Mutsuzluğun habercisi mi :(

eşinin yanında olması harika birşey.ama sen sakın annesini ona kötüleme.ozaman işler değişebilir.sen tavrını aynen devam ettir.üç maymunu oyna.dediği gibi dubleks ev olur belkide bakmışsın ayrı dairelerde altlı üstlü olur..bence bu fikirde fena deil aynı apartmanda karşılıklı yada altlı üstlü oturabilirsiniz.sen aranı iyi tut boşver.düşün kötü olursa aynı evin içinde hayat cehennem olur.hayat sürprizlerle dolu....

kesinlikle altlı üstlü oturmanı tavsiye ederim. düzen bir defa kuruldumu değiştirilmesi çok zor olur.
evli bir insan olarak sana tavsiyem sakın kayınvalidene karşı kendini dolduruşa getirme. kızdığın zaman sana yaptığı hoşlukları aklına getir mesela. sen biraz öfkelisin sanırım kayınvalidene kadın diye hitap ediyorsun. seni yargılamak için demiyorum inan bana. haklıda olabilirsin. nişanlına annesini kötülememen çok yerinde bir davranış bence. çünkü hata da yapsa anne annedir ona da kızamaz.
düğün alışverişi zamanı biraz sancılı olur. sana tavsiyem mümkün olduğunca kendini sakinleştirmeye çalışman ve nişanlına olanı biteni şikayet gibi değil fikir alışverişi yapar gibi konuşman.

Şahsi fikrim bu derece titiz insanla yaşayamam.
O ne öyle koltuğa totomla oturuyorum diye kızacak gibi...

Yapamazsn yahlızlık istersin özgür davranamazsn evinde. Gözüne batar ..

Hiç çözüm olmaz. Allahtan seni ezdirmem diyor.

Dublex alacağınıza altlı üstlü oturun.

Kadının hazırda oturduğu bir evi olsa gerek demi? Yakında tutun ama aynı eve girmeni tavsiye etmem.

Kadın yine o haliyle de olsa ağırlamaya çalışmış birşeyler yapmış her evin bir düzeni vardır elbette yanlış gördüğü şeyler de uyaracak ev ev üstüne olmaz zor olur yani senin düzenin ayrı onunki ayrı annen dese batmaz onunki batar ki illa kendi annenin de kendi düzeni vardır değil mi kuralları vardır o sadece uyarmış şöyle yapma böyle yap onu oraya koyma diye hani zarar verir diye. Çoğu insan da zaten komşusunu çekiştirmiyor mu kötü yanlarını demiyor mu ama evine gelince de Güleryüz gösteriyor mecburen evinden kovacak değil ama dediğim gibi kötü niyetli değil de benim kaynanam gibi aşırı titiz benimki de öyle valla. Ama babası yoksa başında ne yapacak maddi durumunuz varsa yakına ama başka daireye çıkın derim.

Kızlar telefondan giriyorum o yüzden tek tek alıntı yapamıyorum. Hepinize teşekkür ederim yorum yapmışsınız. Hepiniz de haklısınız aslında. Bu saatten sonra ben onu degistiremem o beni değiştiremez. Ama sevdiğim için fedakarlik ve hoşgörüyü daha çok ele alacağım. Gerçekten ev ev üstüne olmaz ama bakalım inşallah herşey yolunda gider. Öpüyorum sizleri. Teşekkür ederim tekrar

Yıl olmuş 2014 erkeğin ailesiyle aynı evde yaşamayı düşünüyosunuz üstelik burada konuyla ilgili açılmış onlarca başlık varken. Ben belli bir yaşa geldikten sonra aynı evde annemin babamın söylediklerine bile alınırken kayınvalideniz melek olsa (ki kimse kimseye melek olamaz kolay kolay) yine huzursuzluk yaşarsınız. Nişanlınız istediği kadar ben seni ezdirmem desin siz buraya bu dert yüzünden konu açan kadınların nişanlılarının en başta "benim annem şeytandır sana huzur vermez" dediklerini mi sanıyosunuz. Neyse ne diyelim hayırlısı olsun hakkınızda.

Canım haklısın bende öyle düşünüyorum ve çok endişeliyim ama tek başına kalamamak gibi bir sorunu var. Ve daha çok genç olmasına rağmen evlenmeyi düşünmüyor. Sanırım rahat bir hayata alıştığı için. Nişanlım çok saygıdeğer ve karakterli bir insan olmasa ve onu sevmesem zaten istemezdim. Annem bile bana gelip " o çocuk için 70 tane kaynanaya katlanılır" diyor. Onu birakamam ve seviyorum. Artık tek temennim evlenmesi :)

temenninize bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…