Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni etiketlemenize anlam veremedim.
Ben dün söyledim, bana karşı yalanını yakalamadım dürüst kız dedim. Olay bana döndü. Konu yanlış yerlere çekildi, eğer abartarak anlattıysa haklısınız ne diyebilirim? Farkındaysanız ben konuya yorum dahi yapmadım, zira beni ilgilendiren bir konu yok ortada.

E zaten bana inanmayacağınızı onlari destekleyeceğini biliyorum yazmıyorum o yüzden aynen yalancıyim ilgi hastasıyım siz mükemmelsiniz aynen devam mutlu olun yeter

Sen tedavi ol oliviaayi niye olayın içine katiyorsun ki ?

Allahı var dürüst kız dedin. Kendisi öyle demiyor ama. Dün savunan sendin ağlamaklıymış ya inanıyormuşsun. İnanma demek istiyorum ondan etiketledim.

Boşver ağzı olan konuşuyor işte

E zaten bana inanmayacağınızı onlari destekleyeceğini biliyorum yazmıyorum o yüzden aynen yalancıyim ilgi hastasıyım siz mükemmelsiniz aynen devam mutlu olun yeter
gercekten ne oldugunu bılmıyorum bırkac gundur gırmıyordum buraya ısmınızı hatırlıyorum aklımda olumsuz bır ımajınız yok konu ne ne oldu ? daha once konularınıza yorum yaptıgımı da hatırlıyorum burda cok kısıye sen fakesın denılıyor buysa konu buna uzulmeyın bence

Kullanıcı adınızın hakkını vermiyorsunuz ama sherlock yakalanmazdi adam detayların ne kadar önemli olduğunu biliyor sonuçta. Hazır kullanıcı adı değişikliği hakkı da var bu ara siz değiştirin bir ara bence. Mesela bir tek dileğim var mutlu olun yeter falan yapabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…