Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahı var dürüst kız dedin. Kendisi öyle demiyor ama. Dün savunan sendin ağlamaklıymış ya inanıyormuşsun. İnanma demek istiyorum ondan etiketledim.
Hala savundun diyorsunuz. O konuya yaptığım ilk yorum "bu konusunu bilmiyorum ama diğer konuları gerçek. Bana da anlattı" dedim. Bu mesajdan herkes aldı yürüdü. O konunun doğruluğundan emin olsaydım ya da savunmak için yazsaydım "evet bu konusu da gerçek bla bla" gibi yazılar yazardım ama yazmadım, bilmiyorum dedim. Çünkü gerçekten gerçek olup olmadığını bilmiyorum.
Hah tamam işte bunu diyebilirsin.
Bak inanma diyebilirsin, yalan söylüyor olabilir dikkatli ol diyebilirsin. Burada hiçbir sorun yok. Ama biri bir konuda yalan söyledi diye diğeri kesin yalancı mı oluyor? Dün beni itham ettikleri konu buydu. Bu yüzden bu konuya yorum dahi yapmadım.

Yok sizin için kapatıyorum

Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?

Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?
Hah işte bunu da diyebilirsin.
Sen yorumları kaliteli üyelerdensin, sadece mizacın biraz sert.
Dün itham etmek yerine "bak inanma, konularının doğruluğu olmayabilir." diyebilirdin. Benim anlatmak istediğim bu.
Ha diğer konularında da yalan söylüyorsa bilemem, zaten beni de ilgilendirmez. Ben kimseye de güvenmedim, kimseye de arka çıkmadım. Ben bana anlattığı kadarıyla gerçek dedim bütün problem bundan ibaret.

Olay tam anlamiyla gri etek. Etek sok
Sokaga cikma yasagi varken carsiya gidilmis ve alinmis. Kasiyer ters bakmis konu sahibi fake degilmis ama sanirim...yok yok degilmis galiba
Amannn aklim karisti benim de ama olay etek ondan eminim
tesekkur ederım mesajınız ıcın
sokaga cıkma yasagında keyfı durum ıcın cıkması buyuk sorumsuzluk bence ,sokaga cıkma yasagına ragmen etek almak ıcın cıktım yazdıgını gorseydım arkadasım nıye ayarlarımızla oynuyorsun derdım kesın
kasiyerde ters ters bakacagına sıkayet etseymıs madem
konu sahıbının fake oldugunu dusunmuyorum bu konu ıcın fake dusunulmesı sacma geldı

ya Kudr bazı şeyleri konuşmadan da anlıyoruz. benim seninle fikrim dün yazdığınla aynı. şu an whatsapp da " karıları nasıl kudurtuyoruz çok zekiyiz çok komiğiz süperiz geyiğiz ahhahahsfljt " yazıp delirdiklerine eminim. ben saldım, he he diyip geçiyorum

Aynen en durustu en meleği en iyisi sizsiniz ben kimim yalancı cobanim yalnızım ilgi çekme hastasıyım aynen kötü kızım naparsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…