluluğu tek taraflı yüklenmesi çok sıkıntılı bir durum bence. Diğerini hayata bağlı tutmaya çalışıp üstüne işle evle uğraşmak zordur. Bi de çocuk olursa iyice altından kalkılmaz hale gelir.
Siz hayata kocanızı avutmaya gelmediniz ki sizin de yaşamaya hakkınız var. Nereye kadar onu taşıyacaksınız. Çok iyi anlıyorum sizi annem de babamla düğüne bayrama hiçbiryere gitmek istemezdi sürekli surat astığı ve insanlarla tera konuştuğu için. Sor bir durum, sizin sosyal ilişkilerinizi de etkiliyor. Bence açıkça konuşun düzelmezse yolunuza bakın. İnsanlar birşeyler paylaşmak sevgi görmek can yoldaşı olması için evlenir, neden siz eşinize annelik edesiniz.
Allah yardımcınız olsun

Konunu okudum babam geldi aklıma. Babam da şimdi azalsa da bir aralar böyleysi. Sinirli huysuz hemen kavga çıkaracak gibi. Evde biz huzursuzduk sürekli surat asmasından, insan üstüne alınmaya başlıyor çünkü ne yaptık ki surat asıyor diye. Bence içinde çözemediği birşey vardır eşinin de, küçüklükten gelen veya sonradan oluşan sıkıntılar. Çok fazla içine atan insanlar bir süre sonra böyle huysuzlaşmaya başlıyor.
Psikolojik yardım almazsa evliliği yürütemeyeceğinizi söyleyin. Evlilikte kadının da erkeğin de sorumluluğu tek taraflı yüklenmesi çok sıkıntılı bir durum bence. Diğerini hayata bağlı tutmaya çalışıp üstüne işle evle uğraşmak zordur. Bi de çocuk olursa iyice altından kalkılmaz hale gelir.
Siz hayata kocanızı avutmaya gelmediniz ki sizin de yaşamaya hakkınız var. Nereye kadar onu taşıyacaksınız. Çok iyi anlıyorum sizi annem de babamla düğüne bayrama hiçbiryere gitmek istemezdi sürekli surat astığı ve insanlarla tera konuştuğu için. Sor bir durum, sizin sosyal ilişkilerinizi de etkiliyor. Bence açıkça konuşun düzelmezse yolunuza bakın. İnsanlar birşeyler paylaşmak sevgi görmek can yoldaşı olması için evlenir, neden siz eşinize annelik edesiniz.
Allah yardımcınız olsun

Cocukken siddet ortaminda büyümüs. Kayinpederim huysuzmus cok. Ablasi evlenmis, gelip eve kayinvalide mi dövmüs kizi niye verdik biz diye. Böyle bir psikopat yani. Esim, babamin kafama silah dayayip seni öldüreyim mi dedigi günleri unutmadim diyor. Sarhosken yaparmis. Ama simdi baksaniz o adam bu adam mi dersiniz. Hala kayinvalidemin dedigine göre huysuzluklari var, ama civil civil bir adam ailesine düskün, torunlarina cocuklarina düskün. Esim torunlari olduktan sonra degisti dedi. Ama babasina cok sert davranir. Yani bi taraftan siddet icinde büyümüs bir cocuk, bir tarafanda babaanne ve dede tarafindan, anne tarafindan asiri pofpoflanmis, hic sorumluluk almamis.

Ama banane ki??? Ben mi cekecegim derdini??? Mutsuz ve huzursuz bir insan oldugunu, hayattan zevk almadigini kendisi söylüyor. Depresyondasin diyorum yok diyor. Psikolojik tedavi de sart biliyorum.

Cocukken siddet ortaminda büyümüs. Kayinpederim huysuzmus cok. Ablasi evlenmis, gelip eve kayinvalide mi dövmüs kizi niye verdik biz diye. Böyle bir psikopat yani. Esim, babamin kafama silah dayayip seni öldüreyim mi dedigi günleri unutmadim diyor. Sarhosken yaparmis. Ama simdi baksaniz o adam bu adam mi dersiniz. Hala kayinvalidemin dedigine göre huysuzluklari var, ama civil civil bir adam ailesine düskün, torunlarina cocuklarina düskün. Esim torunlari olduktan sonra degisti dedi. Ama babasina cok sert davranir. Yani bi taraftan siddet icinde büyümüs bir cocuk, bir tarafanda babaanne ve dede tarafindan, anne tarafindan asiri pofpoflanmis, hic sorumluluk almamis.

Ama banane ki??? Ben mi cekecegim derdini??? Mutsuz ve huzursuz bir insan oldugunu, hayattan zevk almadigini kendisi söylüyor. Depresyondasin diyorum yok diyor. Psikolojik tedavi de sart biliyorum.
Kesinlikle tedavi şart. Konunun uzmanı değilim ama çoğu davranışı depresyon belirtisi olabilir. Depresyon olmasa bile hem kendinehem size psikolojik zarar veriyor. İlla dövmek değil bu da psikolojik şiddettir. Sizde huzur bırakmamış belli ki. Bir süre uzak durun ve doktora görünmesi için ikna etmeye çalışın. Hayatı sürekli huzursuz yaşayan biri sizi de huzursuz eder.

Ayyy benim eşime benziyor . Ama yenice anladım ki annesinden kaynaklı kaynıma kız istendi oğlunu övüyor altın gibi oğlan veriyom diye yani kendileri mükemmel başkaları sorunlu benciller
Kızzz anasına laf etmeyin belki karakterleri böyledir benim büyük kızım akrep burcundan anam arkadaş ben böylesini görmedim çoçuğu mutlu edip bir gülücük alamadık arkadaş edinmez edinsede mutlaka kusur bulur çabuk alınır hiç gülmez en komik filmleri açıyorum gülsün diye biz yerlere yatarken o ne varkiiiii bunda bu kadar gülüncek der kızım babaannen deden gelmiş koş sarıl derim offfff offkiiii offff niyeki sarılayım hoşgeldin diyeyim der anne olarak şen şakrak yerine göre olgun ortamına göre esprili her ortama uyum sağlayan biriyim eşimde öyle biZden nasıl oldu bu çoçuk çözemedik işin enterasan yanı cümle alem farkında bu niye böyle diye soruyorlar pedogog görüyor şuanda ona bile kafayı takmış niye çok soru soruyor bu kadın ona nekiii benim hayatımdan diyor faremi götürsembidakine yanımda korksunda soru sormasın diye plan peşinde yani demem okiii daha henüz 12 yaşında ilerdede böyle olucak korkusu sardı beni yanında 2 saat takılan adamı full depresyona sokup intihar ettircek cinsden yokkk kardeşler kayınvaliden falan kaynaklı değil bunlar en azından ben ölçdüm biçtim test ettim çok zorrrmuşşş rabbim kimsenin başına vermesin full halil sezai takılıyoruz evde:KK14:konu sahibi senin allah yardımcın olsun canım vallahi çok zor yaşayan bilir derlerdi inanmazdım öyleymiş

Kesinlikle tedavi şart. Konunun uzmanı değilim ama çoğu davranışı depresyon belirtisi olabilir. Depresyon olmasa bile hem kendinehem size psikolojik zarar veriyor. İlla dövmek değil bu da psikolojik şiddettir. Sizde huzur bırakmamış belli ki. Bir süre uzak durun ve doktora görünmesi için ikna etmeye çalışın. Hayatı sürekli huzursuz yaşayan biri sizi de huzursuz eder.

Öyle oldu zaten. Ilk evlendik annem 6 ay sonraydi galiba geldi gördü beni inanamadi. 6 ayda napmis seni bu dedi. Sessizlesmissin, zayiflamissin, avrupada yetismis, egitimli bir kiz degilde köyden gelmis ezilmis bir kadin gibiydin dedi. Agladi annem beni görünce. Su an cok sükür kendimi buldum. Özüme döndüm. Ama simdide huzursuzum, o huzursuzluk gitmedi. Huzurumu cok kaciriyor. Mutlu degilim esimle. Hatta bazen tahammül edemiyorum onu görmeye. Gicik geliyor bana. Gecmisteki baskilarini unutamiyorum. Benim ona yaptigim fedakarliklari anlamayan biri. Tamam psikolojik olarak var problemleri, ama heptende degil, yani herseye akli calisiyor, isine gelmeyen seylere calismiyor.

Kızzz anasına laf etmeyin belki karakterleri böyledir benim büyük kızım akrep burcundan anam arkadaş ben böylesini görmedim çoçuğu mutlu edip bir gülücük alamadık arkadaş edinmez edinsede mutlaka kusur bulur çabuk alınır hiç gülmez en komik filmleri açıyorum gülsün diye biz yerlere yatarken o ne varkiiiii bunda bu kadar gülüncek der kızım babaannen deden gelmiş koş sarıl derim offfff offkiiii offff niyeki sarılayım hoşgeldin diyeyim der anne olarak şen şakrak yerine göre olgun ortamına göre esprili her ortama uyum sağlayan biriyim eşimde öyle biZden nasıl oldu bu çoçuk çözemedik işin enterasan yanı cümle alem farkında bu niye böyle diye soruyorlar pedogog görüyor şuanda ona bile kafayı takmış niye çok soru soruyor bu kadın ona nekiii benim hayatımdan diyor faremi götürsembidakine yanımda korksunda soru sormasın diye plan peşinde yani demem okiii daha henüz 12 yaşında ilerdede böyle olucak korkusu sardı beni yanında 2 saat takılan adamı full depresyona sokup intihar ettircek cinsden yokkk kardeşler kayınvaliden falan kaynaklı değil bunlar en azından ben ölçdüm biçtim test ettim çok zorrrmuşşş rabbim kimsenin başına vermesin full halil sezai takılıyoruz evde:KK14:konu sahibi senin allah yardımcın olsun canım vallahi çok zor yaşayan bilir derlerdi inanmazdım öyleymiş

Sizinki daha cocukmus. Ergenlik dönemine girmek üzere, degisir zamanla insallah.

Merhaba, konunuzu baştan sona okudum. Bence ayrılık çözüm degil. Çünkü siz bunu yapsanız bile o insanı sevmekten vazgeçemiceksiniz. Yoksa bu kadar şey yaşanılırken 5 sene dayanmak kolay bir zaman dilimi değil. Kendi ile geçmişi ile şuanı ile problemleri olan bir insan sadece.. Ona yakın gelen birileri olsaydı sorunları çözebilirdi. Yada biraz rahmani konuda inancı olsaydı bu konuda kendi gücüyle de atlatabilirdi. Ama o durdukça bir şey yapmadıkça dibe batıyor.

Ben de 2o13 Kasım ayından beri evliyim. Eşim ile çok severek evlendik. Gerçekten bazı günler çok mutluyken bazen mutsuzluğun dibini gördüm. Her ne zaman mutsuz olsam acaba boşansam mı ben nasıl evlendim neden bu adamı seçtim dedim. Ama sonra durdum düşündüm kendimi yonttum o dipten çıkarmayı başardım. Yani tabiki evlilik de mutsuzlukta var ama mutluluk ağır basıyor diyemiyorum. Eşimi hala çok seviyorum ona çok aşık biriyim. Hala bir yer de bulaşacagımız zaman yada ona dokundugum zaman o heyecanı içimdeki kıpırtıyı hissederim. Bunun tek sebebinin de onun da hala bunları hissettigini bildigimden galiba..

Size önerim eşinizden uzak durun. Saklayın kendinizi. Konuşmayın. Hiç bir şey paylaşmayın. Evliligi bir arkadaş ilişkisine dönüştürün. Yaptıklarına size sorduklarına ilgisiz cevaplar verin. Onsuz dışarı çıkın gezin eglenin. Eve keyifle girin ama yaptıklarınızdan bahsetmeyin. Eminim bu onu dize getirecektir. Kendine de ne yapıyorum ben diye soracaktır. Size bu sefer ilgiye yönelecektir. ( diye düşünmekteyim. )
Ha ben bunları da yaptım olmuyor derseniz. Bence manevi olarak para almayacak bir hocadan yardım isteyin...

Vazgeçmeyin.. Vazgeçseniz bile keşke şunları da yapsaymışım demeyin..

Ayyy canım çocuk değişir bende çok ruhsuzdum annem bana soğuk nevale derdi ama şimdi sulu göz oldum geçicidir inşallah. Bende konuyu açan arkadaş gibi çok bunaldım eşim sürekli depresyonda bu benide çok etkiliyor kendisi namazını geçirmez maşallah ama ben kılmadığım için eleştirir . Çocuğu bakış şeklimi eleştirir. Beni kendime yetersiz hissettiriyor . Ben kızdığımdada ne var bunda diyor . Deli ediyor beni yaa . Biyerlerimi sıkıp aldığımız araba aikesinin sanki devamlı onları gezdiriyor. Tamam annesi babası ama herşeyin olçusu olması lazım . Offfff ben bunlara çok uyuzzz oldum.

Olmuyorsa olmuyordur dedim bende kendime cogu kez, ama korkuyorum. Cok hemde. Pisman olmaktan, acabalardan.
Haber okur, program izler, facebookda takilir. Bilgisayarsiz günü gecmez. Evdeyse eger sabah kalkar kalkmaz bilgisayara kosar aksam yatana kadar. Benide kendine benzetti. Yürüyüs yapalim derim yok der. Bir yerde yemek yiyelimerim yok der.
Gecen gün ilk defa ben evlilik icin yaratilmis bir adam degilim, hic birsey gelmiyor elimden, bunun sende farkindasin dedi.

Cinsel hayatimizda bir problem yok hayir.
O bilgisayarın o evden gitmesi Lazım sizin birlikte zaman geçirebilmeniz Lazım canım

Esimle konustum. Yine eve geldi bilgisayari acti. Ne konusacagiz dedi, kapat bilgisayari konusalim dedim. Kapatamam konus dedi, sesini kisti bilgisayarin. Kapat dedim tekrar yine kapatmadi. O bilgisayar onun karisi, resmen üstüme kuma.

Benim seninle ilgili sorunlarim var ve senle bu konuyu son kez konusacagim dedim. Beraber vakit gecirmiyoruz, evlilik cüzdanindaki fotomun yerine bu bilgisayarin resmini yapistiracagim dedim. Ikincisi is konusunda tembelliklerin beni boguyor, senden cocuk düsünmüyorum eger bu ergenlik dönemini bir an önce terkedip, sorumluluk almazsan. Madem evliligi kaldiramiyorsun, o halde ne bana ne kendine yazik etmeyelim dedim. Sana süre taniyorum dedim.

Beni cocukla mi tehdit ediyorsun dedi. Süre taniyamazsin bana dedi. Nolursa olsun dedi. Yine herzamanki gibi kabadayi konusmalari. Biraz yine kirilir ve sasirir gibi oldu icimi dökünce sonra hemen kendini toparlayip savunmasini yukardaki gibi yapti.

Sen es olarak bana ne katkida bulunuyorsun diye sordum direkt. Hic cevap veremedi yüzüme bakti sadece. Ben yalnizda yasarim dedim. Yine birsey demedi.

Istedigim süreyi tanirim dedim, bu benim elimde ki birsey. Ya degisirsin, ya da yapilacak güzel birsey var dedim. Iyi olsun bakalim dedi. (icimden bi sürü küfür geciyor suan)

Su an konusmuyoruz. Bilgisayariyla ask yasamakta.

O bilgisayarın o evden gitmesi Lazım sizin birlikte zaman geçirebilmeniz Lazım canım

Nasil evden gidecek ki? Esimle konusup günde sadece 2 saat bilgisayar hakkimiz var desem, kabul edebilecek biri mi, degil. Kabul etse bile, ertesi gün fikri degisecek. Öyle biri o.

ben olsam bu konuşmanın ardına ben dışarıda kahve içmeye gidiyorum der giderdim.

evde tek kalsın, onu tınlamayan bir kadın oldugunu anlasın otursun bılgısayarına sarılsın diye. umursamamak , odunluk nasıl olurmuş görsün.
sinir oldum eşinee.

ben olsam bu konuşmanın ardına ben dışarıda kahve içmeye gidiyorum der giderdim.

evde tek kalsın, onu tınlamayan bir kadın oldugunu anlasın otursun bılgısayarına sarılsın diye. umursamamak , odunluk nasıl olurmuş görsün.
sinir oldum eşinee.

Kahve icmeye gitsem ne degisecek ki, eve geldigimde odun yine ayni odun. Ben yan odaya gectim zaten, cami kapiyi kapatmis icerde bunalmiyorda, darlandim, actim penceremi kendi basima oturuyorum, onun yüzünü görmek istemiyorum. Simdi o ona söylediklerimi düsünüyor biliyorum. Dedim ya es olarak bana ne katkin var senin. Düsünsün Dursun ama kuyrugunu dik tutar.

Kahve icmeye gitsem ne degisecek ki, eve geldigimde odun yine ayni odun. Ben yan odaya gectim zaten, cami kapiyi kapatmis icerde bunalmiyorda, darlandim, actim penceremi kendi basima oturuyorum, onun yüzünü görmek istemiyorum. Simdi o ona söylediklerimi düsünüyor biliyorum. Dedim ya es olarak bana ne katkin var senin. Düsünsün Dursun ama kuyrugunu dik tutar.
Beni yanlis anlama da o pcnin basindan kalkmadysa bisey dusunecegni sanmiyorum. Bu evlilik icin yapabilecegin tek sey haber vermeden interneti kestirmek veya modemi bozmak

Beni yanlis anlama da o pcnin basindan kalkmadysa bisey dusunecegni sanmiyorum. Bu evlilik icin yapabilecegin tek sey haber vermeden interneti kestirmek veya modemi bozmak

Su an modem kaldigim odada makasla kabloyu kesmek istiyorum. Isin aksi tarafida is geregi benim internete ihtiyacim var.
Düsünüyor düsünüyor taniyorum esimi. Ama sadece düsünür ve konusur o. Icraat sifir sifir sifir.

Su an modem kaldigim odada makasla kabloyu kesmek istiyorum. Isin aksi tarafida is geregi benim internete ihtiyacim var.
Düsünüyor düsünüyor taniyorum esimi. Ama sadece düsünür ve konusur o. Icraat sifir sifir sifir.
Hayata karsi hantal bir adam sanirim. Sana sabir diliyorum. Boyle insanlar cok zor duvar gbi...insana fenalik getirir. Bagrp cagrsa daha iyi bence

Back
X