Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten okuduğunuzu anlama problemi mi yaşıyorsunuz? Ben tam olarak nerede ne geyik yaptım? Konuyu açan ben miyim? Hayır. Hikaye yazan ben miyim? Hayır. Ee tam olarak benim nereden nasıl bir geyik yaptığımı çıkarabiliyorsunuz?

Mesajı yazdığım kişi ne demek istediğimi anladı. Okuyan herkes anladı. Evet anlama kıtlığım var kafası çalışan bi hikayeci arkadaşın bi de sensin.

Adımı etiketlememen beni bir miktar üzdü

Eski sevgili konulu seriye hiç inanmadım, hatta en son konuna da yazmıştım. Birde komşulu bir konu vardı, en son gri etek nirvana oldu.

İnsanların aklıyla dalga gecer gibi konu açıp, inanılmayinca sizlanmanın bir manası yok. Üşenmemiş konu açmışsın.

anladığım kadarıyla dünkü konu fitili ateşleyen son olay oldu...

konu sahibinin diğer konularında da abartılıklar ve tutarsızlıklar fark etmişler galiba, dün de bayağı göze batınca, aldı başını yürüdü her şey...

Sherlock hanımın konularına ben de yorum yaptım zaman zaman, sizin de dediğiniz gibi benim de kötü bir izlenimim yoktu açıkçası kendisine dair... ancak dünkü olay cidden garipti,sonrasında da dediğim gibi çorap söküğü gibi geldi devamı....

ben de şaşkınım hala

Bu ilginç işte. Benim burada doğru söylüyor ya da diğer konuları doğru diyeceğim iki üye var onlar da burada tanışmadığım, en yakın arkadaşım dediğim, uzun yıllardır tanıdığım üyeler. Buradan tanışıp hiç görmediğim ya da bir kere gördüğüm bir insan için doğru söylüyor demem, kefil olmam. Çünkü tanımıyorumdur o insanı. Diğer konuları kesin doğru demek, ben tanıyorum demek çok uç bir nokta benim için.

Mesajı yazdığım kişi ne demek istediğimi anladı. Okuyan herkes anladı. Evet anlama kıtlığım var kafası çalışan bi hikayeci arkadaşın bi de sensin.
Ben söylemek istememiştim teşekkür ederim.
İnadına beni konuya çekmeye çalışan etiketleyen sizsiniz, belli ki bayağı boş vaktiniz var. Lütfen boş vaktinizi benimle doldurmak yerine daha başka uğraşlarla doldurun. Bir zahmet beni de bir daha etiketlemeyin.

Hayatı bu kadar çok mu seviyorsunuz ciddiye almayın yahu bu kadar altı üstü site ve açılan konulara yorum yapacaksınız sakin olun

Keske KKya TC dogrulama ile girsek . Şimdi boyle ters ters yazmış konu sahibi, yakında hesabı kapatıp sıfırdan üye olup yine cici cici konular açıp duracak
E size hakaret mi ettim dövdüm mü başınıza iş mi açtım sanırsınız kanlı düşmanız ne bu ciddiyet ve kin

Gerçek derken bana anlattığı için biliyorum, gerçek demek istedim. Ağlayarak gerçekten olmayan birşeyi olmuş gibi anlattıysa o onun kendi tercihi.
Hemen güveniyor olabilirim, bu da yanlış olabilir. Ancak yanlış yapıyorsun, hemen güvenme demenin yolu dün bana yapılandan geçmiyor. "ya arkadaşım sen nasıl tanımadığın insana güvenirsin" demek yerine üstüme gelince bana anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamıyorum ben. Fikirleriniz için teşekkür ederim, bir daha güvenmem olur biter. Bunun için kalp kırılmasına ya da üzerime gelmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Burada konuları abartman ilgi çekmek istediğini gösterir.
Banlandın diye konu açman da burayı çok ciddiye aldığını ve yalnız olduğunu.
Konularının genel içeriğine bakarsak da yaşının biraz küçük olduğu belli.
Biraz buradan uzaklaşman gerekiyor kendin için çünkü sürekli hayali konular açıp iyice hayal dünyasında yaşamaya başlayacaksın böyle giderse...

höfffff, mıy mıy baydın ya, arkadaşına Allahı var dürüst dedin savundun. bak atıyormuş diyorum hala mıy mıy.. yalancıymış bak ne diyorsun diyorum ? hala mıy mıy mıy , sana ne benim boş vaktinden bilmem neyimden etiketleyene kadar kk da bile değildim. sıktınız ya ergenliğinize eğlenmenize eyvallah . yalancıymış kabul etti ne diyorsun ? dolandırmadan cvp ver ? seni de kandırmıştır üzüntülü haliyle ne diyorsun ? cvp vermeyeceksen de mıy mıy yapma valla sıkıldım.

Hayatı bu kadar çok mu seviyorsunuz ciddiye almayın yahu bu kadar altı üstü site ve açılan konulara yorum yapacaksınız sakin olun
Komik mi gerçekten?

Hikaye yazıp dururken gayet ciddiye almış duruyordun.

İnsanlar eski sevgili konularına inanıp bir sürü yorum yazdı. Kadınların en hassas olduğu konulara duygu sömürüsü yaptın 4 konu boyunca.

Buraya üye olmanın da bir ehliyeti olsa keşke.

Dün öyle savununca konu sahibiyle ortak çalıştığını düşündük açıkçası. Burda çok oluyor öyle olaylar çünkü. O yüzden üzerine gelindi.

Dün öyle savununca konu sahibiyle ortak çalıştığını düşündük açıkçası. Burda çok oluyor öyle olaylar çünkü. O yüzden üzerine gelindi.
hala demiyor ki vayy beni se kandırmıştır bu demiyor ? şaşırmıyor yüzyüze görüştüğün arkadaşın insnaları kandırsa yüzlerce kişiyi bi şok geçirmez misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…