Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sün aynı anda bir sürü kişi yazınca haliyle bende tepkili davrandım, e ben tepkili davranınca herkes daha da üstüme geldi. Kimse birbirini ifade edemedi. Şuan ifade edebildiysek problem yok o zaman.

pek şaşırmadın da hayatın olağan akışına uygun gelmedi. yalancı olan o ama işsiz olan ben oldum . hala ne yazsan beğeniyor,
Tam olarak ne yazmamı bekliyorsun? Allah aşkına yaz kopyalayıp yazarım sana. Evet şaşırdım tabiri yerindeyse salak yerine koyulmaktan da rahatsız oldum. Hayır şaşırdığımı belli etmek için buraya ağlayarak video atmam mı gerekiyor? Herkesin olaylara yaklaşım şekli farklı, haliyle herkesin vereceği tepkilerde farklı. Farkındaysan onu savunmuyorum, ne abarttın ya. Anlayabilen ne güzel anlıyor mesela sende anlamayı denesen çok güzel olur.

E size hakaret mi ettim dövdüm mü başınıza iş mi açtım sanırsınız kanlı düşmanız ne bu ciddiyet ve kin
Yo, sadece 'nasilsa yeni üyelik açarım' rahatlığıyla insanların giderayak saydirmasi hoşuma gitmiyor . Ben on yıllık üyeyim, KK benim icin önemli , hatta aktif kullandığım tek sosyal medya mecrası. Onda da bu tarz şeyler görmekten hoşnut değilim

KudrAlobar derinss
Aynen en iyi sizsiniz aynen haklısınız maşallah hiç hatanız olmazmi ya okadar dürüst o kadar mı zeki olur insan kıskandım
Zeka konusunda bişey diyemem, benden zekileri de vardır muhakkak (sen değil maalesef) ama evet dürüstüm. Övündüğüm özelliklerimden biridir dürüstlüğüm.

E saydirmadimki dünkü konumda bana ve arkadaşıma neler yazıldı bende sinirlendim beni geçip arkadaşıma ergen fake gibi şeyler yazılması hoş değildi bende banlanicagimi bile bile yazıyorum gördüğünüz gibi hiçbir küfür yazmadım gayet seviyeliyim

Zeka konusunda bişey diyemem, benden zekileri de vardır muhakkak (sen değil maalesef) ama evet dürüstüm. Övündüğüm özelliklerimden biridir dürüstlüğüm.
E naparsin abla kimileri zekidir kimileri kendini zeki sanar zaten durustum diyen yalancı değilmidir encok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…