Mesela bana da bu aynı anda bir sürü insanı arzulaması anlaşılmaz geliyor.Iliskilere bakış açın baştan yanlış. Yarın ayrılırsak dimdizlak kalırım diye düşünmek gerçek bir ilişki değil. O olaya göremiyorsun, sen hayatımda biri olsun yeter ki diye bakıyorsun diğer şeylerin bir önemi yok. Böyle de gider durur herhalde.
Bi de ay yüzlü, ışıl ışıl boylu poslu birine özellikle de bu ülkede kimsenin başını kaldırıp bakmamasi imkansız, bakın zor demiyorum IMKANSIZ.
Yine hayalleniyorsun.
Kulak arkası bildiğimiz kulak arkası mı yaKulak arkası çok zevk vermiyor mu gerçekten
Çünkü o bir özgüven patlaması yaşayan, asla doymayan bi Ferhans... Ferhans olarak patlayınca Aysenimi ye geçmiş. Bir sonraki nicki merakla bekliyoruzYa bu üyeye neden herkes Ferhans diyor?
Ne alakası var canim.sen bir yanda 1.90 boyunda kaslı kapı gibi bir adam varken, 165 boyunca göbekli birine mi daha fazla talip çıkacağını düşünürsün, diğer adama mı? Bunun kötü kalpli olmakla ilgisi ne ? Ya da engelli biri gelse önüne, yürüyen biriyle aynı şartlarda olduğunu düşünür müsün? Bu kötü kalplilik mi şimdi? Dış görünüş cinsel isteğin baş tetikleyicisi değil mi ?"Benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda görünen... " Hayatımda bu kadar çirkin çok az cümle duydum. Umarım bir köşede yapayalnız yaşlanırsın. Kalbin çok kötü
Senin boyun kaç cm FerhanNe alakası var canim.sen bir yanda 1.90 boyunda kaslı kapı gibi bir adam varken, 165 boyunca göbekli birine mi daha fazla talip çıkacağını düşünürsün, diğer adama mı? Bunun kötü kalpli olmakla ilgisi ne ? Ya da engelli biri gelse önüne, yürüyen biriyle aynı şartlarda olduğunu düşünür müsün? Bu kötü kalplilik mi şimdi? Dış görünüş cinsel isteğin baş tetikleyicisi değil mi ?
155 olsa yazacak mı sanki? 172 cm falandır kesinSenin boyun kaç cm Ferhan
Ferhans: 20 cm ay pardon benim boyum mu 168Senin boyun kaç cm Ferhan
195lik adam nefes alan kadına asılan, aynanda bulduğu her kadınla yatan bir tipse 170lik adam zeki entelektüel bilgi birikimi olan, elit bir adamsa 170liği tercih ederim.Ne alakası var canim.sen bir yanda 1.90 boyunda kaslı kapı gibi bir adam varken, 165 boyunca göbekli birine mi daha fazla talip çıkacağını düşünürsün, diğer adama mı? Bunun kötü kalpli olmakla ilgisi ne ? Ya da engelli biri gelse önüne, yürüyen biriyle aynı şartlarda olduğunu düşünür müsün? Bu kötü kalplilik mi şimdi? Dış görünüş cinsel isteğin baş tetikleyicisi değil mi ?
Van .Hangi il de yaşıyorsun?
Hayatım yani kıskanıyorum evli kadınları dedikten sonra ben nasıl sana iyi yorum yapayım. Yani bana göre ters bir düşünce, ben etrafımda kocasından ya da sevgilisinden hediyeler alan mutluluk nârâları atan bir kadın görünce cidden çok mutlu oluyorum. Çünkü kadın olmak zor. Sevmek, sevilmek zor. Evlilik zor evlenınce aile büyüyor zor, çocuk yapmak zor. Bu kadar zorluğun içinde ama öyle güzel seven adamlar, kadınlar var ki, insan kıskanmayı bırak gözleri dolup imreniyor. Bana fiziksel olarak kastettiğin kişiler değil hep kendi skalamdaki kişiler geldi. Ha kastettiğin kişiler de gelse ben ha bu çirkin, engelli, fakir gibi saçma sapan şeyleri düşünmezdim. Çünkü benim aldığım aile terbiyesi ya da yaşadığım hayat bana kimseyi yargılamamam gerektiğini öğretti. Senle aynı değiliz ki be yavrum. Ama her şey tip falan değil gerçekten, tip olsa sen böyle yalnızım demezsin demi. Bir de ben tek eşlilikten yanayım yani aksini kesinlikle kabul edemem saygı da duymam, böyle birinin yanımda, yöremde olmasını da istemem. Ondan sana öyle bir tepki verdim. Yani ne dersen de bana mantıklı gelmez tıpkı benim düşüncemin de sana mantıklı gelmeyeceği gibi. Anneyim bak ben Türkiye burası, başına kötü olaylar gelir. 45 saniyelik bir haber olur gidersin. Etraf tehlikeli, ben güzel çiçeğim dıyorsun ama soldururlar. Lütfen dobarlan bıragma gendini 🖐Ne alakası var canim.sen bir yanda 1.90 boyunda kaslı kapı gibi bir adam varken, 165 boyunca göbekli birine mi daha fazla talip çıkacağını düşünürsün, diğer adama mı? Bunun kötü kalpli olmakla ilgisi ne ? Ya da engelli biri gelse önüne, yürüyen biriyle aynı şartlarda olduğunu düşünür müsün? Bu kötü kalplilik mi şimdi? Dış görünüş cinsel isteğin baş tetikleyicisi değil mi ?
Engellileri niye kattın şimdi? Gerçekten kötüsün.Ne alakası var canim.sen bir yanda 1.90 boyunda kaslı kapı gibi bir adam varken, 165 boyunca göbekli birine mi daha fazla talip çıkacağını düşünürsün, diğer adama mı? Bunun kötü kalpli olmakla ilgisi ne ? Ya da engelli biri gelse önüne, yürüyen biriyle aynı şartlarda olduğunu düşünür müsün? Bu kötü kalplilik mi şimdi? Dış görünüş cinsel isteğin baş tetikleyicisi değil mi ?
ben de anlamadım. neden bahsediyorÖpmekten bahsetmiyor Ferhans
Bir şey demiyecek çünkü diyemeyecek alinti yaptıklarına destan yazıyor biliyor işini1.80 der şimdi