Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E naparsin abla kimileri zekidir kimileri kendini zeki sanar 🙃 zaten durustum diyen yalancı değilmidir encok 😏
Yok dürüstüm diyen herkes yalancı değildir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar zaten. Şimdiye kadar hiç yalan söylemekle itham edilmedim.

Zeka göreceli bir kavram değil ne yazık ki. Kendini belli eder zeki insan. Bir de bir düşünür (adını hatırlayamadım şunan) insan kendi zeka seviyesinde yalan söyler, ondan zeki olanlar bu yalanlara inanmaz, daha az zeki olanları kandırır ancak der. Senin yalanlar biraz kk seviyesinin altında kaldı, üzgünüm.

Yok dürüstüm diyen herkes yalancı değildir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar zaten. Şimdiye kadar hiç yalan söylemekle itham edilmedim.

Zeka göreceli bir kavram değil ne yazık ki. Kendini belli eder zeki insan. Bir de bir düşünür (adını hatırlayamadım şunan) insan kendi zeka seviyesinde yalan söyler, ondan zeki olanlar bu yalanlara inanmaz, daha az zeki olanları kandırır ancak der. Senin yalanlar biraz kk seviyesinin altında kaldı, üzgünüm.
Üzüldüm suan abla 😞 sizin dürüst olduğunuzu nerden bileyim ki ? Fake olmadığınız nerden belli sonuçta sanal ortam kim gerçek dimi 😏

Dün biri atmıştı kısa gri kemerli gri bir etek aynısı işte oydu diğeri çok zevksizdi kim attıysa zevksizmis 😂
Kız ben attım ama beğenerek diil ki sen öyle diyince gözümde o canlandı ilk. Sen şimdi şutlancan ya yeni üyeliğinle gelince beni bul orda linçlerim artık şarjım bitiyo priz uzak yemek yicem o da soğumasın. 🤗

Kız ben attım ama beğenerek diil ki sen öyle diyince gözümde o canlandı ilk. Sen şimdi şutlancan ya yeni üyeliğinle gelince beni bul orda linçlerim artık şarjım bitiyo priz uzak yemek yicem o da soğumasın. 🤗
Ya diyorsun 😂 nasipte varsa

Ben insan çocuğu sevmiyorum cicim hele senin gibi ergenlerden hiç hiç hoşlanmıyorum :KK66: senden akıllı olmasın dicem ama üzgünüm akıllı bi patili bebeğim var Allah anana babana sabır versin
Amin ablam 😂 e insanlarda sizi sevmiyor sizde haklısınız tabi 😂

Buradaki insanlarin kaçı dürüst ya kimin sallayıp sallamadıgini nerden biliyorsunuz bu kadar mı asiksiniz kk ya 😂 aynen en dürüst sizsiniz
Yalan söyleyen varsa ve yakalanmıyorsa dürüst olmasa bile zekidir en azından. Havada kalmayan hikayeler yazıyordur.

Ben insanlara güvenmeyi tercih ederim güvenimi sarsmadıkları ya da yalanlarını yakalamadığım sürece. Yalan söyleyenin kendi ayıbıdır. O yüzden buradaki üyelerin konularına “hmmm, doğru mu söylüyor acaba” diye yaklaşmıyorum. Doğru söylediklerini varsayıyorum. Çünkü normal insanlar kendilerine dert uydurmazlar. Anormal olanlara da yardım edemeyiz zaten, o yüzden önemi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X