Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazdı acaba. Selam kızlar arkadaşım intihar etmiş geldim ki ölmüş elinde telefon, baktım bu site açık size haber vereyim dedim, cesedin başından bildiriyorum.
Bir de mektup vardı yatağında.Telefonun yanında.Hiç mutlu olmadığı yeteri kadar sevilmediği yazıyordu.
Şimdi gülüyorum ama o zamanlar keklenenlerin başında geliyordum

Anladıysam arap olayım
Sen aydınlat beni ne oldu bu konu da
Arkadaş bugün olmayan olayı bugün gibi veya konularınu olduğundan fazlasını ekleyerek açıyormuş
Buradaki mutsuz insanlardan kaçar mı? Kaçmaz tabi ki
Hemen yakalamışlar.
Dün de siz mutsuzsunuz ondan anladınız hemen diye kızmaya gelmiş

Yanlışım varsa düzeltsin biri

Yorumları okurken düşünüyordum bu o kişi miydi diye.
Ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar ya.

İnsanların işi gücü yok işte

Hanımlar konuyu kapadık çünkü üyeler hakkında konu açmak yasak, üyelikte iptal oldu lakin bu topikle alakalı çok rapor yapılmış, ister istemez geç de olsa açıklama yapma gereği duydum, gecikme için de ayrıca özür dilerim lakin dün sitede çalışma olduğundan sabah 4'e kadar uğraşmama rağmen giriş yapamadım.

Alttaki mesajı yazan birinin topiğinde yapılmış geyik mesajlarına işlem yapamam zira üye açıkça açtığı konuları, goygoyuna ki TDK'ya göre goygoycu bilgisizce boş yere konuşan, laf kalabalığı yapan, gürültü patırtı çıkaran anlamına geliyor, velhasıl goygoyuna yazdım demenin Türkçe'si olay yaratıp dikkat çekmek için konular açtım anlamı taşıyor, kaldı ki bu konuyu da açıp üye etiketlemek goygoya devam ediyorum sizi de içine çekiyorum anlamı taşır benim için.

Bu haliyle bu konudaki rapor edilmiş geyik mesajlarına işlem yaparsam cidden haksızlık etmiş olurum ama konuda birbiriyle polemiğe girmiş üyeler var sanırım onlar başka, evet uyarı vermekten kuralları uygulamaktan kaçınmam lakin elimden geldiğince de elmayla armudu karıştırmamaya çalışırım.

Biliyorum ki yarın öbür gün bu topikte işlem yapmamak önümüze gelecek, üye kayırılıyor bile denirse şaşırmam zira en çok söylenen laf bu:) fakat rapor edilenlerin hepsi özellikle benim elimden çokça banlanmış kişiler, o yüzden kayırıyorsunuz tezini ceza puan tablolarıyla anında çürütürüz.

ya sıkıntım yok goygoyuna yazdım milletin bu kadar linç edeceğini düşünmedim açık söyliyim ne bileyim bukadar ilgi göstereceklerini

Bir açıklama da Oliviaa için yapmam lazım çünkü diğer konuda dile getirilen burada da söylenmiş sanırım.
Konu sahibesiyle Oliviaa aynı kişi değil, elimizdeki iletişim bilgileri ve başka bilgiler doğrultusunda aynı kişiler olmadıklarını söyleyebilirim.

Bu sebeple rica ediyorum, kimse kimseye laf atıp farklı algılar yaratmaya çalışmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…