Mutsuzlukta geberiyorum.

Cok kotu bir kalbiniz oldugu icindir belki hanimefendi?

pEk tabi ben de sorunlariniz oldugunu dusunuyorum
ama tek bordorline olmak ddgil sizinki bu bahaneye siginmak olur sizin kalbiniz kotu

Kendi hakkinizda yazdiklariniz bile dogru olmayabilir

Sizin icin cok uzuldum
Sanal bir ortamda bile ozel gorunme kendini ovme cabasi o kadar degersiz hissediyorsunuz yani

Kendiniz hakkinda yazdkklariniz dogruysa da hauayiniz boyunca sevilmemissiniz

Borderline ve histeriksiniz
Asla yalniz kalamazsiniz
Hersey sizin etrafinizda donmeli ve en dikkat ceken siz olmalisiniz
Aksi takdirde aglama krizleri yada ofke problemi yasarsiniz
TErk edilmek sizin icin felaket
sOnunuz bihter gibi olmamali
Lutfen tedavi olun

Anlattilar valla.o yüzden bıraktım zaten.boyle oldu.

bi diyorsun ki adımı çıkarttılar -sayılır- doğudayım, sinir oldum + riskli, durulmaya karar verdim

bir diyorsun ki
.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.
yani hangisi ben anlamadım açıkçası?

bu arada ben çok eşliliğe karşı filan değilim
çünkü bana ne.
benim ahlak anlayışım da açıkçası cinsellikle alakalı bir tercihi içermiyor. hiç umrumda olmaz açıkçası benim kimin ne yaşadığı. tek eşliyim.

ama tabii ki yaşa da mutlu ol huzurlu ol, severek yaşa, isteyerek yap yani ne yapıyorsan...

ve fakat
şu anda birlikte olduğun adamla ilişki sırasında bile kendini zorluyormuşsun diye anlıyorum. resmen zorla zevk de almadan sevişiyorsun adamla. ki adamın performansı da iyiymiş. e sen sevmiyorsun bu adamı...ki çok öyle aman aman sevmeye de bilirsin, iyidir, o seni sever, senin de ilgin olur. ama cinselliği bu kadar önemseyen birisi olarak az biraz o yönde tatmin olursun bari..o da yok...(korkudan ayrılmıyorsun, yalnız kalcam diye ödün patlıyor onu anladık da)

neden?

neden konuyu ilk açarken "adam istedi tek eşli oldum" diye açtın sonra deştikçe yaşadığın yerde olası sıkıntılar dedikodular vs. olduğu ortaya çıktı...

niye böyle ,senin dünyana göre bakarsak "ilkeli" bir duruşu bile "bir erkeğin isteğine itaat etme" ile açıklama ihtiyacı duydun ? çok enteresan geldi bu bana. evli kadınları itaatkar mı buluyorsun?

ben psikolog filan değlim
şema mema filan bilmiyorum, hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil

daha anlamadığım bi sürü şey var aslında sende
.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.

???
aynı ortamdasın
aynı kadınsın
ne olmuş olabilir ki birdenbire yüzüne bile bakmaz kimse?

bu arada, genel geçer güzellik standartlarına göre, fiziksel açıdan dezavatajlı kadınlara en azından sokakta/ayaküstü/ilk görüşte beğeniyle ya da abazalıkla (öyle veya böyle) bakan erkek sayısının görece daha az olacağını bence de hepimiz biliyoruz -bu konuda üstüne gelinmiş olmasını da entresan buluyorum, neyse...

fakat dediğim gibi 1-2 günde y da ayda, birden küt diye kimsenin sana bakmaması mümkün mü yahu? biri yüzüne kezzap filan atmadıysa böyle bir şeyin imkansız olduğunu sen de biliyorsun? demi?

bu tamamen senin psikolojin...
tek eşli yaşamın böyle bir şey olduğuna dair algın....
tek eşli olursan hayatında başka kimse olmayacak diye öyle bir kafaya ulaşmışsın ki! hakketen durum böyleymiş gibi gelip yazıyorsun filan. gerçeklik algında sıkıntı var! bak bu gerçekten tehlikeli.

neyyy
ne okudum ben şimdi
çok erkekli hayat istiyorum
tek erkekle yapamam
her gün başka bir erkeğin kollarında uyanmak istiyorum
ama bulamıyorum.
bu mu?
vay anasını sayın seyirciler.
Bizi okuma külfetinden kurtardığınız için çok saygılar, teşekkürler.

Kendin aslında saydığın insanlar gibisin herkesi öyle sanıyorsun. İyi adamlar iyi kadınlarla çıkıp gittiler sen kendin gibi ruhu leş adamlara kaldın

Psikologa gitmesi lazim. Ne yasadigini bilmiyoruz. Nasil bir ailede buyudu, hayati nasildi vs diye.. neden boyle hissediyor..
Bu derece kirici olmayin insanlara karsinizdaki katil degil
Bu kişinin sıkıntısını paylaşan insanlara yaptığı yorumları okudunuz mu?
Evli ve çocuklu, ilişkisi olan olan insanları kıskanan, uzak durulması gereken bir sosyopat bu. Acınacak durumda gerçekten ve bu yolu kendi seçmiş.

Doğru diyorsunuz.

Ferhans kanka bak hayat cidden çok kolay. Ben 90 kilo filanim yatakta tek yaptığım sebze gibi yatmak ve makyaj yapmam ve kılıksız gezerim. Sevgilim var mutluyum hani deseler ki bu çocuğu birak sana her gun baska bir jason mamoa verelim hepsi sana ayni anda masaj yapsin istemem valla. Kilolu ve paspal olmak iyi bir şey demiyorum bu arada tabi ki bakımlı olmak istiyorum sadece biraz zor zamanlar gecirdim kendimi toparlamaya çalışıyorum. Ben kendimi salayim sevgilim de salsin o sekilde sonsuza dek patates kizartmasi yiyip tv izleyerek yasayalim ayda 1 seks yapalim da demiyorum. Ama hani değerimiz bunlarla ölçülmez anlatabildim mi? Sadece materyal şeylerle yani. Tamam ruhlar aleminde yaşamıyoruz fiziksel çekim hissetmedigimiz sevgili ile zaten olmayalım da. Ruh ve beden bir bütün. Mutluluk bu ikisine birden bağlı. Seks de yapmaya aynı zamanda sarılmaya. Heyecana da bağlı paylaşıma ve birlikte gülmeye de. Sen de bunların hepsini hak eden birisin çünkü hepimiz hak ederiz zaten ve bu yüzden hepsini birden aramalisin.

Eh o zaman eğlence de kötü bir şey değil belki zamanı gelince aşık olur tek eşli olursun. Bence o kişi de gelecek.

Merhblr öncelikli tüm herkeze allah kolaylıklar versin .bende yeni evliyim bendede sorunlar var bilmiyorum 1.5 aydır kimseye aileden paylaşmadım sabır diyorum ozetle erkekler çok değişiyorrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…