- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de mektup vardı yatağında.Telefonun yanında.Hiç mutlu olmadığı yeteri kadar sevilmediği yazıyordu.Ne yazdı acaba. Selam kızlar arkadaşım intihar etmiş geldim ki ölmüş elinde telefon, baktım bu site açık size haber vereyim dedim, cesedin başından bildiriyorum.
Listede yine adım yok yine kazanamamışım
Arkadaş bugün olmayan olayı bugün gibi veya konularınu olduğundan fazlasını ekleyerek açıyormuşAnladıysam arap olayım
Sen aydınlat beni ne oldu bu konu da
Yorumları okurken düşünüyordum bu o kişi miydi diye.Cok mutluyum, zekiyim, hep en hakli benim. Insan kinamsya bayiliyorum ve Insanlarin cogunu zerre önemsemiyorum, bazi konularda ozellikle yazanin ne kadar şey oldugunu ustune basa basa soyluyorum kendini kotu hissetsinde akli basina gelir belki diye. Haa gelmezsede umrumda degil o ayri. Gerci konuda benlik degil ama neyse.
Ne diyecektim. Hah. Bacim kusura bakma da telefon numarasi duvarlarsa paylasilan sensin biz degiliz ki. Sey mi yapsan burada millete akil dagitacagina kendini mi kurtarsan.
Arkadaş bugün olmayan olayı bugün gibi veya konularınu olduğundan fazlasını ekleyerek açıyormuş
Buradaki mutsuz insanlardan kaçar mı? Kaçmaz tabi ki
Hemen yakalamışlar.
Dün de siz mutsuzsunuz ondan anladınız hemen diye kızmaya gelmiş
Yanlışım varsa düzeltsin biri
ya sıkıntım yok goygoyuna yazdım milletin bu kadar linç edeceğini düşünmedim açık söyliyim ne bileyim bukadar ilgi göstereceklerini