Mutsuzlukta geberiyorum.

Ay ne kastın.
Ne mutlu ediyorsa onu yap.
Seni 10 erkekle takılmak mutlu edecekse öyle yaşa.
İlla herkes evlenmek zorunda değil.

Yani millete bu kocaları nerden buluyorsunuz deyip evliliğe yanaşmamana hayatta inanmam.

Normalde kulak arkasindan erkeksiz orgazm mi oluyosun? :) tek eşli oldum diosun yeterince randimanli aranıyor olamayabilir misin? Aldatmaya çalışıp da aldatamiosan yaşlanmissin demektir - oscar wilde in bi lafi var insan gencken aldatmamaya çalışır aldatamaz yaslaninca da aldatmaya çalışır aldatamaz diye. Ona benzemis seninki.

Çok ciddi sorunlarınız var.
Şu hayatta sizi seven, size saygı duyan tek bir insan olmadığına eminim. Hatta varlığınızın farkında bile değillerdir muhtemelen.
Bu kafayla yalnız ve mutsuz ölmeye mahkumsunuz.

Psikologa gitmesi lazim. Ne yasadigini bilmiyoruz. Nasil bir ailede buyudu, hayati nasildi vs diye.. neden boyle hissediyor..
Bu derece kirici olmayin insanlara karsinizdaki katil degil

Öyle valla.kapatamıyorum kendimi.haklısın.

bazen senin Ferhan değilse Ferhat olduğunu düşünüyorum

+1 kapıyı kapatıp gittiklerinde ona sonsuz guvenecegi kadına bakarlar. Tamam eğlence takilmaca iyi hoş ama bu uyeninki başka bişey aç gözlülük mu diyeyim doyamamak mi gözü dışarda olmak mı ne dersen de. Bu mantıkta biri evlense %100 aldatır ki.
Ama ben Ferhansin evlilere neden o kadar saydirdigini bu konusuyla beraber artık çok net anladım. Kıskanıp kıskanıp saydiriyor karşıdaki evli birisine

Yine Ferhans yine diğer kadınları kıskanması.. Alışıldık konu.. Geeeç...

Ferhans işin gücün ortalığı karıştıtmak, zevk alıyorsun bundan ama bazen o kadar mantıklı şeyler yazıyorsun ki, hesabını başkasının kullandığını düşünüyorum.Sonuç olarak ciddi bir vakasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…