• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum kafayı yiyeceğim :(

Kimse icin kredi cekme baban dahin ohh kadinlarla yesin sende öde.annen hicmi sormuyor bu kredi neyin nesidir diye cok tuhaf
en son çektiği krediyi işte elden çok borçlar vardı krediler birikti falan diyerek çekti annem inanmıyor zaten doğru söylediğine

Madem kvdesi öz teysesi sende babaannene söyle herkes bilsin babanin rezilligini akliniz varsada anneni al bosanip gidin. Direnmesi niye?ztn göz göre göre aldatiyor kizini calisitirip kadinlara yediriOr simdi birsey derdim ama ayip olur
babannemler biliyor zaten bilmez olur mu :KK43: kimse boşanılması konusuna olumlu bakmıyor yani babannemin söylediği yapmaz öyle bişey sıkışık o da borçları var falan filan:eek: herkes biliyor zaten diyorum ya

Öncelikle geçmiş olsun. Araba var anladığım kadarıyla. Onu satıp sizin adınıza olan borcu bir şekilde ödetin. Ondan sonra da o telefon konuşmasını yüzüne vurun. Tek kuruş da para vermeyin. Aldatma varsa da karar annende.

sorma insanın ağırına gidiyor gençliği hastanede benim peşimde geçmiş bir sürü masraf etmiş şimdi tabiki bende çalışıp ödeyecekmişim mantığa bakar mısın :KK43:

10 ay falan kaldı kredi bitmesine ve kredi bittiğinde toplamda 46 bin tl ödemiş olucam :eek:
Benim de oğlum doğduğundan bu yana doktor doktor gezmekten kurtulamadik ama tek düşündüğüm onun sağlığı idi..Şimdi sükrediyorum ki oğlum sağlığına kavuştu diye..Sizin babanızdan anca iskele babası olur..
10 ay sıkın disinizi sonrasında istediğiniz bir işe girip gerekirse resti çekin kendi hayatınızı kurun.
Kimseye minnet etceginiz bir durum yok zihniyet eğer buysa..

en son çektiği krediyi işte elden çok borçlar vardı krediler birikti falan diyerek çekti annem inanmıyor zaten doğru söylediğine
Yalan ztn bence annen bile boşanmiyorsa kendine ufak bir ev tut cik o evden madem ztn calisiyorsun ne guzel valla kizim calisin elalem yesin

babannemler biliyor zaten bilmez olur mu :KK43: kimse boşanılması konusuna olumlu bakmıyor yani babannemin söylediği yapmaz öyle bişey sıkışık o da borçları var falan filan:eek: herkes biliyor zaten diyorum ya
Niye borcu olsun evmi aldi arsami aldida borc borc borc yalan resmen

annenize söyleseniz de boşansa kurtulsa kadıncağız.
daha kaç ay kredi ödeyeceksin çok mu?

Ah bu babalar hayati bize zehir ettiler cok defa dusunmusumdur keske annemle babam zamaninda bosanmis olsalardida o zaman iyi kotu hayatimiza bakabilseydik

Seni oyle iyi anliyorum ki babamda evde yiyecek ekmek olmadigini bildigi halde kapiyi cekip gider ama aldigi maasida sevgililerine hic ederdi Rabbim bizim olan tarafini fitil fitil burnundan cikarsin insallah

Öncelikle geçmiş olsun. Araba var anladığım kadarıyla. Onu satıp sizin adınıza olan borcu bir şekilde ödetin. Ondan sonra da o telefon konuşmasını yüzüne vurun. Tek kuruş da para vermeyin. Aldatma varsa da karar annende.

evet benim ödediğim bir araba var ve bir kere bile kullanamadığım :KK43:

Yalan ztn bence annen bile boşanmiyorsa kendine ufak bir ev tut cik o evden madem ztn calisiyorsun ne guzel valla kizim calisin elalem yesin
annem boşanmak istiyor da işte nasıl olacak bende bilmiyorum yani diyorum insan hiç bir yönden şanslı olmaz mı bari hayatımda beni seven biri olsa karşıma hayırlı biri çıksa da mutlu olsam diyorum oda yok :KK14:

Benim de oğlum doğduğundan bu yana doktor doktor gezmekten kurtulamadik ama tek düşündüğüm onun sağlığı idi..Şimdi sükrediyorum ki oğlum sağlığına kavuştu diye..Sizin babanızdan anca iskele babası olur..
10 ay sıkın disinizi sonrasında istediğiniz bir işe girip gerekirse resti çekin kendi hayatınızı kurun.
Kimseye minnet etceginiz bir durum yok zihniyet eğer buysa..
aynen öyle bu işte çalışmak istemiyorum zaten çalışmaktan bile soğudum offf :KK43:

Niye borcu olsun evmi aldi arsami aldida borc borc borc yalan resmen
ev kredisi ve diğer borçları diyor işte
annenize söyleseniz de boşansa kurtulsa kadıncağız.
daha kaç ay kredi ödeyeceksin çok mu?
10 ya falan kaldı , annem zaten istiyor boşanmayı
Ah bu babalar hayati bize zehir ettiler cok defa dusunmusumdur keske annemle babam zamaninda bosanmis olsalardida o zaman iyi kotu hayatimiza bakabilseydik

Seni oyle iyi anliyorum ki babamda evde yiyecek ekmek olmadigini bildigi halde kapiyi cekip gider ama aldigi maasida sevgililerine hic ederdi Rabbim bizilan tarafini fitil fitil burnundan cikarsin insallah
amin inşallahhhhhh :cry:

Kredinizin bitmesine kaç sene kaldı ?
Ayrıca arabayı yenilemeyin
Kpssye falan girme sansınız yok mu?
Babanızdan uzaklasırsanız sizin için daha iyi olur.

Kredinizin bitmesine kaç sene kaldı ?
Ayrıca arabayı yenilemeyin
Kpssye falan girme sansınız yok mu?
Babanızdan uzaklasırsanız sizin için daha iyi olur.
10 ay kaldı yok allah korusun yeniler miyim başıma bunların geleceğini bilseydim zatennn :eek:

çok yalnız hissediyorum yaaa :KK61:

çekme kredi sende nedeninide söyle bize söylediğin gibi hepsini babanada söyle hem hasta birine nasıl böyle davranıyor ben anlamadım ...

babam bir şirkette danışman iyi bir konumda yani :KK51:

Baban iyi bir konumda madem bence maaş kartınızı alın ve hiç bir şekilde para vermeyin hele ki o konuşmadan sonra... ayrıca annenin bilmesi gerekiyor böyle huzursuzluk nereye kadar.. Ayrıca erkek kardeşinde ufak değilmiş neden engel oluyor annene yapılanları idrak edemiyor mu?

Back