merhaba, ben birini çok sevdim. geçen yıl ağustos ayında başladık. başta hiç sevmiyordum. bilmiyorum ama itici geliyordu. sonra beni sevdiğine inandırdı. ben o zamanlar son sınıftaydım okuyordum. üniversitede. arada kilomu vermem gerektiğini söylüyordu. çok kilolu biri değilim sadece biraz iriyim. sevse değişmemi ister mi??? neyse sonra birşeyler yaşadık. ilk elimi tutan, ilk öpendi. hayatımda ilk olduğunu biliyordu. aralık 2013te bende ayrılmak istedi. yanyanayken birşey yoktu. ayrılınca istemiyordu. kaldıramadım. günlerce aylarca ağladım. olmadı. benden ayrıldıktan sonra bir kızla denemiş olmamış. biri vardı daha vardı. üniversiteden arkadaşım derdi. o kız pek içime sinmiyordu. normal arkadaş değildi sanki. aylar sonra mayıs ayında özür diledi. barışmak istedi. o kadar seviyordum ki. affettim. sonra yine aynı hüsran... beni terk etti. ben spor giyiniyormuşum, ben bakmıyormuşum. beni çok beğenirler. çok severler. hiç duymadığım lafları duydum. mezuniyetine gelmek istiyorum, seni görmek istiyorum diyen adam gitti. yerine acımasız biri geldi. eminmisin ayrılmaya dedim evet son kararım dedi. bana hayatımda biri var onu aldatıyormuşum gibi dedi. yalan söylüyorsun dedim. resimini attı. hani o bahsettiğim vardı ya arkadaşım dediği şimdi onunla birlikteymiş. resimlerini whatshapa koyuyor. nispet yapar gibi. yılbaşında onunla birlikteymiş. ben o gün deliler gibi ağlarken o mutluymuş. banada o gün hep film izlediğini beni düşündüğünü söyledi. yalanmı. ben o kıza ayrılırken mesaj atmıştım tanımam kendisini ama dedim ki siz sevgili misiniz hiç cevap bile atmadı. benim ruhumu, benliğimi çaldı. nasıl mutlu olur? ne desem ne yapsam bilemiyorum. kimseye güvenmemeyi öğretti. benliğimi çaldı. ben çok ah ettim, hakkımı helal etmedim. onla mutlu olur mu?