- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.175
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Bizi gömmeye çalışırken yalan söylediğini itiraf etmiş şaşkınDaha önce başınıza gelen şeyleri neden konuyu açtığınız gün yaşamışsınız gibi ve abartarak yazıyorsunuz peki? Bu, insanları salak yerine koymak değil mi? Yalan söylemek değil mi?
Hiç fake şüphesiyle banlanmadım, yönetim bunu nasıl çözüyor bilmiyorum ama tahminim, telefonda konuşup kadın olup olmadığınızı teyit ediyorlardır en fazla. Kimseyi yalan makinesine bağlayacak değiller. Dolayısıyla sadece abarttığınızı iddia ettiğiniz şeylerin doğru olup olmadığını kimse bilemez.
İnsanlar size güvensin istiyorsanız yalan söylememelisiniz değil mi? Sonra "ama sadece abartmıştım" diyeceğiniz komik savunmalar yapmak zorunda kalmazsınız böylece.
Abartarak anlatmanın ve başka gün olmuş olayı bugünmüş gibi anlatmanın empatisini nasıl yapıcaz?Bizi gömmeye çalışırken yalan söylediğini itiraf etmiş şaşkın
Empati mi? O da ne?Abartarak anlatmanın ve başka gün olmuş olayı bugünmüş gibi anlatmanın empatisini nasıl yapıcaz?
Vahşet team hojam
Bizi gömmeye çalışırken yalan söylediğini itiraf etmiş şaşkın
Sizin gibi mutsuz insanlar bilmezEmpati mi? O da ne?
Mutsuzum ben mutsuzum mutsuzum. Hiç bişile tatmin olmuyorum ne yapayım. Gideyim biraz kan emeyim, mutsuzluktan besleneyim.Sen de yaaaani... Doğru söylese suç, yalan söylese suç. Bu kız daha ne yapsın sayın vampir kadın?
Feyz aldım.Aklıma neden peppe şarkıları geliyor
Kalbim kırıldır şarkısı özellikle buradakilere farkındalık kazandıracak
El ele tutuşup haklısın dersek belki ama diğer arkadaşımız da gelsin. Ağlayarak şeyapalım.@Sherlock holmes günlük ilgi çekme dozunu aldın mı küçüğüm? Rahatladın mı?
Korono var korono el ele tutuşamam. ÜzgünümEl ele tutuşup haklısın dersek belki ama diğer arkadaşımız da gelsin. Ağlayarak şeyapalım.
Olay etekçilerin açık olduğu virüssüz bi tarihte geçiyo biz de o tarihteymişiz gibi yapcaz masuscuktan.Korono var korono el ele tutuşamam. Üzgünüm
peki bir şey sorabilir miyim, konularınızı neden abartarak ve yeni olmuş gibi anlattınız?Evet dün hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gördüğünüz üzere? Dün fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gerçek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tüm konular abartı olsada gerçek bazılarını bugün yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gerçekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suçlamanız üzücü ki size hiçbir şekilde böyle konuşmadım?
KudrAlobar merve @derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir büyük ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz :) banlanicagimi biliyorum ama yinede içimde kalmasın yazacağım siz gerçekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hiçbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kötü aynen :) kibar değilsiniz olmayada çalışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar böyle söyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz için insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat böyle geçmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer üyelere sözüm yok sadece size sözüm banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi içimde kalmasın belki az farkına varırsınız dünya sizin etrafinizda dönmüyor :)