- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
Cocuk yapalim da duzelir diye dusunmediginiz icin tebriklerHayir yok. Düsünmüyorumda. Aslinda cok istiyorum, ama esimle böyleyken düsünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuk yapalim da duzelir diye dusunmediginiz icin tebriklerHayir yok. Düsünmüyorumda. Aslinda cok istiyorum, ama esimle böyleyken düsünmüyorum
Inancli bir insan eşine iyi davranir ....Cok güzel anlatmissiniz.Tabii ki evliliklerde arti ve eksiler herzaman vardir. Ama sizine evliliginiz artilari eksilerinden fazla gibi geldi. Bence mutlu bir evliliginiz var, borc konusu haric, insAllah onuda en kisa zamanda düzeltir esiniz.
Bizimkisinin eksileri daha fazla gibi geliyor bana:
Calismayi sevmez, hic bir konuda yardimci olmaz (ama hic bir konuda), ortak hic birsey paylasmayiz (afedersiniz yatak odasi disinda). Sevgisini göstermez, sarilmaz, öpmez. Bazen cok saygisiz. Parasi varsa su gibi harcar, az ise cimriligin dibine vurur. Sorumluluk konusunda inanilmaz kötü yetistirilmis. Mutsuz, huzursuz, hayattan zevk almaz. Huysuz, kaprisli.
Iyi huylari
Evcimen, inancli, birsey alip satacagi zaman istisare'yi sever benle paylasir. Kötü aliskanliklarini sorarsaniz sadece sigara. Cok iyi sir tutar. Kendi aramizda yasadigimiz durumlari benim ailemle paylassada kendi ailesi ile asla paylasmaz.
Karar sizin..
Mutlu evlilikler var benimkisi mesela bir problemimiz oluncada cabaliyor en azinda düzelmeye calisiyor. Eşim sosyal bütün gün calişir aksamda cocuklarini gezdiri hafta icide. Hafta sonu cocuklari alir yüzemege sinemsya getirir ben ev islermi daha rahat yapayim diye. Bir arkasimami gidecem bakar evde. Bende ona karşi öyleyim hersey karsilikli hayatta. Hergün.iş cikisi bir eksigin varmi diye arar. Ailemide arar alis verisiniz lazim mi diye sorar.ysni böyle erkeklerde var demek istedim allah başimdan eksik etmesin. Bence bu adamla ömrünüzü cürütmeyin.boşanmak dünyanin sonu degil.sizde evlilik yok zaten calsiyorsunuz oda paranizi yiYor ve cinsel ihtiyaclarini karşiliyorsunuz okadar. Ne azi nede fazlasi.ortada bir evlilik yok. Madem.bilgisayirinlan mutlu onunla nikah kiysin sizinle degil. Hani cabalasa kapasa o aleti sizin icin ama az ama cokoda yokcok tesekkür ederim. Bu arada müsait oldugunuzda mutlu bir evliligin tanimini yapar misiniz, evlisiniz galiba? Biliyorum her evlilik farkli, ama cogu acaba benim ki gibi mi, ben mi abartiyorum evliligi kafamda diye merak ediyorum.