Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizi gömmeye çalışırken yalan söylediğini itiraf etmiş şaşkın

Yok ben gerçekten merak etiim, bu olay gerçek ise, niye o gün yasanmis gibi anlatiyorsun? Insanlarin yalan söylemelerini, baze olaylari dram olsun diye abartmalarini anlarim. Ancak gün üzerine yalan söylemek? Niye?????

Hadi gün üzerine degil, tüm olay yalandan ibaret. Ortada etek kasiyer yok. Bunu anlatmak niye? Hani asiri dram, reytingli bir hikaye degil. Nasil insan böyle fake hikaye üretebilir?

Aklimda gerçekten deli sorular :)

Valla ne yalan söyleyim ben bile sizden çok şüphelendim. Senarist misiniz, sosyal deney mi yapıyorsunuz bilmiyorum. Üst üste konular açtınız. Bahsi gecen üyelerle herhangi bir tanısıklıgım yok, yorumlarına denk geliyorum akıcı, realist ve mantıksal yaklasıyorlar olaya sahsi fikrim bu benim. O yüzden bu yaklasımları gercekleri kaldıramayıp “mutsuz insanlar” diyerek konu açmanız cok yersiz.

Aa Dünkü performansı göremiyorum hiçbirinizde, hamlamışsınız siz. Hadi hanımlar bu siz değilsiniz sizi mutlu etmek için varım zaten mutlu olmuş olmanız beni mutlu eder :)

peki bir şey sorabilir miyim, konularınızı neden abartarak ve yeni olmuş gibi anlattınız?

özellikle de abartma kısımlarını merak ettim,nereleri abarttınız mesela? neden dürüstçe yazmadınız da abartarak yazdınız?

vallahi çok takıldım bu kısma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…