Anlattilar valla.o yüzden bıraktım zaten.boyle oldu.
bi diyorsun ki adımı çıkarttılar -sayılır- doğudayım, sinir oldum + riskli, durulmaya karar verdim
bir diyorsun ki
.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.
yani hangisi ben anlamadım açıkçası?
bu arada ben çok eşliliğe karşı filan değilim
çünkü bana ne.
benim ahlak anlayışım da açıkçası cinsellikle alakalı bir tercihi içermiyor. hiç umrumda olmaz açıkçası benim kimin ne yaşadığı. tek eşliyim.
ama tabii ki yaşa da mutlu ol huzurlu ol, severek yaşa, isteyerek yap yani ne yapıyorsan...
ve fakat
şu anda birlikte olduğun adamla ilişki sırasında bile kendini zorluyormuşsun diye anlıyorum. resmen zorla zevk de almadan sevişiyorsun adamla. ki adamın performansı da iyiymiş. e sen sevmiyorsun bu adamı...ki çok öyle aman aman sevmeye de bilirsin, iyidir, o seni sever, senin de ilgin olur. ama cinselliği bu kadar önemseyen birisi olarak az biraz o yönde tatmin olursun bari..o da yok...(korkudan ayrılmıyorsun, yalnız kalcam diye ödün patlıyor onu anladık da)
neden?
neden konuyu ilk açarken "adam istedi tek eşli oldum" diye açtın sonra deştikçe yaşadığın yerde olası sıkıntılar dedikodular vs. olduğu ortaya çıktı...
niye böyle ,senin dünyana göre bakarsak "ilkeli" bir duruşu bile "bir erkeğin isteğine itaat etme" ile açıklama ihtiyacı duydun ? çok enteresan geldi bu bana. evli kadınları itaatkar mı buluyorsun?
ben psikolog filan değlim
şema mema filan bilmiyorum, hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil
daha anlamadığım bi sürü şey var aslında sende
.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.
???
aynı ortamdasın
aynı kadınsın
ne olmuş olabilir ki birdenbire yüzüne bile bakmaz kimse?
bu arada, genel geçer güzellik standartlarına göre, fiziksel açıdan dezavatajlı kadınlara en azından sokakta/ayaküstü/ilk görüşte beğeniyle ya da abazalıkla (öyle veya böyle) bakan erkek sayısının görece daha az olacağını bence de hepimiz biliyoruz -bu konuda üstüne gelinmiş olmasını da entresan buluyorum, neyse...
fakat dediğim gibi 1-2 günde y da ayda, birden küt diye kimsenin sana bakmaması mümkün mü yahu? biri yüzüne kezzap filan atmadıysa böyle bir şeyin imkansız olduğunu sen de biliyorsun? demi?
bu tamamen senin psikolojin...
tek eşli yaşamın böyle bir şey olduğuna dair algın....
tek eşli olursan hayatında başka kimse olmayacak diye öyle bir kafaya ulaşmışsın ki! hakketen durum böyleymiş gibi gelip yazıyorsun filan. gerçeklik algında sıkıntı var! bak bu gerçekten tehlikeli.