- 27 Haziran 2023
- 233
- 218
- 18
Anlattilar valla.o yüzden bıraktım zaten.boyle oldu.
yani hangisi ben anlamadım açıkçası?.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.
.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.
Bizi okuma külfetinden kurtardığınız için çok saygılar, teşekkürler.neyyy
ne okudum ben şimdi
çok erkekli hayat istiyorum
tek erkekle yapamam
her gün başka bir erkeğin kollarında uyanmak istiyorum
ama bulamıyorum.
bu mu?
vay anasını sayın seyirciler.
Kendin aslında saydığın insanlar gibisin herkesi öyle sanıyorsun. İyi adamlar iyi kadınlarla çıkıp gittiler sen kendin gibi ruhu leş adamlara kaldınEvet belki de bilinçaltımda bu vardır.insan bir süre sonra alışıyor kullanılmaya, işi düşenin aramasına, rol yapanlara, saygısızlara.ben hiç düşünmedim mesela birinin benimle evlenmek isteyeceğini.aklımın ucundan bile geçmedi.seviyesiz, saygısız, çıkarcı ilişkilere öylesine alışmışım.bir de üstüne savunuyordum.sonradan zengin olan kişilerin bunu kaldıramamasına benziyor bu durum.
Bu kişinin sıkıntısını paylaşan insanlara yaptığı yorumları okudunuz mu?Psikologa gitmesi lazim. Ne yasadigini bilmiyoruz. Nasil bir ailede buyudu, hayati nasildi vs diye.. neden boyle hissediyor..
Bu derece kirici olmayin insanlara karsinizdaki katil degil
ferhans kız inthar mı ettin yoksa ?
nirelerdesin?
sanırsam o suçlu benim:)Dun kim kiskandirdiysa vebali boynuna artikintihar degil de kiskancliktan catlamis olabilir.
sanırsam o suçlu benim:)
Ferhansa yapilir mi bu ya simdi 3 gun kendine gelemez.
Çok zor tabii, düşünsene her gün aynı adam. Sabah kalkıyorsun aynı adam, akşam yatıyorsun aynı...resmen skandalZorlanmıyor musun?
Hem kocanız var hem de çalışmıyonuz en suçlu sizsiniz şuvan.
Yahu olay zaten ferhansın sevilmeme korkusu. O yüzden böyle uç bir insan çünkü sevilmeyişine bahane oluyor. Zaten dikkat ederseniz anneler, tacize uğrayan kadınlar toplum tarafından, özellikle de kadınlardan, en çok şefkati gören kişiler. Onlara saldırarak sevilmeyişini garanti altına alıyor.
Tek eşlilik istemiyor çünkü "sevgilisi" onunla neden beraber anlayamıyor. Sevgi mümkün değil. Bunu da ben aslında ona çok yükselmiyorum diye hafifletiyor ki adam onu terk ederse bahanesi olsun.
Ha bütün bu yazdıklarım da yaptıklarına bahane değil.
Çok eşli insanlara da tu kaka da demiyorum ama ferhans bunu normal bir psikolojiyle yapmıyor.
Haklıdın valla.bana arada geliyorlar böyle.bir hiddetle konu açıyorum.gerçekten istemiuorum sanirım.mantığım istiyor ama kalbim onaylamıyor.daha eğlence gerek diyor.akilla istekler çatışınca da eee çıkmadı ki diye sıyrılıp sorumluluk almak istemiyorum.kaç tane sevgilim evlenmeye yanaşmıyorum diye ilişkisini bitirdi.moralim bozuk olunca sağlıklı düşünemiyorum.buralarda ağlayıp kendimi küçük duruma düşürüyorum.
Yok kız saka yapıyorum ama vardır valla beb bir ara kayınvalideye yumruk seklinde masaj aletleri vardı eskiden ondan arıyordum. Erotk aletlerde cıktı hep titresimli falanDolap uygulamasına kadar gelmiş mi onlar?
Tek eşli tek seviştiği demek değilmi ? Tek sonuçta
Bu konu hortlamışTek eşli tek seviştiği demek değilmi ? Tek sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?