• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum esimle

Onu bir süre hiç umursama, hiç birşey sorma, soğuk davran, yokmuş gibi davran. Arkadaşlarına vakit ayır gül eğlen, belki o zaman kafası dank eder.

kendini duygularını bu kadar güzel ifade edebilen birisiniz eşinize bakın gıcık oldum
bence esiniz ciddi anlamda bencil biri çaba yok özveri yok siz herseyi omuzlamissiniz onun da ekmeğine yağ surulmus mesela market poşetleri ağır oluyor çok zorlanıyorum birlikte ugrayalim mi deyin çalışıyorum çok yoruluyorum sadece salon da olsa supurge yapabilirsin deyin eşim yardım etmekte miziklandiginda bana günah değilmi diyorum ne biliyim merhametli yönüne dokunun eminim yapmışsınızdir cogunu
O bilgisayarda takılırken gidin diZine yatın omzuna yaslanin belki zamanla o da bu tarz sevgi gösterilerine alisir

Hep siz ugrasin çabalayın demek gibi oluyor ben de öyle olmasını istemem ama 5 senedir bunlara rağmen süren bir evlilik varsa siz aslında boşanmak istemiyorsunuz demektir bence yine de zaman verin ve herseyi yüklenen isleri takir takir halleden taraf olmayın onu da tatlı dille yufka yürekli alıştırmalar çalışın arkadaşım ne bileyim Allah yardimcin olsun

Uzucu bir durum gercekten. Bu adamlarla evlenirken aklimiz nerdeymis bizim yahu. Herneyse derdine doneyim..

Esin bildigin halis muhlis 'huysuz'. Benim kp de aynen boyle bir adam, dort evladi var, dordude depresif sayilir. Mutsuzluktan besleniyorlar. Anne nekadar cabalasada baba okadar baskin ki, i ih olmuyo.
Sen sadece kendini degil, yarin oburgun cocuklarinida dusuneceksin. Boyle depresif huzursuz ve mutsuz bir adamla nereye kadar?
Ama elinden gelenin ennn iyisini yaptigindan emin olmani tavsiye ederim. Evlilik terapisinemi gidersiniz, esini ayri seanslarla bi piskologa mi gonderirsiniz..ihtiyaci var gibi duruyor.
Allah yardimcin olsun..huysuz biriyle zor yavrum zor..

Cok güzel anlatmissiniz.Tabii ki evliliklerde arti ve eksiler herzaman vardir. Ama sizine evliliginiz artilari eksilerinden fazla gibi geldi. Bence mutlu bir evliliginiz var, borc konusu haric, insAllah onuda en kisa zamanda düzeltir esiniz.

Bizimkisinin eksileri daha fazla gibi geliyor bana:

Calismayi sevmez, hic bir konuda yardimci olmaz (ama hic bir konuda), ortak hic birsey paylasmayiz (afedersiniz yatak odasi disinda). Sevgisini göstermez, sarilmaz, öpmez. Bazen cok saygisiz. Parasi varsa su gibi harcar, az ise cimriligin dibine vurur. Sorumluluk konusunda inanilmaz kötü yetistirilmis. Mutsuz, huzursuz, hayattan zevk almaz. Huysuz, kaprisli.

Iyi huylari
Evcimen, inancli, birsey alip satacagi zaman istisare'yi sever benle paylasir. Kötü aliskanliklarini sorarsaniz sadece sigara. Cok iyi sir tutar. Kendi aramizda yasadigimiz durumlari benim ailemle paylassada kendi ailesi ile asla paylasmaz.

Karar sizin..
Inancli bir insan eşine iyi davranir ....

cok tesekkür ederim. Bu arada müsait oldugunuzda mutlu bir evliligin tanimini yapar misiniz, evlisiniz galiba? Biliyorum her evlilik farkli, ama cogu acaba benim ki gibi mi, ben mi abartiyorum evliligi kafamda diye merak ediyorum.
Mutlu evlilikler var benimkisi mesela bir problemimiz oluncada cabaliyor en azinda düzelmeye calisiyor. Eşim sosyal bütün gün calişir aksamda cocuklarini gezdiri hafta icide. Hafta sonu cocuklari alir yüzemege sinemsya getirir ben ev islermi daha rahat yapayim diye. Bir arkasimami gidecem bakar evde. Bende ona karşi öyleyim hersey karsilikli hayatta. Hergün.iş cikisi bir eksigin varmi diye arar. Ailemide arar alis verisiniz lazim mi diye sorar.ysni böyle erkeklerde var demek istedim allah başimdan eksik etmesin. Bence bu adamla ömrünüzü cürütmeyin.boşanmak dünyanin sonu degil.sizde evlilik yok zaten calsiyorsunuz oda paranizi yiYor ve cinsel ihtiyaclarini karşiliyorsunuz okadar. Ne azi nede fazlasi.ortada bir evlilik yok. Madem.bilgisayirinlan mutlu onunla nikah kiysin sizinle degil. Hani cabalasa kapasa o aleti sizin icin ama az ama cokoda yok

nasil biriden bahsettigini cok iyi anladim
böyle biri ile 5 yil yasadigina göre sizinde psk su an cok normal degildir
hayir hayat böyle degil hayir evlilik böyle degil
bana kalirsa yalniz yasarsaniz daha mutlu olursunuz
zaten yalnizsiniz su an
böyle bir insani degistiremezsiniz
bu hastalik tedavi olmasi lazim amaaa
eminimki sizin hasta oldugunuzu düsünecektir

Back
X