- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.176
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Klavyesi olan da hikaye yazıyor. Napcan dünya böyle cici kıs.Boşver ağzı olan konuşuyor işte
Keşke siz kendinize yuklenseydiniz azkendine çok yüklenme ya
Nerde la haberim yok benimYa senin de adına konu açıldı daha önce dark , yanlış mı hatırlıyorum
bak işe yarıyor amaOff ama iyi dizi beni paronayak yapmaya baslayinca birakmak zorunda kaldim malesef
Aynen abla naparsın işteKlavyesi olan da hikaye yazıyor. Napcan dünya böyle cici kıs.
Hala savundun diyorsunuz. O konuya yaptığım ilk yorum "bu konusunu bilmiyorum ama diğer konuları gerçek. Bana da anlattı" dedim. Bu mesajdan herkes aldı yürüdü. O konunun doğruluğundan emin olsaydım ya da savunmak için yazsaydım "evet bu konusu da gerçek bla bla" gibi yazılar yazardım ama yazmadım, bilmiyorum dedim. Çünkü gerçekten gerçek olup olmadığını bilmiyorum.Allahı var dürüst kız dedin. Kendisi öyle demiyor ama. Dün savunan sendin ağlamaklıymış ya inanıyormuşsun. İnanma demek istiyorum ondan etiketledim.
ayy göz kırptın ya orada bittim , dipteyim en sevdiğim emoji çok cooolsun sherlock acun platform açıyormuş exxen oraya yapsan senaryolarıKeşke siz kendinize yuklenseydiniz azböyle olmazdiniz
Yok sizin için kapatıyorumKullanıcı adınızın hakkını vermiyorsunuz ama sherlock yakalanmazdi adam detayların ne kadar önemli olduğunu biliyor sonuçta. Hazır kullanıcı adı değişikliği hakkı da var bu ara siz değiştirin bir ara bence. Mesela bir tek dileğim var mutlu olun yeter falan yapabilirsin.
Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?Hala savundun diyorsunuz. O konuya yaptığım ilk yorum "bu konusunu bilmiyorum ama diğer konuları gerçek. Bana da anlattı" dedim. Bu mesajdan herkes aldı yürüdü. O konunun doğruluğundan emin olsaydım ya da savunmak için yazsaydım "evet bu konusu da gerçek bla bla" gibi yazılar yazardım ama yazmadım, bilmiyorum dedim. Çünkü gerçekten gerçek olup olmadığını bilmiyorum.
Hah tamam işte bunu diyebilirsin.
Bak inanma diyebilirsin, yalan söylüyor olabilir dikkatli ol diyebilirsin. Burada hiçbir sorun yok. Ama biri bir konuda yalan söyledi diye diğeri kesin yalancı mı oluyor? Dün beni itham ettikleri konu buydu. Bu yüzden bu konuya yorum dahi yapmadım.
Sizide aldırırim yilan rolü yaparsınızayy göz kırptın ya orada bittim , dipteyim en sevdiğim emoji çok cooolsun sherlock acun platform açıyormuş exxen oraya yapsan senaryoları
Neden olmasınBu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?
Ben yeni değiştirdim hakkım kalmadı artık...Ama başka sefer için düşüneyim ben teşekkür. O zaman gri etek olabilir mesela o nasıl?Yok sizin için kapatıyorum
Hah işte bunu da diyebilirsin.Bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?
tesekkur ederım mesajınız ıcınOlay tam anlamiyla gri etek. Etek sok
Sokaga cikma yasagi varken carsiya gidilmis ve alinmis. Kasiyer ters bakmis konu sahibi fake degilmis ama sanirim...yok yok degilmis galiba
Amannn aklim karisti benim deama olay etek ondan eminim
ya Kudr bazı şeyleri konuşmadan da anlıyoruz. benim seninle fikrim dün yazdığınla aynı. şu an whatsapp da " karıları nasıl kudurtuyoruz çok zekiyiz çok komiğiz süperiz geyiğiz ahhahahsfljt " yazıp delirdiklerine eminim. ben saldım, he he diyip geçiyorumBu kadar basit bir konuda yalan söyleyen bir insanın diğer konularında dürüst olduğuna inanıyor musunuz cidden?
erken tedavi hayat kurtarır bebeyimmm gerçekten evlerden ırak Allahım yuvamıza sokma Ya RabbimSizide aldırırim yilan rolü yaparsınız
Aynen ya sizle yaşasam Allah korusun aman amanerken tedavi hayat kurtarır bebeyimmm gerçekten evlerden ırak Allahım yuvamıza sokma Ya Rabbim
ayy tövbeler olsun titredim vallaAynen ya sizle yaşasam Allah korusun aman aman