- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Yalancıların en büyük hatası fazla detay katlamalarıdır. Lie to me bütün sezonları izledimKiz bu arada etegi naptin giyebildin mi?? Yakisti mi? Bir foto atsaydin soyle boydan merak icinde kaldik bak aksamdan beri
Beni etiketlemenize anlam veremedim.Konularına samimiyetle yorum yapan yüzlerce insan şu an sana karşı neler hissediyor bir düşün.. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi ? Tedavi ol, ergen misin 68 yaşında mısın herneysen yazık ananbabana yazık. Hepimiz evlat yetiştiriyoruz,ben acımakla üzülmek arasında gidip geliyorum. @Oliviaa seninki abartıyormuş olaylarıdürüst kız diyordun ne oldu bebişim ?
Konu bir değil, iki değil hangi birini anlatalımKonu neydi ki
Sen tedavi olKonularına samimiyetle yorum yapan yüzlerce insan şu an sana karşı neler hissediyor bir düşün.. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi ? Tedavi ol, ergen misin 68 yaşında mısın herneysen yazık ananbabana yazık. Hepimiz evlat yetiştiriyoruz,ben acımakla üzülmek arasında gidip geliyorum. @Oliviaa seninki abartıyormuş olaylarıdürüst kız diyordun ne oldu bebişim ?
Off ama iyi dizi beni paronayak yapmaya baslayinca birakmak zorunda kaldim malesefYalancıların en büyük hatası fazla detay katlamalarıdır. Lie to me bütün sezonları izledimetek yok gri olması bir fantazi
Konu bir değil, iki değil hangi birini anlatalımDünkü konusunda yasak olduğu halde çarşıya gidip etek aldığını iddia ediyordu.
Anlamadığım ben inandırıcı bulmadığım için çoğu konusuna yorum yapmam, kabak niye bana patladı acaba?
Allahı var dürüst kız dedin. Kendisi öyle demiyor ama. Dün savunan sendin ağlamaklıymış ya inanıyormuşsun. İnanma demek istiyorum ondan etiketledim.Beni etiketlemenize anlam veremedim.
Ben dün söyledim, bana karşı yalanını yakalamadım dürüst kız dedim. Olay bana döndü. Konu yanlış yerlere çekildi, eğer abartarak anlattıysa haklısınız ne diyebilirim? Farkındaysanız ben konuya yorum dahi yapmadım, zira beni ilgilendiren bir konu yok ortada.
Boşver ağzı olan konuşuyor işteBeni etiketlemenize anlam veremedim.
Ben dün söyledim, bana karşı yalanını yakalamadım dürüst kız dedim. Olay bana döndü. Konu yanlış yerlere çekildi, eğer abartarak anlattıysa haklısınız ne diyebilirim? Farkındaysanız ben konuya yorum dahi yapmadım, zira beni ilgilendiren bir konu yok ortada.
gercekten ne oldugunu bılmıyorum bırkac gundur gırmıyordum buraya ısmınızı hatırlıyorum aklımda olumsuz bır ımajınız yok konu ne ne oldu ? daha once konularınıza yorum yaptıgımı da hatırlıyorum burda cok kısıye sen fakesın denılıyor buysa konu buna uzulmeyın benceE zaten bana inanmayacağınızı onlari destekleyeceğini biliyorum yazmıyorum o yüzden aynen yalancıyim ilgi hastasıyım siz mükemmelsiniz aynen devam mutlu olun yeter
kendine çok yüklenme yaE yalancıyim ilgi hastasıyım
Kullanıcı adınızın hakkını vermiyorsunuz ama sherlock yakalanmazdi adam detayların ne kadar önemli olduğunu biliyor sonuçta. Hazır kullanıcı adı değişikliği hakkı da var bu ara siz değiştirin bir ara bence. Mesela bir tek dileğim var mutlu olun yeter falan yapabilirsin.E zaten bana inanmayacağınızı onlari destekleyeceğini biliyorum yazmıyorum o yüzden aynen yalancıyim ilgi hastasıyım siz mükemmelsiniz aynen devam mutlu olun yeter
Olay tam anlamiyla gri etek. Etek sokolay ne kızlar noldu ?
Ya senin de adına konu açıldı daha önce dark , yanlış mı hatırlıyorumYine 100 kisiye soruldugunda en populer uyeler etiketlenmis. Neyse bu sene de bana cikmadi,seneye insallah