- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Yo biri bana sizin insanlara inanmadığınizi bencil olduğunuzu sürekli eleştirdiği bizi yalancılık la itham ettiğinizi söyledi hatta boşver dedi kim olduğunu yazmayacağımYalan söyleyen varsa ve yakalanmıyorsa dürüst olmasa bile zekidir en azından. Havada kalmayan hikayeler yazıyordur.
Ben insanlara güvenmeyi tercih ederim güvenimi sarsmadıkları ya da yalanlarını yakalamadığım sürece. Yalan söyleyenin kendi ayıbıdır. O yüzden buradaki üyelerin konularına “hmmm, doğru mu söylüyor acaba” diye yaklaşmıyorum. Doğru söylediklerini varsayıyorum. Çünkü normal insanlar kendilerine dert uydurmazlar. Anormal olanlara da yardım edemeyiz zaten, o yüzden önemi yok.
Aynen ablamZaten kimse beni sevsin ilgi göstersin diye uğraşmıyorum sen gibihadi bi klasik kk lafı diyeyim beni bilen bilir buralarda dostum
Beni kimse sevmiyor kıskanıyorum o yüzden burdayım isim yok gücüm yok napayım size sariyorumYooo gayet seviyoruz biz insanlar bibiyi
KuşlardırYo biri bana sizin insanlara inanmadığınizi bencil olduğunuzu sürekli eleştirdiği bizi yalancılık la itham ettiğinizi söyledi hatta boşver dedi kim olduğunu yazmayacağım
Valla benim de yokBeni kimse sevmiyor kıskanıyorum o yüzden burdayım isim yok gücüm yok napayım size sariyorum
Hahahahaha cici kuşlar yaramazlık peşinde bunda bile yalan söylediğimi dusunuyorsunuzKuşlardır
Yalancılıkla itham etmem kimseyi, yalanını yakalarsam yüzüne vururum sana yaptığım gibi.
sizin nıye buyuk şoka gırmenız beklenıyor onuda anlayamadımYok ortak değilim, farkındaysan bu konuya yorum dahi yapmadım. Ortak olsam her konusunda onu desteklemez miyim? Destek mesajı atmaz mıyın?
Genel olarak konularında da (özellikle eski sevgilisiyle olan konusunda) da yorumum yok, ben tavsiyemi özelden verdim bitti. Aynı şeyleri buraya yazmaya gerek duymadım. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir ama beni de bir dinleyebilirdiniz. Üzerime gelinmesi bu yüzden anlamsızdı. Aynı kişi olduğumuzu dahi iddia ettiler, mune onu banladı beni banlamadı. Çünkü benim şüphe çeken bir hareketim yoktu.
Yia sizi ilk başta seviyordum konuşuyorduk ama sonra soğuk davranmaya başladınız bana uzdunuz beni ama nasip kısmet iste böyleymişValla benim de yokAma yalansız girseydin buraya sevilirdin aslında sen de.
Siyaha siyah desen kim inanır ki sana bundan sonra buralarda?Hahahahaha cici kuşlar yaramazlık peşinde bunda bile yalan söylediğimi dusunuyorsunuz
İşte notunu vermişim demek ki bir şeyler yakalayıp. Dedim insanlara ilk başta güvenirim diye. Sana da güvenmişim.Yia sizi ilk başta seviyordum konuşuyorduk ama sonra soğuk davranmaya başladınız bana uzdunuz beni ama nasip kısmet iste böyleymiş
E yalan söylemedim ki abarttım sadeceSiyaha siyah desen kim inanır ki sana bundan sonra buralarda?
Yo gayet düzgün bişey yazmıştım soğuk yaptınız anlamadımİşte notunu vermişim demek ki bir şeyler yakalayıp. Dedim insanlara ilk başta güvenirim diye. Sana da güvenmişim.
Ben bilmem. Şu an sana inanmıyorum ben. Diğer üyelerden inanan olur belki onlara yanla. Yemeğe gidiyorumE yalan söylemedim ki abarttım sadeceyoksa hepsi dogru
Afiyet olsunn sizde inanın kalplendinizBen bilmem. Şu an sana inanmıyorum ben. Diğer üyelerden inanan olur belki onlara yanla. Yemeğe gidiyorum
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.sizin nıye buyuk şoka gırmenız beklenıyor onuda anlayamadımresmen konu sıze donmus
benımde ozel mesajdan konustugum uyeler var
konu acmaktan vazgectım sıze sorayım dıyen
veya su konuda yorumunuzu gordum sıze danısmak ıstıyorum dıyen
uzun ve ayrıntılı dert anlatan
sonra baska bır konuda o uyeyı goruyorum hay allahım ya o konustugum bu zıhnıyetmıymıs deyıp gecıyorum denk geldım oylesıne hepsı oyle degıl tabı ama kac yıllık uyeyım neler gordu kk :)
nıye hayatımızın sokunu yasamamız gerekıyor kı konustugumuz kısı eger kendını anlattıgı kısı degılse onu anlayamadım ben
yuz yuze gorustugumuz, en yakınlarımız, ıs arkadaslarımız, okul arkadaslarımız, aılemız,esımız ve hatta cocugumuz bıle bıze yalan soyleyebılır
buyuk soklar ve saskınlıklar normal gelmıyor asıl bana ozellıkle boyle ortamda
yalan soyledıyse soyledı onun problemı benım degıl der gecerım sahsen
bende olsam ılk etapda o uyeyi bılıyorum derdını benımle de paylasmıstı sanmıyorum yalan soyledıgını derdım sızın gıbı
herkese sen fakesın denılıyor cunku burda, bence oyle degıl dedınız dıye aynı kısı oldugunuzu ıddaa etmelerıne cok sasırdım
ustelık az cok ısmınızı gorenler bılır genelde suphecı yaklasan bırı degılsınız kk da yazdıgınız yorumlara baksalar anlasılır aslında hep konuyu dogru kabul edıp yazarsınız cogunlukla, hep oyle tanık oldum
sımdı bana da sız ucunuz aynı kısısınız demezler ınsallah
Yemeğim bitti geldim. Bu ne ya çok üzüldüm sana.Yia sizi ilk başta seviyordum konuşuyorduk ama sonra soğuk davranmaya başladınız bana uzdunuz beni ama nasip kısmet iste böyleymiş
Karnıbaharım da tuzsuz olmuş benim ben de mutsuzum.kuru fasülyem helmelenmemiş şu an çok mutsuzum