Mutsuzlukta geberiyorum.

uzun süreli güzel bir ilişki için güzel olmak ve kariyerli olmak kriter değildir ki ya da tek kriter diyeyim . Siz çok dürüst birisiniz bence . Bazen atışsak da anonim bir platformda bile fikirlerinizi açıkça yazmanın cesaret gerektirdiğini düşünüyorum ve size yazılan ağır mesajlara bile kendinizi kaybedip cevap vermiyorsunuz . Mesela ilişki için bu huylar iyidir ama aşırısı kötüdür. Erkeklere aşırı dürüst olmak iyi değildir , her ilişkide biraz politika gereklidir . Siz bunu uyguluyor musunuz? Yalan söylemeyi kastetmiyorum . Her şeyi zamanlı zamansız söylemeyi kastediyorum . Bu normal arkadaşlık ilişkisinde bile bir süre sonra sorun yaratır . Bir de başka kadınları kıskanma olayı var . İnsan özendiğine imrenir bu çok normal ama çok yüksekten sallıyorsunuz o insanlara . Mesela biriyle alıntılaşıp tartışıyorsanız size çok ağır konuşsa da sakinsiniz ama evli mutlu çocuklu konusu varsa hemen tetikleniyorsunuz. Bu da etrafınızı ve karşı cinsi yorar . Yani daha sakin ve akışta olduğunuzda , kendi içinize döndüğünüze sizin de istedikleriniz size gelecektir . Bir de hem sürekli farklı erkeklerle olmak hem de bir erkeğin size aşık olmasını isteyemezsiniz birini seçin . Ne enerji verirseniz o size döner , ne enerji verdiğiniz net değil . Sakinlik , dinginlik , akış.. başka kadınları ve onların doğurganlıklarını bırakın. Sizin hayatınız , sizin yolunuz bu .

1693493013770.png
tamam onu biliyorum da ferhans kuşak arkasını öpmekten bahsetmiyor mu🤔 yoksa:skandal:

İnşallah öpmekten bahsediyordur. Yoksa yeni bir yer mi keşfetti
1693493013770.png

patidostu diye bir üyemiz var doğuda bekar bir öğretmen kendisi. Yabancısı oranın. Kızın bir sürü tacize uğradığı, rahatsız edildiği, takip edildiğiyle ilgili konusu var. Katılmıyorum ben buna. Hatta bence yabancı veya farklı olduğunu anladıkları kişileri daha çok rahatsız ediyorlar.
O üye yanlış hatırlamıyorsam öğretmen. Belki öğretmenlere vardır. Ama üst düzey yönetici gibi pozisyonlarda emin olun iç Anadolu'daki rahatlar. Bir nevi o yabancı zaten çekip gidecek gibi bir hal. Doktor bir arkadaşım da demişti. Kendi aralarında çok bağnazlar ama bizim aparta hiç karışan yok diye. Öğretmen kadın çok ideal gelin o yüzden olabilir.

O üye yanlış hatırlamıyorsam öğretmen. Belki öğretmenlere vardır. Ama üst düzey yönetici gibi pozisyonlarda emin olun iç Anadolu'daki rahatlar. Bir nevi o yabancı zaten çekip gidecek gibi bir hal. Doktor bir arkadaşım da demişti. Kendi aralarında çok bağnazlar ama bizim aparta hiç karışan yok diye. Öğretmen kadın çok ideal gelin o yüzden olabilir.
Ferhans doktor değil yav üst düzey de değil. Sağlık personeli.

Ben de bilemedim ya Vanlı bi arkadaşa sordum bana dedi ki "Öyle bir kadını orda rahat koymazlar ne kapı bırakırlar ne baca." demişti. 🤣 Bu kadın diyor ki hala yüzüme bakan yok.
yani iyi cesaret cidden. yatıp çıkıp gittikten sonra arkasından her şeyi anlatıyorlardır.

X