Mutsuzlukta geberiyorum.

E sana da gelmiş koca istemiyorsun bacım tek eşli olmam diyorsun?

Kadın cinsel hastalık kapmak istiyor zaten. Seksi geliyor ona cinsel hastalığının olması.
Normal kafası yok onun

Burda dertlenip konu açan yardima muhtaç olan diğer kadınlara o yorumları yaparken sen ne kadar iyi kalpliydin Ferhans??

Haklıdın valla.bana arada geliyorlar böyle.bir hiddetle konu açıyorum.gerçekten istemiuorum sanirım.mantığım istiyor ama kalbim onaylamıyor.daha eğlence gerek diyor.akilla istekler çatışınca da eee çıkmadı ki diye sıyrılıp sorumluluk almak istemiyorum.kaç tane sevgilim evlenmeye yanaşmıyorum diye ilişkisini bitirdi.moralim bozuk olunca sağlıklı düşünemiyorum.buralarda ağlayıp kendimi küçük duruma düşürüyorum.

Bu akılla çok yanlız kalırsın

Yahu olay zaten ferhansın sevilmeme korkusu. O yüzden böyle uç bir insan çünkü sevilmeyişine bahane oluyor. Zaten dikkat ederseniz anneler, tacize uğrayan kadınlar toplum tarafından, özellikle de kadınlardan, en çok şefkati gören kişiler. Onlara saldırarak sevilmeyişini garanti altına alıyor.
Tek eşlilik istemiyor çünkü "sevgilisi" onunla neden beraber anlayamıyor. Sevgi mümkün değil. Bunu da ben aslında ona çok yükselmiyorum diye hafifletiyor ki adam onu terk ederse bahanesi olsun.
Ha bütün bu yazdıklarım da yaptıklarına bahane değil.
Çok eşli insanlara da tu kaka da demiyorum ama ferhans bunu normal bir psikolojiyle yapmıyor.

eşim de eşim diye.2.çocuğa istemeden hamile kalmış falan filan
Bu insanlar da tek eşli.
Aman bu da elimden giderse ben ne yaparım diye yoldaki adamlara bakmıyorlar. Hayatlarındaki insanı seviyorlar ve dış dünyaya kendilerini kapatmış haldeler. Bu yüzden hayatlarına evlenecek ve onlardan çocuk yapacak insanlar giriyor
Senle kim neden evlensin ki? Hayatında biri varken bile gözün dışarıda. Senle nikah kiyacak adam, doğacak çocuk sütçüden mi tüpçüden mi belli degil.
Erkekler tek tipe bakmazlar, karaktere de bakarlar.

Sadece erkek değil kadın için de böyle.
Evlenmek için evlenmesin benle. Yada seks yapacak kadın olsun diye de evlenmesin. sadece benimle beni sevdiği için evleneceği için evlensin isterim ben.
Uçana kaçana yürüyen, bakan, düşünen insanla olmaz.
Sevgiden, aşktan bir haber , sevişecek insan kalmazsa diye gezen birini kim neden sevsin de evlensin.

psikoterapi almanı mutlaka tavsiye ederim doğru düzgün bir terapistten.
ama bu hayat tarzıyla oralarda başın belaya girer. istanbul’a falan git bari. kimse naptığını bilmez görmez. cidden çok sıkıntı yaşarsın oralarda. hatta seninle canı istedikçe sevişmek isteyip şu an uzak durduğun adamlar başına bela olabilir seni çok zor duruma düşürebilirler. off cidden endişelendim senin için. oralar bu anlamda tekin yerler değil ya

Terkedilme şeman var sanirim, mutlaka psikologa aç bu sıkıntını aşabilmek için.

Sana da yazacak şimdi kalbin kötü diye :| bir insan ancak bu kadar haklı olabilir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…