Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo biri bana sizin insanlara inanmadığınizi bencil olduğunuzu sürekli eleştirdiği bizi yalancılık la itham ettiğinizi söyledi hatta boşver dedi kim olduğunu yazmayacağım

Yo biri bana sizin insanlara inanmadığınizi bencil olduğunuzu sürekli eleştirdiği bizi yalancılık la itham ettiğinizi söyledi hatta boşver dedi kim olduğunu yazmayacağım
Kuşlardır
Yalancılıkla itham etmem kimseyi, yalanını yakalarsam yüzüne vururum sana yaptığım gibi.

Mesaj attım muneye kapatmak için hesabı zaten rahat olun relax mutlu etmek için burdayım sizi korona zamanı dayız sonuçta

sizin nıye buyuk şoka gırmenız beklenıyor onuda anlayamadım resmen konu sıze donmus

benımde ozel mesajdan konustugum uyeler var
konu acmaktan vazgectım sıze sorayım dıyen
veya su konuda yorumunuzu gordum sıze danısmak ıstıyorum dıyen
uzun ve ayrıntılı dert anlatan
sonra baska bır konuda o uyeyı goruyorum hay allahım ya o konustugum bu zıhnıyetmıymıs deyıp gecıyorum denk geldım oylesıne hepsı oyle degıl tabı ama kac yıllık uyeyım neler gordu kk :)

nıye hayatımızın sokunu yasamamız gerekıyor kı konustugumuz kısı eger kendını anlattıgı kısı degılse onu anlayamadım ben
yuz yuze gorustugumuz, en yakınlarımız, ıs arkadaslarımız, okul arkadaslarımız, aılemız,esımız ve hatta cocugumuz bıle bıze yalan soyleyebılır
buyuk soklar ve saskınlıklar normal gelmıyor asıl bana ozellıkle boyle ortamda
yalan soyledıyse soyledı onun problemı benım degıl der gecerım sahsen
bende olsam ılk etapda o uyeyi bılıyorum derdını benımle de paylasmıstı sanmıyorum yalan soyledıgını derdım sızın gıbı
herkese sen fakesın denılıyor cunku burda, bence oyle degıl dedınız dıye aynı kısı oldugunuzu ıddaa etmelerıne cok sasırdım

ustelık az cok ısmınızı gorenler bılır genelde suphecı yaklasan bırı degılsınız kk da yazdıgınız yorumlara baksalar anlasılır aslında hep konuyu dogru kabul edıp yazarsınız cogunlukla, hep oyle tanık oldum
sımdı bana da sız ucunuz aynı kısısınız demezler ınsallah

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.
Evet niye benim büyük bir şok yaşamam gerekiyor anlamış değilim, ben bana anlatıldığı kadarıyla gerçek dedim bana karşı dürüst bir yalanını görmedim dedim. Bütün konuları yalansa bu onun problemidir benim değildir. Yalan söyleyen, konuları açan ben değilim sonuçta. Kaos ortamında herkes dün üzerime geldi, neyseki bugün birkaçıyla anlaşabildim. Hayır savunacak olsam bu konuya ilk yorumları ben yaparım, can hıraş savunurum ama yapmadım. Bir de ben konuya gelmediğim halde adeta basın açıklaması yapmam için etiketliyorlar beni
Söylediklerinizde haklısınız, herşey için bu kadar büyük şok yaşanması gerekseydi kocası aldatanların, ailesiyle ters düşenlerin bir daha kendilerine gelmemeleri gerekirdi. Her insan farklı, herkesin her olaya vereceği tepki farklı.. Kimisi ortalığı yıkarken kimisi sakin kalıyor. Umarım bu yorumunuzla sizi de itham etmezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…