- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi semelmelse
Güzel güzel okulunu oku. Şoföre falan bulaşma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
servis soforunden bagımsız olarak bu olay beni üzüyor ya , belki ailesinin durumu yoktur belki hayat onun için çok zor gecti okul yerine çalışmak para kazanmak zorundaydı . belki hayat görüşlerimiz aynı,benzer yerden bakıyoruz belki hayata (bunu onun için değil genel olarak söylüyorum) bir okul ilişki evlilik gibi konularda nasıl bu kadar etken oluyor anlayamıyorum ama haklısınız hayatın gercekler bunlar , hayat bu şekilde yürüyor. elimden geldiğince temkimli davranmaya calısıyorum hatta bazen kendime bile sasırıyorum , bugune kadar benimle ilgilenen cocuklara karsı hiç bir şey hissetmezken tanımadıgım bi insana karşı kalbimin hızlı atması ellerimin terlemesi gidip onunla konuşma isteğimi görmezden gelip uzak durmaya çalışıyorum.belki de bana ilk yaklaşımının etkisi var bunda dediğiniz gibi ilk itiraf pek hoş biçimde değildi.sizden ufak bi kardeş olarak cevabınız için teşekkür ediyorum :)besbellı asık olmaya baslamıssın....ama bır abla tavsıyesı olarak uzak dur derım.oncelıkle boyle bır ıltıfat eden bır adamın resmen sokaktan gecen kıza laf atmaktan farkı yok yaptıgının..hadı onu gectım....ınsnaları kuçumsemek degıl haddım ama davul bıle dengı dengıne....tutkı ılışkı basladı...evlılığe gıtmeyecek bellı...çok yıpranacaksın...daha cok gencsın....sana denk olanlarla arkadaslık etmenı tavsıye ederım...hayata bakışının bır dolmuş soforunden cok farklı oldugunu dusunuyorum...bunu 19 yasında henuz anlayamazsın tabı...uçuşuyorsun şu an...ama ılerde uzulmemek ağlamamak ıcın hıslerıne dur de bence.....çunku aşk acısı kolay kolay unutulmuyor
servis soforunden bagımsız olarak bu olay beni üzüyor ya , belki ailesinin durumu yoktur belki hayat onun için çok zor gecti okul yerine çalışmak para kazanmak zorundaydı . belki hayat görüşlerimiz aynı,benzer yerden bakıyoruz belki hayata (bunu onun için değil genel olarak söylüyorum) bir okul ilişki evlilik gibi konularda nasıl bu kadar etken oluyor anlayamıyorum ama haklısınız hayatın gercekler bunlar , hayat bu şekilde yürüyor. elimden geldiğince temkimli davranmaya calısıyorum hatta bazen kendime bile sasırıyorum , bugune kadar benimle ilgilenen cocuklara karsı hiç bir şey hissetmezken tanımadıgım bi insana karşı kalbimin hızlı atması ellerimin terlemesi gidip onunla konuşma isteğimi görmezden gelip uzak durmaya çalışıyorum.belki de bana ilk yaklaşımının etkisi var bunda dediğiniz gibi ilk itiraf pek hoş biçimde değildi.sizden ufak bi kardeş olarak cevabınız için teşekkür ediyorum :)
aklımda bitirebilsem cok rahatlayacagım bunları kendime defalarca söyledim artık eyleme dökmem gerekiyoraşk denklığe bakmaz zaten...ama hayat bakar...evlılık bakar...aşk senın elınde olmayan bırsey ama kararlar elınde...ornek vereyım arkadasım avukat oldu gıttı ılk aşkıyla evlendı....esnaftı cocuk.....olmadı tabıkı yıllarca cıktılar ama evlenınce ayrıldılar...hayatın gerceklerı var canım...aşk çok guzel bır duygu ama sneı uzmedıgı surece.....yaşanmadan aklında bıtır derım yaşayıpta bıtırırsen acı olur
30 undan küçük diye biliyorum.Kaç yaşında bu şoför?
sanırım anladım :) seninle değil senin ilginle ilgileniyor diyorsunuz yani ?Bence senin aşık olasın tutmuş. Bence " yanlş anlama ama çok güzelsn " demesini ben olsam yanlış anlardım.belliki senin bakışlarını farketmiş ve senin düşünceni sınamış. Güzelsin yada değilsin onun için önemli olan ona gösterdiğin ilgiyi farketmiş.bilmem anlatabildimmi :)
kötü bi durum olarak değil de beni denemekten alıkoyan durumlar varadamın iltifat şeklini beğenmemekle birlikte kötü bir durum da göremedim
İlk iletişimi bile normal olmamış yani
Ben olsam sapık olduğunu düşünürdüm
Bence vazgeç çünkü yeni olduğu için ulaşılmaz geliyor gözüne duygu patlaması yaşıyor gibi oluyorsun
Ama zaman geçtikçe her şey basitlesiyor gözünde en sonunda da unutup gidiyorsun
Bence uzak dur canm, neden dersen. Yaş farkı çok da sıkıntı değil. Aranızda 7-8 yaş olduğunu varsayalım ama senin yaşın küçük henüz. Hani desem sen 23 24 o da 28 30 falan olsa daha uygun olur sanki. Bu gibi durumlarda çevremden duyduğum genelde erkeklerin bakış açısı ve isteklerinin farklı olduğu yönünde (asla genellemiyorum ) ama bu ihtimali de aklından çıkarma. Bizim minibüs hattında da vardı öyle bi tip ne zaman arabasına binsem başka kızla bakışıyor. Sen daha üniv. yeni başlamışsın hayallerin değişik planların var o bunlara ayak uyduramıcak belki düzgün biri olsa bile 1-2 seneye evlenmek isticektir.Her açıdan engel olur bu ilişki sana. Bi de iltifat demeye bin şahit olan güzelsin vs. lafı çok saçma geldi bana. Alalade herkese söylenebilir bi söz gibi. Abla tavsiyesi sana böyle insanlardan uzak dur. Amacını asla bilemezsin üniv ortamında kimseye güven olmuyor.O da biliyodur ailenden uzak yalnız olduğunu, boşluktasın şu an belli ki. Ben de küçük bi şehirde okuyorum ilk sene çok zorlanmıştım. Ama 2.seneden sonra arkadaş ortamı vs zaman daha iyi geçicek. İnan bana.
Ee sen ilgi gösterince oda boş durmamış tabi ama sana tavsiyem hiç bulaşma.bi arkadaşında dediği gibi güzel güzel okulunu oku.daha karşına neleri çıkarr :) herkeste aynı şeyi söylemiş zatens
sanırım anladım :) seninle değil senin ilginle ilgileniyor diyorsunuz yani ?
hakikaten 'yanlış anlama ama güzelsin' cok sacma bi laf.yanlış anlasam ne anlayacagım,doğru anlasam ne anlayacagım?
sen nerden bileceksin cnm evli olduğunu.evli adam bakar mı sağına soluna göz göze gelebilir mi başka bayanla ilifat edebilir mi böyle kolayca bekar olduğunu düşünmen çok normalmiş kendini suçlama.daha çok gençsin daha ne duygular yaşıcaksın kim bilir.ucuz kurtulmuşsun bence.merhabalar :)
o ihtimal hiç yokmuş,hiç!
en son bi hafta sonra üni okudugum şehre döneceğimi yazmıstım,nasıl heyecanlıyım onu göreceğim diye konuşacak mıyız diye.ilk gün öğreniyorum ki artık başka bi hatta çalışıyormuş.üzülüyorum tabi ama sonra diyorum burası küçük bi yer gidebileceğimiz topu topu dört-beş yer illaki karşılaşırız.hakikaten de öyle oluyor bizim burada bi tanecik çarşı var o haftasonu orada karşılaşıyoruz,göz göze geliyoruz selam vermek için hafif gülümsüyorum başını çevirip yolunu değiştiriyor.diyorum artık benimle ilgilenmiyor ya da başka birisi var.
.bi sonraki hafta durakta arkadaşlarıyla konuşurken rastlıyorum ona.yolun karşısından yine bakışıyoruz bi beş dk filan hiç gözlerimizi ayırmıyoruz ben duraga geldiğimde eyvallah diyip ayrılıyor arkadaşlarından.baya şaşırıyorum en azından bi selam veririz hani bi şey hissetmese bile iki kelam laf ederiz diyorum ama ..
sonra durakta beklerken arkadaşlarının konuşmalırna kulak kabartıyorum,mehmet in de ikinci yoldaymış diyorlar.içimden diyorum ki aynı mehmet mi ? ya başkasıdı belkir;sonra iyice anlıyorum o mehmet!
bi bakışıyla bile kalbimin göğüs kafesinden çıkmasına sebep olacak adam ikinci cocugunu bekliyormuş.ilk önce bi şok yaşıyorum sonra idrak ettikçe durumu başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibi oluyor.ikinci cocuk,ilki de var e tabi adam evli diyorum kendime.mideme yumruk yemiş gibi oluyorum.o an kendimden iğreniyorum evli bi adama karşı bunları hissettim diye.başa almaya çalışıyorum olayları ama neresinden tutsam benim ilk yazdıgım mesajdaki olaylar yasanırken bu adam evliymiş ,bi de cocugu varmış.sonra ondan öyle tiksiniyorum ondan elime verseler bayıltana kadar döverim diyorum ki o kadar sakin o kadar naif bi insanım sonra evindeki çocugunu eşini gözümün önüne getiriyorum,ağlamaklı oluyorum ama neye gözlerim doluyor bilmiyorum.
sonra kendime dönüyorum acaba ben mi yanlış anladım,ben mi yanlış yorumladım?
yoksa evli bi adam ile uzaktan flört mü ettim? o da flört! sayılırsa!
bilemiyorum,aklıma o heyecanlarım,o bi bakışla yüzümün gülmesi gelince hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
sen nerden bileceksin cnm evli olduğunu.evli adam bakar mı sağına soluna göz göze gelebilir mi başka bayanla ilifat edebilir mi böyle kolayca bekar olduğunu düşünmen çok normalmiş kendini suçlama.daha çok gençsin daha ne duygular yaşıcaksın kim bilir.ucuz kurtulmuşsun bence.