Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
höfffff, mıy mıy baydın ya, arkadaşına Allahı var dürüst dedin savundun. bak atıyormuş diyorum hala mıy mıy.. yalancıymış bak ne diyorsun diyorum ? hala mıy mıy mıy , sana ne benim boş vaktinden bilmem neyimden etiketleyene kadar kk da bile değildim. sıktınız ya ergenliğinize eğlenmenize eyvallah . yalancıymış kabul etti ne diyorsun ? dolandırmadan cvp ver ? seni de kandırmıştır üzüntülü haliyle ne diyorsun ? cvp vermeyeceksen de mıy mıy yapma valla sıkıldım.
Mıy mıy yapan ben değilim sensin.
Düzgün konuşmak ne zamandan beri mıy mıy yapmak oldu?
Madem boş vaktin yok neden beni etiketleme ihtiyacı hissettin?
2 goygoy yapıp like alacaksın diye neden beni etiketliyorsun? Sanane benden, ben bu konuya yorum yaptım mı? Hayır. Ben gelip seni alıntıladım mı? Ona da hayır. Eee o zaman?
Evet yalan söylemiş demek ki. yalancıysa yalancı, yalan söylediyse arkadaşlığımı bitiririm görüşmem olur biter. Herkes kendine yakışanı yapar. Hala ergensin eğleniyorsun diyorsun. O konuyu ben mi açtım, ne gibi bir eğlencem olabilir acaba?

höfffff, mıy mıy baydın ya, arkadaşına Allahı var dürüst dedin savundun. bak atıyormuş diyorum hala mıy mıy.. yalancıymış bak ne diyorsun diyorum ? hala mıy mıy mıy , sana ne benim boş vaktinden bilmem neyimden etiketleyene kadar kk da bile değildim. sıktınız ya ergenliğinize eğlenmenize eyvallah . yalancıymış kabul etti ne diyorsun ? dolandırmadan cvp ver ? seni de kandırmıştır üzüntülü haliyle ne diyorsun ? cvp vermeyeceksen de mıy mıy yapma valla sıkıldım.
E sende ilgi hastasısın😂 seni ciddiye aldığımiz yok zaten 😂 sen yaz devam et takıl umrumda sanki seni etiketledim diye ne bu sahlanma 😂

Mıy mıy yapan ben değilim sensin.
Düzgün konuşmak ne zamandan beri mıy mıy yapmak oldu?
Madem boş vaktin yok neden beni etiketleme ihtiyacı hissettin?
2 goygoy yapıp like alacaksın diye neden beni etiketliyorsun? Sanane benden, ben bu konuya yorum yaptım mı? Hayır. Ben gelip seni alıntıladım mı? Ona da hayır. Eee o zaman?
Evet yalan söylemiş demek ki. yalancıysa yalancı, yalan söylediyse arkadaşlığımı bitiririm görüşmem olur biter. Herkes kendine yakışanı yapar. Hala ergensin eğleniyorsun diyorsun. O konuyu ben mi açtım, ne gibi bir eğlencem olabilir acaba?
Allahı var dürüst diyen sendin . Simdi ne diyorsun ? soru bu ? seni o yüzden etiketledim aldatılma diye ?

Yahu zaten hesabımı kapatacağım sizi götürüp götürmemek niye umrumda olsun hakaret etmek isteyen etsin ben etmedim gayet uslupluyum😂

Dün öyle savununca konu sahibiyle ortak çalıştığını düşündük açıkçası. Burda çok oluyor öyle olaylar çünkü. O yüzden üzerine gelindi.
Yok ortak değilim, farkındaysan bu konuya yorum dahi yapmadım. Ortak olsam her konusunda onu desteklemez miyim? Destek mesajı atmaz mıyın?
Genel olarak konularında da (özellikle eski sevgilisiyle olan konusunda) da yorumum yok, ben tavsiyemi özelden verdim bitti. Aynı şeyleri buraya yazmaya gerek duymadım. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir ama beni de bir dinleyebilirdiniz. Üzerime gelinmesi bu yüzden anlamsızdı. Aynı kişi olduğumuzu dahi iddia ettiler, mune onu banladı beni banlamadı. Çünkü benim şüphe çeken bir hareketim yoktu.

Bugün mutsuz oldunuz, geçtiğimiz günlerde erkektiniz, ondan önce de yaklaşık bir 10 küsur kişi olarak nikahlarınızın geçersiz olduğunu öğrendiniz. Sırada ne var acaba? KKya kadın geldiniz, mutsuz bekar erkekler olarak çıktınız.
Oldu erkekte oldum 😂

Konularına samimiyetle yorum yapan yüzlerce insan şu an sana karşı neler hissediyor bir düşün.. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi ? Tedavi ol, ergen misin 68 yaşında mısın herneysen yazık ananbabana yazık. Hepimiz evlat yetiştiriyoruz,ben acımakla üzülmek arasında gidip geliyorum. @Oliviaa seninki abartıyormuş olayları 😂 dürüst kız diyordun ne oldu bebişim ?
Valla kedi evlatçığım daha akıllı :anne:

Yok ortak değilim, farkındaysan bu konuya yorum dahi yapmadım.
Genel olarak konularında da (özellikle eski sevgilisiyle olan konusunda) da yorumum yok, ben tavsiyemi özelden verdim bitti. Aynı şeyleri buraya yazmaya gerek duymadım. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir ama beni de bir dinleyebilirdiniz. Üzerime gelinmesi bu yüzden anlamsızdı. Aynı kişi olduğumuzu dahi iddia ettiler, mune onu banladı beni banlamadı. Çünkü benim şüphe çeken bir hareketim yoktu.
Canım benim o hengamenin içine ben onu tanıyorum, allahı var dürüst kız diye dalınca tepki çektin. Saniyede 10 bildirim düşerken arada kaynadın. Şu an kendini ifade ettiğinde karşılıklı birbirimizi anlıyoruz. Ama dün öyle değildi.

Canım benim o hengamenin içine ben onu tanıyorum, allahı var dürüst kız diye dalınca tepki çektin. Saniyede 10 bildirim düşerken arada kaynadın. Şu an kendini ifade ettiğinde karşılıklı birbirimizi anlıyoruz. Ama dün öyle değildi.
yahu hala ya ben bu kızla görüştüm bu kız böyle bir kız tüm forumla dalga geçiyor diyeceğine bana sen ne hadle beni etiketlersin diyor ? kandırılma diye etiketliyorum ben kötü oldum yalancı olan hala iyi. kendi bilirmiş kandırırsa kandırırmış falan. hiç mi şaşırmaz insan ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X