- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Gerçekten okuduğunuzu anlama problemi mi yaşıyorsunuz? Ben tam olarak nerede ne geyik yaptım? Konuyu açan ben miyim? Hayır. Hikaye yazan ben miyim? Hayır. Ee tam olarak benim nereden nasıl bir geyik yaptığımı çıkarabiliyorsunuz?ya Kudr bazı şeyleri konuşmadan da anlıyoruz. benim seninle fikrim dün yazdığınla aynı. şu an whatsapp da " karıları nasıl kudurtuyoruz çok zekiyiz çok komiğiz süperiz geyiğiz ahhahahsfljt " yazıp delirdiklerine eminim. ben saldım, he he diyip geçiyorum
Mesajı yazdığım kişi ne demek istediğimi anladı. Okuyan herkes anladı. Evet anlama kıtlığım var kafası çalışan bi hikayeci arkadaşın bi de sensin.Gerçekten okuduğunuzu anlama problemi mi yaşıyorsunuz? Ben tam olarak nerede ne geyik yaptım? Konuyu açan ben miyim? Hayır. Hikaye yazan ben miyim? Hayır. Ee tam olarak benim nereden nasıl bir geyik yaptığımı çıkarabiliyorsunuz?
anladığım kadarıyla dünkü konu fitili ateşleyen son olay oldu...tesekkur ederım mesajınız ıcın
sokaga cıkma yasagında keyfı durum ıcın cıkması buyuk sorumsuzluk bence ,sokaga cıkma yasagına ragmen etek almak ıcın cıktım yazdıgını gorseydım arkadasım nıye ayarlarımızla oynuyorsun derdım kesın
kasiyerde ters ters bakacagına sıkayet etseymıs madem
konu sahıbının fake oldugunu dusunmuyorum bu konu ıcın fake dusunulmesı sacma geldı
Bu ilginç işte. Benim burada doğru söylüyor ya da diğer konuları doğru diyeceğim iki üye var onlar da burada tanışmadığım, en yakın arkadaşım dediğim, uzun yıllardır tanıdığım üyeler. Buradan tanışıp hiç görmediğim ya da bir kere gördüğüm bir insan için doğru söylüyor demem, kefil olmam. Çünkü tanımıyorumdur o insanı. Diğer konuları kesin doğru demek, ben tanıyorum demek çok uç bir nokta benim için.Hah işte bunu da diyebilirsin.
Sen yorumları kaliteli üyelerdensin, sadece mizacın biraz sert.
Dün itham etmek yerine "bak inanma, konularının doğruluğu olmayabilir." diyebilirdin. Benim anlatmak istediğim bu.
Ha diğer konularında da yalan söylüyorsa bilemem, zaten beni de ilgilendirmez. Ben kimseye de güvenmedim, kimseye de arka çıkmadım. Ben bana anlattığı kadarıyla gerçek dedim bütün problem bundan ibaret.
Ben söylemek istememiştim teşekkür ederim.Mesajı yazdığım kişi ne demek istediğimi anladı. Okuyan herkes anladı. Evet anlama kıtlığım var kafası çalışan bi hikayeci arkadaşın bi de sensin.
Arkadaşın bile arkanda değil şu an sanki.Neden olmasın
E size hakaret mi ettim dövdüm mü başınıza iş mi açtım sanırsınız kanlı düşmanız ne bu ciddiyet ve kinKeske KKya TC dogrulama ile girsek . Şimdi boyle ters ters yazmış konu sahibi, yakında hesabı kapatıp sıfırdan üye olup yine cici cici konular açıp duracak
Gerçek derken bana anlattığı için biliyorum, gerçek demek istedim. Ağlayarak gerçekten olmayan birşeyi olmuş gibi anlattıysa o onun kendi tercihi.Bu ilginç işte. Benim burada doğru söylüyor ya da diğer konuları doğru diyeceğim iki üye var onlar da burada tanışmadığım, en yakın arkadaşım dediğim, uzun yıllardır tanıdığım üyeler. Buradan tanışıp hiç görmediğim ya da bir kere gördüğüm bir insan için doğru söylüyor demem, kefil olmam. Çünkü tanımıyorumdur o insanı. Diğer konuları kesin doğru demek, ben tanıyorum demek çok uç bir nokta benim için.
Burada konuları abartman ilgi çekmek istediğini gösterir.Evet dün hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gördüğünüz üzere? Dün fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gerçek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tüm konular abartı olsada gerçek bazılarını bugün yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gerçekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suçlamanız üzücü ki size hiçbir şekilde böyle konuşmadım?
KudrAlobar merve derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir büyük ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz :) banlanicagimi biliyorum ama yinede içimde kalmasın yazacağım siz gerçekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hiçbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kötü aynen :) kibar değilsiniz olmayada çalışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar böyle söyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz için insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat böyle geçmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer üyelere sözüm yok sadece size sözüm banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi içimde kalmasın belki az farkına varırsınız dünya sizin etrafinizda dönmüyor :)
höfffff, mıy mıy baydın ya, arkadaşına Allahı var dürüst dedin savundun. bak atıyormuş diyorum hala mıy mıy.. yalancıymış bak ne diyorsun diyorum ? hala mıy mıy mıy , sana ne benim boş vaktinden bilmem neyimden etiketleyene kadar kk da bile değildim. sıktınız ya ergenliğinize eğlenmenize eyvallah . yalancıymış kabul etti ne diyorsun ? dolandırmadan cvp ver ? seni de kandırmıştır üzüntülü haliyle ne diyorsun ? cvp vermeyeceksen de mıy mıy yapma valla sıkıldım.Ben söylemek istememiştim teşekkür ederim.
İnadına beni konuya çekmeye çalışan etiketleyen sizsiniz, belli ki bayağı boş vaktiniz var. Lütfen boş vaktinizi benimle doldurmak yerine daha başka uğraşlarla doldurun. Bir zahmet beni de bir daha etiketlemeyin.
Anlarız ki biz onu. Ne insanlar farklı üyeliklerle geldi.Keske KKya TC dogrulama ile girsek . Şimdi boyle ters ters yazmış konu sahibi, yakında hesabı kapatıp sıfırdan üye olup yine cici cici konular açıp duracak
Komik mi gerçekten?Hayatı bu kadar çok mu seviyorsunuz ciddiye almayın yahu bu kadar altı üstü site ve açılan konulara yorum yapacaksınız sakin olun
Dün öyle savununca konu sahibiyle ortak çalıştığını düşündük açıkçası. Burda çok oluyor öyle olaylar çünkü. O yüzden üzerine gelindi.Gerçek derken bana anlattığı için biliyorum, gerçek demek istedim. Ağlayarak gerçekten olmayan birşeyi olmuş gibi anlattıysa o onun kendi tercihi.
Hemen güveniyor olabilirim, bu da yanlış olabilir. Ancak yanlış yapıyorsun, hemen güvenme demenin yolu dün bana yapılandan geçmiyor. "ya arkadaşım sen nasıl tanımadığın insana güvenirsin" demek yerine üstüme gelince bana anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamıyorum ben. Fikirleriniz için teşekkür ederim, bir daha güvenmem olur biter. Bunun için kalp kırılmasına ya da üzerime gelmeye gerek yok diye düşünüyorum.
hala demiyor ki vayy beni se kandırmıştır bu demiyor ? şaşırmıyor yüzyüze görüştüğün arkadaşın insnaları kandırsa yüzlerce kişiyi bi şok geçirmez misin ?Dün öyle savununca konu sahibiyle ortak çalıştığını düşündük açıkçası. Burda çok oluyor öyle olaylar çünkü. O yüzden üzerine gelindi.