Mutsuzlukta geberiyorum.

Bir arkadaşım vardı sizin gibi libidosu yüksek.Biriyle tanışır tanismaz ilk iş yatağa girerdi ama hiçbiri onunla ciddi düşünmuyordu ve çok kısa sürüyordu ilişkileri.Su an 42 yaşında hiç evlenmedi çünkü cinsellikle başlangıç yapınca erkekler onu hafif görüyorlar.

Burda dertlenip konu açan yardima muhtaç olan diğer kadınlara o yorumları yaparken sen ne kadar iyi kalpliydin Ferhans??

7 farklı adamla aynı yatağa giren ve de bununla övünen, " vuuu ben ferhansımı amanın yedirmem sen kendine bak " diyerek kendisini her daim savunan kankisinin bile namusuna laf uzatmış. Dinsizin hakkından imansız geliyor demek :)

Tüp bebek tedavisi gören üyeler ile dalga geçerdi bebek sahibi olmak isteyenlere
" vitaminsiz " yazardı.

Anne olmak yuva kurmak sevmek sevilmek istiyorum diyen üyeleri hor görürdü. Şimdi evlenip anne olmak istiyormuş :)

Evlilik demode çağdışı, bir gecede 4 farklı erkekle aralıksız birlikte olmak modernizm..

Bu iğrençliğe ne Rusya 'da, ne Belçika'da, ne de burada Finlandiya 'da şahit olmadım.

Evlilik öncesi sex tu kaka zinhar günah aman cehennemlik kafasında değilim. Bir gecede 4 kişiyle yatması ve vajinasının acı ve zevk içinde yandığını söylemesi korkutucu.

Ferhans değil Ferhat olduğunu düşünüyorum.

Memur olduğuna asla inanmıyorum öyle olsaydı ihraç ederlerdi çoktan. Memur erkekler bile aşırı dikkat ediyor doğuda küçük yerde mutlaka adı çıkmıştır zaten.

Kaldığın evin kirasını, suyunu, elektriğini böyle adamlar karşılıyor muhtemelen. Herşeyin bir karşılıgı var adamlar durup dururken sevabına mı evi tadilat yapıyor tamir ediyor taşınırken yardım ediyor. Erkekler aptal değil.

Hiçbir erkek böyle bir kadın ile ciddi adım atmaz. Hasbelkader bir adamla evlense bile boynuzladığında adam katil olur.

Sağlam kayaya çarpmış bu defa. Asker adam ipini çeker nüfustan siler. Zaten ailesi yok seveni akrabası dostu yok, ortadan kaybolduğunda onu merak eden de olmayacak. Sex and the city tarzı yaşama arzusu anadolu irfanında sökmez müslüman mahallede salyangoz satılmaz.

Gerçekten guzel olan slav kökenli göçmen kadınlar bile ben güzelim demiyor onun gibi ki ege li trakya lı kızlar ay gibi süt beyaz teni ile her daim dikkat çekmiş ve tercih edilmiştir erkekler tarafından.

Evli ve çocuklu kadınları özellikle de eşi yüksek statüde olan kadınları cok kıskanıyor. Kalbi fesat..kalbinin ekmeğini yiyor farkında değil.

Claire sürekli bu konulardan bahsediyorsun da sen de yapılan hesaplara göre evlenmeden hamile kalmışsın. O nasıl oluyor bir anlatır mısın? 4.5 aylık hamile olduğunu kendin söyledin. Evlilik tarihin de yaklaşık olarak belli. Tutmuyor yani.

Bu mesaja cevap alabileceğini düşünmen çok tatlı.

+1

imza kaşe mühür
Durup bu konuya dönüp hemcinsine peynir yakıştırması yapmak ne kadar sağlıklı acaba? Bi de sözde hamile olduğunu söylüyorsun kız çocuk olacağını hissediyormuşsun. Bunların hepsi doğruysa -ki şahsen ben inanmıyorum- büyük konuşmalara devam et yarın en istemediğin şey dibinde biterse çook kafanı vurursun

Ben onun evlendiğini bile düşünmüyorum. Erkekler tü kaka, düzgün erkek kalmamış diye burda dolaşırken birkaç hafta sonra aramıza nişanlı olarak geldi. Ya şöyle bir olay yaşandı ya da uyduruyo

Eklentiler

• IMG_6947.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 47
Kendi demesine göre boşanma aşamasında avukatın izniyle görüşmeye başlayıp, boşandıktan 2.5ay sonra evlenmiş. Ama o sürede burda ağlamaları mevcut. Hayal ürünü biri değil, trolune yapmıyor çünkü buradan biriyle reel hayatta görüştüğünü biliyorum. O yüzden ruhsal bir sıkıntısı var ya da bir kısmı gerçek olsa da bir kısmı hayal ürünü diye düşünüyorum.

Ay yok sallıyor cidden. Bak üşenmedim yazdıklarını buldum alıntılıyorum. 8 nisanda hep anneci erkeklere denk geliyorum görüşmeyi sonlandırıyorum diye şikayet ediyor. 14 nisanda 1 aydır konuştuğum biri var (sevgili değil sadece konuştuğu) benim gibi evlenip boşanmış birisi o da diyor. 20 nisanda yani 6 gün sonra nikah tarihi almışlar üstelik evlenip boşandı dediği adam bir anda hiç evlenmemiş bir adama dönüşmüş. Dışarda kimle görüşüyor bilmiyorum ama burda dışarda birileriyle iletişimi olup fake çıkan çok kişi oldu.

8 nisan

14 nisan
Arkadaş ortamında tanıştırıldığım ve yaklaşık bir aydır samimi sohbet ettiğim biri var. O da boşanmış ve inanır mısıniz bizimle
aynı sebepten !
20 nisan
Canım benim her gecenin bir sabahı vardır.

11 Ağustos Pazar günü 14:00 tekrar gelinlik giyeceğim.

Aaa ben de bu kısmı bilmiyordum iyice ilginç oldu şimdi tutmayan çok şey vardı da bu kadarını beklemiyordum. Ya ben de mesela bazı şeyleri gizleyip değiştiriyorum güvenlik sebebiyle ama bu baya bambaşka bir şey.

Bunu evli olan sen mi söylüyorsun yeni gördüm bu mesajı!

Ferhans a yeri geliyor saçmalıyorsun diye kızılıyor da eski konuya üşenmeyip yazıp pata küte dalmak niye?
İster sevelim ister sevmeyelim şahısların hayatı kendi tercihleri kendi iradeleri.
Belli sınırlar içinde eleştiri olabilir ama o kadar.
Yaftalamaya çalışmak hadsizlik. Yaşam stili diğerlerinden farklı diye illa her önümüze geleni ezikleyelim mi?
Tü sen kötü kadınsın mı diyelim, o da insan ne alaka severiz sevmeyiz bizi ilgilendirmez.
Çuvaldızı başkasına batırıyorsan iğneyi kendine batırmak lazım. Bu dünya hayatında hiç bir insan ne mükemmeldir ne de dört dörtlüktür.
Tepki gösterilecekse yeri ve zamanında veya o konu üzerinden devam etmek lazım. Temcit pilavı gibi sar başa sataş modunda bir arpa boyu gidilmez.
Saydırdın ne oldu ferhansa ilahi aydınlanma mı gelecek gururu mu incinecek ne olsun istiyorsun ki?
Eleştiriler acımasız olsa da çoğu akıllansın farklı bakış açısı olsun diye yapılır. Aşağılamak için değil. İkisini birbirine karıştırmayın

Bence önceden bazı değişiklikler veya abartılar katsa da gerçek hayatını anlatıyordu ama senin dediğin o 2.1 güncellemesinden sonra tamamen hayalindeki hayatı anlatmaya başladı. Veya arzuladığı hayatı anlatıp manifest yapıyor olabilir.

Ben o boşanma aşamasında tanıştık dediği detayı bilmiyordum mesela. Halbuki 9 ay önce hiçbir hakkını alamadan boşandığını, 2 kere boşanmış kadını kimsenin istemeyeceğini, intihar etmeyi düşündüğünü söylediği bir konu açmış. Biraz didiklesek daha neler çıkar. Neyse anlattığı şeyler uydurmasyon olsa bile umarım gerçekten mutludur.

Son düzenleme:
Güzel yorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…