Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki sen neden dün olmayan olayı dün olmuş gibi anlattın

Yazsaydın geçenlerde böyle olmuştu acaba neden böyle davrandı içimde kaldı vs diye yazardık makul cevap

Sen dün oldu yazınca gerçek değil dedik sen ısrarla işim vardı çarşıya gittim aldım dedin

O zaman yeni bir sayfa aç ve gerçek olanı anlat

Daha önce başınıza gelen şeyleri neden konuyu açtığınız gün yaşamışsınız gibi ve abartarak yazıyorsunuz peki? Bu, insanları salak yerine koymak değil mi? Yalan söylemek değil mi?

Hiç fake şüphesiyle banlanmadım, yönetim bunu nasıl çözüyor bilmiyorum ama tahminim, telefonda konuşup kadın olup olmadığınızı teyit ediyorlardır en fazla. Kimseyi yalan makinesine bağlayacak değiller. Dolayısıyla sadece abarttığınızı iddia ettiğiniz şeylerin doğru olup olmadığını kimse bilemez.
İnsanlar size güvensin istiyorsanız yalan söylememelisiniz değil mi? Sonra "ama sadece abartmıştım" diyeceğiniz komik savunmalar yapmak zorunda kalmazsınız böylece.
Yo zaten konuların yazılanların kesin fake değildir demiyorlar kisinin fake olmadığını söylüyorlar gerisi konu sahiplerinin hayal gücüne kalmış :KK53:

Aa Dünkü performansı göremiyorum hiçbirinizde, hamlamışsınız siz. Hadi hanımlar bu siz değilsiniz 😂 sizi mutlu etmek için varım zaten mutlu olmuş olmanız beni mutlu eder :)
Tamam dalga geçmiyorum ciddi ciddi yazıyorum. Çok ciddiyim senin için üzülüyorum ben. Senin yaşındaki gencecik bir kızın üç beş kadının ilgisini çekmek için bu kadar çabalaması normal değil. Ailen mi ilgisiz, arkadaşın mı yok, özgüven sıkıntısı mı çekiyorsun bilmiyorum. Sebebi her neyse bunu burada çözemezsin. Bunu yalan söyleyerek, hikayeler yazarak çözemezsin. Evet ilk başta belki ilgi çekersin ama sonrasında adın yalancı çobana, ilgi budalasına çıkar. Şu an olduğu gibi kimse sana inanmaz, toplumdan dışlanır yalnız kalırsın. Uzaklaşır insanlar senden. Bu sanal ortam için de geçerli, gerçek hayatın için de.

O yüzden bir abla tavsiyesi ister dinle ister kız; buradan biraz uzaklaş ve sorunlarını çözmeye odaklan.

Peki sen neden dün olmayan olayı dün olmuş gibi anlattın

Yazsaydın geçenlerde böyle olmuştu acaba neden böyle davrandı içimde kaldı vs diye yazardık makul cevap

Sen dün oldu yazınca gerçek değil dedik sen ısrarla işim vardı çarşıya gittim aldım dedin

O zaman yeni bir sayfa aç ve gerçek olanı anlat
Ya biz gerçeğini merak etmıyoruz dkkdkd kafamız karışır şimdi büsbütün gerçeği hiç şey etmeyelim

Konu sahibine göre: Kk the yargı machine :cool::KK59:
Bana göre: konu sahibi, kafa yapan her ne kullanıyorsan acilen bırakmalısın :confused:

ayrıca olayları abartarak ve tarihleri değiştirerek anlatmak da hikayenin özünden uzaklaşmaktır, bu da bir nevi tutarsız ve yalan bir hikaye meydana getirir. o bahsettiğiniz üyeler de bu tutarsızlıkları fark ettiler ve bunu dile getirdiler.

tamam haklısınız belki bazen çok dalga geçildi vb ama bu sizin doğruyu söylemediğiniz gerçeğini değiştirmez değil mi?

merve merve KudrAlobar KudrAlobar derinss derinss üyelerinin yorumlarını az çok takip edebiliyorum,forumda görüyorum. gerçekten zeki ve mantıklı kadınlar kendileri. bu yüzden de şahsen benim hikayenizde fark edemediğim abartılıkları onlar fark edebildiler.

sizin bu öfkenizin nedeni ifşa edilmiş olmak olabilir mi? bence öyle....

Ben mutsuzum kız, corona var bu sene fing fing gezemedim. Yaz tatili yapamadım. Çocuğun online dersi var 1. sınıfa gidiyor okula bir asgari ücret para ödüyorum her ay ona rağmen hizmet alamıyorum. İş yerinde gerginlikler var pandemi de kg aldım. Eşim yoğun çalışıyor. Özetle mutsuzum 😂 ama en azından yalancı düzenbaz ilgi budalası değilim evet evet mutsuzum...

Aa Dünkü performansı göremiyorum hiçbirinizde, hamlamışsınız siz. Hadi hanımlar bu siz değilsiniz 😂 sizi mutlu etmek için varım zaten mutlu olmuş olmanız beni mutlu eder :)
Konularına samimiyetle yorum yapan yüzlerce insan şu an sana karşı neler hissediyor bir düşün.. Kendini bu duruma düşürmeye değer mi ? Tedavi ol, ergen misin 68 yaşında mısın herneysen yazık ananbabana yazık. Hepimiz evlat yetiştiriyoruz,ben acımakla üzülmek arasında gidip geliyorum. @Oliviaa seninki abartıyormuş olayları 😂 dürüst kız diyordun ne oldu bebişim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X