O kadarını da seçiyorum o kadar da değil.Ferhans şöyle seçiciymiş gibi konuşma yav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarını da seçiyorum o kadar da değil.Ferhans şöyle seçiciymiş gibi konuşma yav.
haa,amaaan boşver kız ferhan,sen daha iyilerine layıksın :))Evli mutlu çocuklu olduğunu görünce hissettiği hayal kırıklığı o ahahshsb
Aşko ben mesela hiç bıyıkları sigaradan sararmış bir dayı beni beğendi diye sevinmedim ya minnet falan duymadım. Ezile büzüle reddetmedim yani, gülmekten ona vaktim kalmadı.O kadarını da seçiyorum o kadar da değil.
Çük görmeden acılarım tükenmiyorGunahim neydi tanrim hasretin cekilmiyooor
tamam onu biliyorum da ferhans kuşak arkasını öpmekten bahsetmiyor mu yoksaÖyle bir tabir vardır. "S.klmedik bir kulağımın arkası kaldı" diye
O espiri yapıldı.Çük görmeden acılarım tükenmiyor
tamam onu biliyorum da ferhans kuşak arkasını öpmekten bahsetmiyor mu yoksa
Kaçırmışım o zaman.hepsini okumadım.aklıma o an geldi yazdım.O espiri yapıldı.
Ben sana öyle birşey anlatmadim.karıştırdin sanki.ama komikti.Aşko ben mesela hiç bıyıkları sigaradan sararmış bir dayı beni beğendi diye sevinmedim ya minnet falan duymadım. Ezile büzüle reddetmedim yani, gülmekten ona vaktim kalmadı.
Ferhans yapma Ferhans.Ben sana öyle birşey anlatmadim.karıştırdin sanki.ama komikti.
VallaFerhans yapma Ferhans.
O üye yanlış hatırlamıyorsam öğretmen. Belki öğretmenlere vardır. Ama üst düzey yönetici gibi pozisyonlarda emin olun iç Anadolu'daki rahatlar. Bir nevi o yabancı zaten çekip gidecek gibi bir hal. Doktor bir arkadaşım da demişti. Kendi aralarında çok bağnazlar ama bizim aparta hiç karışan yok diye. Öğretmen kadın çok ideal gelin o yüzden olabilir.patidostu diye bir üyemiz var doğuda bekar bir öğretmen kendisi. Yabancısı oranın. Kızın bir sürü tacize uğradığı, rahatsız edildiği, takip edildiğiyle ilgili konusu var. Katılmıyorum ben buna. Hatta bence yabancı veya farklı olduğunu anladıkları kişileri daha çok rahatsız ediyorlar.
Ferhans doktor değil yav üst düzey de değil. Sağlık personeli.O üye yanlış hatırlamıyorsam öğretmen. Belki öğretmenlere vardır. Ama üst düzey yönetici gibi pozisyonlarda emin olun iç Anadolu'daki rahatlar. Bir nevi o yabancı zaten çekip gidecek gibi bir hal. Doktor bir arkadaşım da demişti. Kendi aralarında çok bağnazlar ama bizim aparta hiç karışan yok diye. Öğretmen kadın çok ideal gelin o yüzden olabilir.
Yıkmalarını mı istiyorsun?Eee intihar mı edem.sonuç ne? Ya da dünyanın en çirkin kadinı mıyım o zaman? Ya en kısmetsizi? Amacı ne yani bu mesajın?yıkmıyorlar işte.etrafımdakiler de ayni durumda.
Bilemedim. Mesela iç Anadolu'daki her türlü bekar dışarıdan gelmiş hedef. Gerçi bu kadar çok adam Van'da olduysa peşine düşmeme ihtimali de az değil. Ferhans Van'daki misin gerçekten?Ferhans doktor değil yav üst düzey de değil. Sağlık personeli.
Sağlık sektöründe fuckbody gırla bi de güya:)Ferhans doktor değil yav üst düzey de değil. Sağlık personeli.
yani iyi cesaret cidden. yatıp çıkıp gittikten sonra arkasından her şeyi anlatıyorlardır.Ben de bilemedim ya Vanlı bi arkadaşa sordum bana dedi ki "Öyle bir kadını orda rahat koymazlar ne kapı bırakırlar ne baca." demişti. Bu kadın diyor ki hala yüzüme bakan yok.