Mutsuzlukta geberiyorum.

Böyle bir hayatı bırakmanın boşluğunu yaşıyorum diyorum işte zaten.

Eee nasıl yapalım o zaman? Çok zor.kendini kandıramayan insan ölür ya.

Iliskilere bakış açın baştan yanlış. Yarın ayrılırsak dimdizlak kalırım diye düşünmek gerçek bir ilişki değil. O olaya göremiyorsun, sen hayatımda biri olsun yeter ki diye bakıyorsun diğer şeylerin bir önemi yok. Böyle de gider durur herhalde.

Bi de ay yüzlü, ışıl ışıl boylu poslu birine özellikle de bu ülkede kimsenin başını kaldırıp bakmamasi imkansız, bakın zor demiyorum IMKANSIZ.
Yine hayalleniyorsun.

Peki.

Erkeksiz hayat yasayanlar daha mutludur sanirim
Sen erkekleri oksijen olarak goruyorsun
Su an 30 yasindasin istesen eski duzenine donersin belki ama bundan 20 yil sonra geriye donup baktiginda anlik heyecanlardan baska birsey kalmayacak elinde
Tabi herkes ayni yasamak zorunda degil yani su an 3 4 kisiyle takilip ilerde gelip yine yalnizim konusu acabilirsin
Ya da kalbini bedenini tek bir kisiye acip duzgun bir hayat yasamaya baslayabilirsin
Herkes tercihlerini yasar.

"Benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda görünen... " Hayatımda bu kadar çirkin çok az cümle duydum. Umarım bir köşede yapayalnız yaşlanırsın. Kalbin çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…