- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Sün aynı anda bir sürü kişi yazınca haliyle bende tepkili davrandım, e ben tepkili davranınca herkes daha da üstüme geldi. Kimse birbirini ifade edemedi. Şuan ifade edebildiysek problem yok o zaman.Canım benim o hengamenin içine ben onu tanıyorum, allahı var dürüst kız diye dalınca tepki çektin. Saniyede 10 bildirim düşerken arada kaynadın. Şu an kendini ifade ettiğinde karşılıklı birbirimizi anlıyoruz. Ama dün öyle değildi.
Bende bi üzülmedim değil gene en en enlere giremedim oysa hiçde sevilmem amaYine 100 kisiye soruldugunda en populer uyeler etiketlenmis. Neyse bu sene de bana cikmadi,seneye insallah
Oldu erkekte oldum
Aynen aynen kutuplarda yaşıyorumAma fark vardır illaki, memleket İskoçya filandır sizin konulara göre.
Tam olarak ne yazmamı bekliyorsun? Allah aşkına yaz kopyalayıp yazarım sana. Evet şaşırdım tabiri yerindeyse salak yerine koyulmaktan da rahatsız oldum. Hayır şaşırdığımı belli etmek için buraya ağlayarak video atmam mı gerekiyor? Herkesin olaylara yaklaşım şekli farklı, haliyle herkesin vereceği tepkilerde farklı. Farkındaysan onu savunmuyorum, ne abarttın ya. Anlayabilen ne güzel anlıyor mesela sende anlamayı denesen çok güzel olur.pek şaşırmadın da hayatın olağan akışına uygun gelmedi. yalancı olan o ama işsiz olan ben oldum . hala ne yazsan beğeniyor,
Biz yaşlandık tabi. Bu seçilenler hep genç genç görüyon muBende bi üzülmedim değil gene en en enlere giremedim oysa hiçde sevilmem amakonu sahipleri tarafından yanlış olmasın
Ya tüm sırrı bozdun şimdi zaten kendim bizzat yazdım
Yo, sadece 'nasilsa yeni üyelik açarım' rahatlığıyla insanların giderayak saydirmasi hoşuma gitmiyor . Ben on yıllık üyeyim, KK benim icin önemli , hatta aktif kullandığım tek sosyal medya mecrası. Onda da bu tarz şeyler görmekten hoşnut değilimE size hakaret mi ettim dövdüm mü başınıza iş mi açtım sanırsınız kanlı düşmanız ne bu ciddiyet ve kin
Zeka konusunda bişey diyemem, benden zekileri de vardır muhakkak (sen değil maalesef) ama evet dürüstüm. Övündüğüm özelliklerimden biridir dürüstlüğüm.KudrAlobar derinss
Aynen en iyi sizsiniz aynen haklısınız maşallah hiç hatanız olmazmi ya okadar dürüst o kadar mı zeki olur insan kıskandım
E saydirmadimki dünkü konumda bana ve arkadaşıma neler yazıldı bende sinirlendim beni geçip arkadaşıma ergen fake gibi şeyler yazılması hoş değildi bende banlanicagimi bile bile yazıyorum gördüğünüz gibi hiçbir küfür yazmadım gayet seviyeliyimYo, sadece 'nasilsa yeni üyelik açarım' rahatlığıyla insanların giderayak saydirmasi hoşuma gitmiyor . Ben on yıllık üyeyim, KK benim icin önemli , hatta aktif kullandığım tek sosyal medya mecrası. Onda da bu tarz şeyler görmekten hoşnut değilim
Onu yazmadın diye kıskandı halbuki az yılan değildir viviciğimYa tüm sırrı bozdun şimdi zaten kendim bizzat yazdım
Nasılda mutlu ilgiden yazık ya kimin çocuğuysaYahu sakin olun hesabım kapanacak rahat edin tamam en iyisi siz siniz ben bad girlim
E naparsin abla kimileri zekidir kimileri kendini zeki sanarZeka konusunda bişey diyemem, benden zekileri de vardır muhakkak (sen değil maalesef) ama evet dürüstüm. Övündüğüm özelliklerimden biridir dürüstlüğüm.
Ben de yaşlıyım yaBiz yaşlandık tabi. Bu seçilenler hep genç genç görüyon murezalet vallaha rezalett asagsjkdkajsksha
Sizin olmadığım kesinNasılda mutlu ilgiden yazık ya kimin çocuğuysa
Senin hakkında bazı şüphelerim var zati hemşireBen de yaşlıyım ya
Beni diye etiketlemedin? Karnıbahar pişirmek için ayrılmak zorunda kaldım kısa bir süre. Gözden mi düştük?KudrAlobar derinss
Aynen en iyi sizsiniz aynen haklısınız maşallah hiç hatanız olmazmi ya okadar dürüst o kadar mı zeki olur insan kıskandım
Ya üzüldünmü gittin diye belirtmedimBeni diye etiketlemedin? Karnıbahar pişirmek için ayrılmak zorunda kaldım kısa bir süre. Gözden mi düştük?