- Konu Sahibi JASMINE_84
-
canım eski erkek arkadaşıma iki üç ay önce mesaj attım ben seni üzdüm hakkını helal et nolur diye, bana sen beni mutsuz ettin hala neden böyle olduğumuza anlam veremiyorum, ben seni çok sevdim ama demek ki değmezmiş bunları haketmedim ben ama yine de mutsuz olmanı istemem tabi umarım mutlu olursun dedi sadece...siz olumsuzluklari kendi uzerinize yaftalamissiniz..aslinda sizinle alakasi yok bu kotu durumlarin ama vicdaniniz rahat degil,belkide hata yaptiginizi dusundugunuz icin bu denli rahatsizsiniz ve her durumu kendinize yormaya baslamissiniz..vicdaninizi rahatlatmak icin eski erkek arkadasinizin durumu hakkinda bilgi edinin..mutlu oldugunu gormek sizi rahatlatacaktir..
canım her gece dua ediyorum ama Allah günah yazmasın sanki o bile işe yaramıyo sanki hiçbişe haketmiyorum Allah da vermiyo diye düşünüyorum... psikiyatristi ben de düşündüm ama ne yazık ki maddi durumum bunu karşılayacak durumda değil ne yazık ki..canım dua inanç tövbe ve dua dua dua. bu mübarek günlerde Rabbimden ferahlık dile. ayrıca psikiyatriste gitmeni öneririm bu durum sende giderek takıntılı bir hastalık halini almaya başlayabilir.
canım her gece dua ediyorum ama Allah günah yazmasın sanki o bile işe yaramıyo sanki hiçbişe haketmiyorum Allah da vermiyo diye düşünüyorum... psikiyatristi ben de düşündüm ama ne yazık ki maddi durumum bunu karşılayacak durumda değil ne yazık ki..
ben de tam da bunu düşündüğüm için ayrılma kararı aldım uzun vadede onu mutlu edebileceğime inanmıyodum o yüzden doğru olan ayrılmak gibi gelmişti ama şimdi birini bu kadar mutsuz etmenin cezasını çekiyorum sanırım...ayrıca insan sevmedigi biriyle evlenirsede muhtemelen mutsuz olur ve karsı tarafı mutsuz edebilirdi birde o açıdan bakmalısın bence
Nasıl üzüldüm. Kelimelerden buram buram dert akıyor, bu ekrandan bile hissedebildim bunuAllah sabredenlerle beraberdir, isyana düşme sakın, bol bol dua et özellikle felak nas ve ayetel kürsi surelerini oku ve birde benim ruhumun yangın merdiveni olan inşirah suresi... Çok iyi gelecek sana inan bana
Allah razı olsun canımm, çok teşekkür ederim.. zaten Allahtan sonra size sığındım..Psikiyatrist yoksa biz varız ben herzaman dinlerim seni
canım her gece dua ediyorum ama Allah günah yazmasın sanki o bile işe yaramıyo sanki hiçbişe haketmiyorum Allah da vermiyo diye düşünüyorum... psikiyatristi ben de düşündüm ama ne yazık ki maddi durumum bunu karşılayacak durumda değil ne yazık ki..
canım üzülmee RAABİM SENI ÇETİN BİR SINAVDAN GEÇİRİYORR..bol bol dua et ,namaz kıl gör bak içindeki kasvet biraz olsun gidecek...
hersey duzelecek canım hep olumlu düşün..bu bir geçiş dönemii..
kendını bırakma ,isyan etme yarada na...
sabırr sabırrr sabırrr vee bol bol duaaaa...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİTANEM
Allah yardımcınız olsun.bol bol tövbe edin ve Çokca ALLAHI zikredin.Size tavsiyem Kuranı-Kerim okuyun ve namaz kılın.En iyi çözüm bu.Olumsuzlukları kafanızdan çıkarın.yaşadığınız olumsuzlukları bir şeylere bağlamayın.vicdanınızı rahatlamak istiyorsanız eski sevgilinizden helallık isteyin.
çok haklısın ben de ayrılırken öyle düşünmüştüm uzun vadede mutsuz olmak ve etmek istemediğim için ayrıldım.. umarım dediğin gibi olur canımSanssız bır donem gecırmıssınız umarım hersey yoluna gırer hayatınızda. Ama bunların hıc bırını o kısıden ayrılmıs olmanıza baglamayın. Eger ıstemedıgınız halde evlenseydınız hem onu hem kendınızı daha cok mutsuz etmıs olacaktınız. O yuzden kendınızı suclamayı bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?