- 29 Mayıs 2021
- 13.138
- 85.193
- 36
Sen avm de orada burada gördüğün kadınlar için yüzüne bakilmayacak, acınacak halde diye bahsederken iyilik peşinde miydin?Yazmama seçeneğiniz vardı.bu şekilde sen de kötülük yapmış oluyorsun basbaya.
Cirkinmi sevgilin, nasıl biseyOnun performansının maşallahı var.bir gün arayla 3 defa falan yapıyor ama ten uyumu yok bende.yapıyorum ama kupkuru.yaprak kımıldamıyor.bazen çok belli noktalara falan dokununca az birşey zevk geliyor.kulak arkası falan ki onun için erkeğe bile.gerek yok zaten.ama dediğim gibi korkudan ayrılamıyorum.idere ediyorum.ki hoşlandığım biriyle sular seller gibi oluyorum.arada kurulamak falan gerekiyor.
Hayat her zaman arzu ve beklentilerimizi karşılamıyor. İt kopuktan hoşlanmayı bırakın ayol siz de. Diyeceğim de düzgün sevgili gibi davranacak adam da zaten ona göre birini ister. Hayattan ne beklediğinizi bir düşünün. Yani onarılmaz bir cinsel açlığınız mi var anlamadım ki. Hani biz de seviyoruz sevmiyor değiliz. Ama bu kadar hayat kalitesini düşürecek bir cinsel yetmezlik var sizde. Bu neyin dışa vurumu onu araştırın Hani cinsel terapi olabilir, normal psikolojik danışman olabilir. Hani maksat kendinizi tanımak olsun.Arzuladıklarım sevgili gibi davranmıyordu ki.
Karışmaktan bahsetmiyorum ya.Yok doğu illerinde dışarıdan gelene karışma huyları yok. Bir nevi yabancı ne yaparsa yapsın durumları var.
Bilemiyorum artık.Eee intihar mı edem.sonuç ne? Ya da dünyanın en çirkin kadinı mıyım o zaman? Ya en kısmetsizi? Amacı ne yani bu mesajın?yıkmıyorlar işte.etrafımdakiler de ayni durumda.
patidostu diye bir üyemiz var doğuda bekar bir öğretmen kendisi. Yabancısı oranın. Kızın bir sürü tacize uğradığı, rahatsız edildiği, takip edildiğiyle ilgili konusu var. Katılmıyorum ben buna. Hatta bence yabancı veya farklı olduğunu anladıkları kişileri daha çok rahatsız ediyorlar.Yok doğu illerinde dışarıdan gelene karışma huyları yok. Bir nevi yabancı ne yaparsa yapsın durumları var.
amanın bak gidip intihar eder sorumlusu sen olursun:))Bilemiyorum artık.
Bize gelene kadar mutlu çocuklu anneler var :d ennn büyük intihar sebebi ferhansın :damanın bak gidip intihar eder sorumlusu sen olursun:))
hah o ben oluyorum :))))Bize gelene kadar mutlu çocuklu anneler var :d ennn büyük intihar sebebi ferhansın :d
Ay parçası ama dilimli
Ne oldu ay parçası hallerineEee intihar mı edem.sonuç ne? Ya da dünyanın en çirkin kadinı mıyım o zaman? Ya en kısmetsizi? Amacı ne yani bu mesajın?yıkmıyorlar işte.etrafımdakiler de ayni durumda.
Tamam da o tiplerle ilişki mi kurulur.evet bana da yapıldı bir kaç kere ama onları da adamdan sayacak değilim ki.patidostu diye bir üyemiz var doğuda bekar bir öğretmen kendisi. Yabancısı oranın. Kızın bir sürü tacize uğradığı, rahatsız edildiği, takip edildiğiyle ilgili konusu var. Katılmıyorum ben buna. Hatta bence yabancı veya farklı olduğunu anladıkları kişileri daha çok rahatsız ediyorlar.
Sen anlayışlı hâlden anlayan bir tipe benziyordun başlarda ama niye döndün böyle.sürü psikolojisi kurbanısın galiba.hah o ben oluyorum :))))
kız neye döndüm söyle bakıyımSen anlayışlı hâlden anlayan bir tipe benziyordun başlarda ama niye döndün böyle.sürü psikolojisi kurbanısın galiba.
Bence sen bizimle dalga geçiyorsun benim kocam gibi ilgisiz kocan olsa gider aldatirsin eğer gerçektenMerhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar
Evli mutlu çocuklu olduğunu görünce hissettiği hayal kırıklığı o ahahshsbkız neye döndüm söyle bakıyım
Ferhans şöyle seçiciymiş gibi konuşma yav.Tamam da o tiplerle ilişki mi kurulur.evet bana da yapıldı bir kaç kere ama onları da adamdan sayacak değilim ki.